Bugün evlilik yıldönümümüzdü ama biz boşanıyoruz

ALLAH yardımcınız olsun...
hayatta bazı şeyler elimizde olmuyor,umarım hayatınız düzene girer ve çok mutlu olursunuz..
boşanırken sakın duygularınızla hareket etmeyin bütün haklarınızı arayın unutmayınki siz aldatılan kadınsınız...
mutlu günler dilerim...

Bu sitede böyle olayları okuyup,yorum yapardım.Birde kızardım ağlayacak ne var giden gitmiş diye.Ama yaşamadan anlayamıyor insan ateş düştüğü yeri yakıyor.

çok haklısın canım.insan yaşamadan anlayamıyor muş bu acının nasıl olduğunu...yıllarını veriyorsun sonra hiç hak etmedğimiz şeyler yaşatıyorlar...bende bu aralar galiba tam olarak ne olduğunu bilmesemde senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşyorum...allah hepimizin yardımcısı olsunsenağlama

aldatmayan erkek çok az kimi böyle eline yüzüne bulaştırıyor daha profesyoneller gizli saklı işini beceriyor.benim bir arkadaşım karısını aldatıyor ama görsen karısına tapıyor sanırsın.karısına söylesen hayatta inanmaz.görse bile.onun yanında kadının ağzının içine düşüyor ölüyor bitiyor.ama nerdeyse 4-5 yıldır aynı kadınla aldatıyor.

canımmm üzülme sen üzülmene değecek bi adam değil çünki bence bi kadın için en ağır şey aldatılma allah hiçbirimize yaşatmasın bu duyguyu

canim simdi esini sevdigini saniyorsun, zaman gectikce seni aldattigini ogrendigin anda aslinda ona karsi sevgin kalmadigini anlicaksin. sen siimdi aldatilmanin sokunu yasiyorsun, bu donemde gercekten onu cok sevdigini kaybetmek istemedigi sanirsin. ama inanki zaman gectikce oyle olmadigini, bu adamin sevilecek biri olmadigini ve onu sevmedigini anlicaksin, ve bu yasadiklarina aglamalarian krizler geceirmene hayiflanacaksin. eger bosanirsan kafan rahat huzurlu yasicaksin, yok ayrilmassan bir omur boyu supheyle yasayip keske bosansaydim diceksin. sabirli ol kendine degisik mesgalaler bul, inanki degmiyor uzulmene goz yaslarina hayatini karartmana, o seni aldatirken uzuldumu goz yasi doktumu, hayir herseyi rahatca yapti, ee yazik degilmi sana goz yaslarini degmicek bir icin akitma. inan bana gececek, sen ondan bosanmakla onu sensiz birakmakla intikamini alicaksin, ve kizinla mutlu olacaksin ins.

allahim bu erkeklere akil fikir ver yarabbi, ben anlamiyorum ne güzel gül gibi esin cocugun huzurlu bir ailen var ne olurda aldatirsiniz... uf ben erkeklerden nefret etmeye basladim haaaa

:gitme:ay kıyamam sana yaaaaa üzülme canım yaaa..biliyorum cok canın acıyor ve affedilir bişey degıl ama evladın için guclu olmaya calış..herşey rabbımden..hayırlısını dile..ufffff çok üzüldüm yasenağlama

bazen ayrılık mutluluk getirir insana.
rabbim hakkınızda hayırlısını versn.
çok zor seni çok iyi anlıorum, güçlü olmaya çalış, insan sağlığından oluyor, geri kalan herşey unutuluyor zamanla rayına oturuyor, ama giden sağlık geri gelmiyor...

ahlaksız erkeklere ahlaksız şekilde böyle ortaklık eden kadınlarada yazıklar olsun..

öyle bir devirdeyizki, evli bekar farketmiyor..

1800 lü yıllarda okudğum bir romanda erkek şöyle diyordu: "ben kendimi evleneceğim kadına saklıyorum.. paralı kadınla ilişkiye girersem onun yüzüne nasıl bakarım.. ben nasıl erkeğim derim"..

yıl 2000 ler..

erkek zivanadan çıktı, kadınlarda çıktı artık..

modernleştikçe, teknoloji ilerledikçe insanlık hayvanlaşmaya başladı.. eş kavramı yakında tarih olursa şaşırmam herhalde..

allah yardımcın olsun arkadaşım.. diyecek birşey bulamadım.. birde hamile kadın..

