- Konu Sahibi willedwoman
İki makyaj yapıp kuaföre gitmek zor birşey değil istedik mi çok ta bakımlı oluruz yani. Azcık kilo verin gerisi kolay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tuumluydum dogum sonrasi uzun bir sure almadim kilolar aldi basini gitti. Sonra noluyo dedim ki ise baslayinca bir foto cektirmistik allahim o nasil bir kotu goruntuydu. O gun zayiflicam dedim.kendime. 14 kilo verdim diyet ve sporla ardindan gardrobu yeniledim guzel kiyafetler aldim. Simdi aynada kendimle gurur suyuyorum. Kolay olmuyor ilk adimda ama baslayip birde kilo verip daha iyi oldugunu gorunce dahada motive oluyorsun ve daha cok gayret ediyorsun. Hayat her an bitebilir o nedenle bazen nefside mutlu etmek lazim diye dusunuyorum. Ben her ay maas yattiginda 2 tane kiyafet kesin alirim bu artik rituel gibi olmustur. Simdi keyif aliyorum hayattan.. bir yerden basla artik bahane sunmadan kendine.. yoksa bu olaylari daha cok yasarsin..öyleyim aslında tutumluyum. sonrada diyorumki aman ölmeyecekmisin suzi harca gitsin.
geçen ay diyetisyenede gittim ama ancak bir hafta uyabildim sonu yine hüsran oldu.
öyleyim aslında tutumluyum. sonrada diyorumki aman ölmeyecekmisin suzi harca gitsin.