Bugun evi terk ediyorum herşey buraya kadarmış..

bu adamla olmaz o yalnız.
normal insanla olur ancak.
konu sahibesinin eski konularını hatırlıyorum. boğazına bıçak dayandı, duvardan duvara fırlatıldı, ölümle tehdit edildi.
kapıyı kırıp öldürür kadını mazallah.

sevgilik döneminde kim şiddet uygularki.diyelimki uyguladı hangi akıllsız böyle bir kişiyle evlenir
Ben sıddetten bahsetmedım. konu sahıbı esının bencılce soylemlerınden bahsetmıs 'gıt sana baban ılgı gostersın-sen kımsın-ben emır verırım' gıbı. bu bencılce bakıs acısı pekala sevgılılık surecınde farkedılebılır. Cunku bu adamın hayata bakıs acısı bu.
sıddet cok ayrı bır konu o kısmını konuda goremedım. O zaman beyefendının ılgıden anlayısı ters yonde sanırım.

Birde kv nin altinda oturuyor, kv nin evi yani...

Ahh bu kocalar canım.. Ahh bu kocalar.. Alırken bınbır takla atıp aldıktan sonra şifonyer muamelesi yapmaları sadece ihtiyaç anında açmaları.. Ben bugun surprız bı sekılde hamıle oldugumu ogrendım baya baya kafama koymustum artık ayrılmayı ve mesafe koymayı hatta bı surelıgıne bı arkadasıma gıdecektım sehırdısı ama tesaduf mu dıyeyım ne dıyeyım hamıle oldugumu ogrendım zaten hep ıstıyordum bebek eve ses nese gelsın dıye allah duamı kabul ettı ınsallah yaşar evladım. Cok haklısın davanda ılgı gostermek ısteyen ınsana bahane vız gelır ben onu bılır onu soylerım. Ne karar vereceksen ver arkasında dur pısman olacagın adımlar atma. Bız yanındayız

Aa bu arkadaş o üye mi,adı başkaydı sanki onun

Doğru hatırlamışsın,bu deli herif,anasıyla karısını kurbanbayramında kesecek olan psikopat Nooption
Ah arkadaşım bu adamdan can emniyetin bile yokken ne ilgi beklemesi,köprüyü geçene kadar a.ıya dayı diyeydin ya,sonra defederdin başından

Evliliği bitirmek bu kadar kolay mı

Once sorun sadece ilgisizlikse bu evlilik toparlanir diye dusundum ancak eski konularda bogaza bicak dayama bile var. Kimsenin bosanmasini istemem ama bicakla tehdit eden biriyle de yasamak zor. Yapilacak sey bir avukata gitmek. Ancak anlasmali bosanmayi kabul ederse daha cabuk biter ve daha az masrafli biter. Evli iken edinilen mallar varsa mal paylasimi davasi aciliyor. Takilariniz onda ise taki davasi aciliyor. Tazminat da talep edebilirsiniz. Mal paylasimi davasi bosanma bitmeden baslamiyor. Cekismeli bosanmalarda bosanmak 4 durusma falan suruyor. Her durusma arasi 1 ya da 2 ay. Ancak temyize verilirse sonuc, en az 1 sene temyizden sonucun gelmesi bekleniliyor. Anlasmali bosanmada sartlari sizler belirleyip bir protokol imzaliyorsunuz ve hakim onunde bosanmak istediginizi durusma gunu beyan edince bosaniyorsunuz.
Cekismeli bosanmada dava acilir once ve karsi tarafa bildirilir ve bosanma icin gerekceler sunulur. Karsi taraf buna karsilik kendini savunur o da karsi tarafi suclar hatta isterse o da karsi bosanma davasi acar. Sonra bu yazismalardan sonra karsi tarafin yazdigi seylere sizler tekrar cevap yazarsiniz ve o da sizin yazdiklarina cevap yazar. Karsilikli iki defa yazismalardan sonra bunlar mahkeme dosyasina konur ve durusma gunu istenir. Ilk durusmada hakim dosyada eksik var mi diye bakar ve ikinci durusmada sunlari sunlari tamamlayin der. Ikinci durusmada eksikler tamamlanmis mi bakar, cocuk icin ve kadin calismiyor ve nafaka talebi varsa tedbir nafakasi verilmesi hukmunu verir, cocugun velayetinin kimde olacaginin kararini verir ( 12 yasina kadar anne babaya velayeti kendi vermedigi takdirde velayet %90 anneye verilir) ve taniklarinizi belirleyin der. Ucuncu durusmada taniklar dinlenir. Son durusmada karar verilir. Esas nafaka belirlenir, tazminat talebi varsa ve hak8m gerekli gormusse tazminat miktari belirkenir. 15 gun icinde temyize verilmezse bosanma biter verilirse dosyanin temyizden donmesi beklenir. Genelde islemler bu sekilde. Cekismeli bosanacaksaniz bir avukatiniz mutlaka olsun haklatinizi alnaniz icin. Anlasmali bosanacaksaniz da sartlarinizi avukatla belirleyin ve protokolu bir avukat hazirlasin. Ha bu arada cocugunuz velayeti size verilir. Cunku 3 yasin fiziksel bakima ihtiyaci olan cocugun velayeti cok nadir babaya verilir. Baba sadece hakimin belirledigi gunler cocugunu gorur. Anlasmali bosanmada gunleri siz belirleyebilirsiniz. Hakimin belirledigi gunler de genelde belli bir sey var o gunleri veriyorlar genelde. 3 yas cocuk icin genelde babada yatili kalma verilmez ama 6 yasindan sonrasi icin yatili verilebilir. Ozetle bosanma bu sekilde. Umarim yardimci olmusumdur.
Bu arada taki davasi icin dugun cd nizi alin yaniniza.

Bu arada bosanma davalarinda hersey dilekce ve evrak uzerinden yuruyir. Oyle filmlerdeki gibi konusmuyorsunuz. O yuzden ilk dilekce ve yazismalar cok onemli. Bir avukatiniz olsun mutlaka.

Son bir sey daha.. tavsiyem biraz beklemeniz. Bir avukata da gidin mutlaka ama iki taraf da sakinlesene kadar hemen dava acmayin. Ben 6 ay sonra acmistim.

Yalnı önce adam seni istemiyorum demiş kadın da sor bakalım ben seni istiyormuyuma bağlamış

Son düzenleme:
En çok şu arada kalan yavrulara üzülüyorum Şimdi kızmayın şu yazacaklarima ama çocuk devreye girdikten sonra sadece kendimizi dusunmemeliyiz.Ikiye bölünüyor insan mecbur.Simdi sinirlerinizin yıprandığı bir zamandasiniz ve o anki düşünceleriniz mantıklı gelebilir size.Madem gidiyosunuz biraz kafanızı toparlayıp iyice düşünün bunu.Kolay bişey değil çocukların ruh sağlığı kesinlikle bir kere yıprandı mi geriye dönüşü olmuyor anneye ve babaya olan güven gidiyor resmen.Ilerde bu çocuk büyüdüğünde babamla neden bosandiniz sorusuna bana karşı ilgisizdi mi diyeceksiniz .Kendinizi düşünmüş olmanız ne kadar incitecek onu.Aldatma vs yoksa bir kez daha düşünün bence.Boşanmalar bu kadar kolay olmamalı hele de arada bir çocuk varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…