Kızlar merhaba;
Dün akşam buluştuk,evrakları hazırlatmış karşılıklı imzaladık yani boşanma süreci başladı.Dün dışarda bir kafede buluştuk,geldi elinde evraklar ben gayet sakin.Bu tabi vicdan yapıyor,işte yüzüne bakmaya utanıyorum,affet demeye bile yüzüm yok,sen bunu hak etmedin falan.Neyse ben sakin bir şekilde dedimki boşver şimdi bunları bizim evliliğimiz bitti,şimdi önümüze bakıcaz.Şok oldu tabi ağlamamı,zırlamamı bekliyordu.Aldım kağıtları okudum hım güzel sorun yok dedim çıkardım kalemimi imzaladım.Bu yine şokta tabi.Artık kalkabilirmiyiz dedim.Kalktık dışarı çıktık iyi akşamlar dedim.Bu yine şokta ben seni götüreyim gideceğin yere dedi,hayır dedim ben giderim zaten eve gitmiycem gezicem biraz dedim.Tamam gideceğin yere götüreyim dedi hayır dedim.Yürüyorum baya bi yürüdüm sonra omzumda bir el,bu işte gözlerime bak seni hala seviyorum,affet dedi hımm öylemi dedim tamam.Yürümeye devam ettim atladım taksiye doğru kafamı dinleyeceğim bir yere.

ne kadar doğru olur ne kadar yanlış olur bunu söyleme bilmiyorum ama sana çok yakın bir tanıdığımızın başına geleni anlatayım.

bunlar lise çağlarında birbirlerini seviyorlar. üniversiteye beraber gidiyorlar. büyük bir aşk yaşıyorlar ve evleniyorlar. Adam kadını aldatıyor, defalarca. ve eşi bunu çok çirkin bir şekilde öğreniyor. Bir kızları var o zamanlar anaokulunda. Kadın öğretmen geliri de var, boşanıyorlar. Eşi mağdur olmasın diye ortak oldukları evi karısına bırakıyor, hiçbir şekilde boşandık satalım hakkını al demiyor. kadın o evde kızıyla yaşıyor. adam bir süre sonra perişan oluyor. çocuk için mecbur görüşüyorlar. her seferinde karısına yaklaşmaya çalışıyor. kadın adamı reddediyor. unutmaya çalışıyor ama bir o kadar da çok seviyor. Her karşısına çıkan yeni insanda kocasını arıyor, yine de geri dönmüyor ona. ama sürekli dilinde o, çok seviyorum diyor her seferinde. Kızları şuan 16 yaşında ve geçen yıl adam geri döndü tövbeler etti özürler diledi. Barıştılar ve tekrar evlendiler. Şu an o kadar mutlu ki. eşide onu üzmemek için elinden geleni yapıyor.

Demem o ki hayatın ne getireceği belli olmaz. Kaderiniz de tamamen ayrılmak varsa da tekrar barışmak varsa da yaşayacağınızı yaşarsınız :teselli:

Canım bana yapılanları anlatmaya dilim varmaz,çok çirkin şeyler yaşadım o yüzden geri dönüşümde olmayacak.Ben öğrenmeden bir gün önce kızın doğum günüymüş.Bizimkinin kuyumcu bir arkadaşı var onunla konuşuyor bende garibim sanıyorumki evlilik yıldönümü için bana sürpriz hediye alıcak.Meğer kıza hediye alıyorlarmış.

Sonracıma ben mesajları gördüm tabi eşim evi terk etti gitti.Kızı aradım evini biliyorum 10 dk. sonra kapındayım dedim.Ev adresinide cv sinden buldum arkadaşlarım yardıma muhtaç bir kız diye iş arıyorlardı kendisine,düşünsenize kıza ben kendi ellerimle iş aradım.Sonra telefonum susmuyor bi adam işte o kız benim sevgilim yanlış anlamışsınız diye.Arayanda eşimin iş arkadaşı.Tabi bugün herkez itiraf etti o başka.

Benim kocama KOCACIM diye mesajlar atmış.Başkasının kocası konumuna giren bir erkek asla benim olamaz birdaha.Alsın onun olsun.

:1no2: benim anlattığım hikayede daha kötü ayrıntılar var ama çok ağır olur girmeyeyim. zaten affetme, bu yaptığı yanına kalmasın. bu arada bu kızı da yolasım geldi klava: ama sen merak etme ilahi adalet öyle bir vurur ki, hemen olmaz belki ama temiz olur.

canım ya bak aklıma ne geldi. 2-3 ay önce gazetede bir haber vardı. Kadının biri eşinin sevgilisine tazminat davası açıyor. Kocamın evli olduğunu bildiği halde ilişki kurdu, yuvamı bozdu gibi bir gerekçe ile. Ve mahkeme bu kadını tazminat vermeye mahkum ediyor. Ve bu karar emsal teşkil ediyor denmişti o zamanlar. Ver sen de bu yellozu mahkemeye... çatır çatır al tazminatını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…