- 3 Nisan 2014
- 36.482
- 149.208
- 798
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Şunu kadınlara belletemedim. Ev adamin değil kadınındır, o sizin yuvanız, cezvenin yerini o değil siz biliyorsunuz. Evi terketmeyeceksiniz, adamın bavulunu hazırlayıp gönderecek, ertesi gün çilingire kilidi değiştireceksiniz.
Ben sıddetten bahsetmedım. konu sahıbı esının bencılce soylemlerınden bahsetmıs 'gıt sana baban ılgı gostersın-sen kımsın-ben emır verırım' gıbı. bu bencılce bakıs acısı pekala sevgılılık surecınde farkedılebılır. Cunku bu adamın hayata bakıs acısı bu.sevgilik döneminde kim şiddet uygularki.diyelimki uyguladı hangi akıllsız böyle bir kişiyle evlenir
Birde kv nin altinda oturuyor, kv nin evi yani...bu adamla olmaz o yalnız.
normal insanla olur ancak.
konu sahibesinin eski konularını hatırlıyorum. boğazına bıçak dayandı, duvardan duvara fırlatıldı, ölümle tehdit edildi.
kapıyı kırıp öldürür kadını mazallah.
Birde kv nin altinda oturuyor, kv nin evi yani...
Aa bu arkadaş o üye mi,adı başkaydı sanki onunbu adamla olmaz o yalnız.
normal insanla olur ancak.
konu sahibesinin eski konularını hatırlıyorum. boğazına bıçak dayandı, duvardan duvara fırlatıldı, ölümle tehdit edildi.
kapıyı kırıp öldürür kadını mazallah.
Aa bu arkadaş o üye mi,adı başkaydı sanki onun
Böyle olmamak anormallikse,biz de anormaliz o zaman,o kelimeleri kullanmadık bu güne kadar şükür...Allahtan hiç bu kadar normal olmadım evliliğimde..
Evliliği bitirmek bu kadar kolay mıEvet bu sabah ilgisizsin bana ve çocuğuna karşı dediğim için iş saatlerini bahane etti bana çok yoğun olduğu için vakit ayıramıyormuş gerizekalı mıymışım ben..
İlgi istiyorsan git babanın evine baban ilgi göstersin dedi ben ilgi istediğim için istemiyormuş beni sor bakalım ben seni istiyor muyum dediğim zamanda istemiyorsan gidersin dedi herkezin kocaları kedi sever gibi mi seviyormuş karılarını takmışım ilgiye..
Bunlar kavga anında da o sinirlede söylense çok canımı acıttı geç kaldığım bir doğruyu yapacağım bugün..
Ve hiçbirşey yetmezmiş gibi mesaj atıyor birşey yaşanmamışçasına evde ne eksik çocuğun bezi var mı bak alayım..
Kocalı sadece market pazar görmek midir ya.. Anlatamadım bunu yıllarca ama artık pes canıma tak etti yoruldum..
Buda burda bir iç dökme bitiş olarak kalsın...
İlgisizlikten kastınız nedir tam olarak biraz açar mısınız.Çok konustum yine mi konusayım Bi kaç gün sonra yine kavga kucuk seylerden tartısma..
Onuda siddetten saymiyordur..bide diyordur kesin ben seni hiç dovmedim diye. .Tekme tokat vurmak dışında olabilecek tüm şiddeti gördüm.
Bu aralar bıçak dayamıyor olabilir..İlgisizlikten kastınız nedir tam olarak biraz açar mısınız.
Ikinizin de iletişimin de sıkıntı var gibi maalesef herkesin sevgiyi belli etme şekli ilgilenme şekli farklıdır. Daha sakin konuşmayı denemelisin bence. Sor bakalım ben seni istiyor muyum sorusuna nasıl bir cevap verilir? Herkes bu soruyu eşinin cevabına yakın bir sekilde cevaplar. Tabii seni bu noktaya getiren seyler vardır mutlaka. Düşünerek hareket et fevri davranma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?