- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #30.221
tehlikeli olmasin ???? komin anne
doktora sorda öyle yap bari yaaa...
Tutim cok az kaldi ayakkabiyi takilari ne yaptin hallettinmi ??
rezervasyon yapildi coktan bitanem .. geri dönüsü yok gibi bisi.. ama iste tam bir git gel yasiyorum..
1 hafta kuzu ....
ya ben ona en basından berı dedım ben arkanda kosmak ıstemıyorum neyın yapılcagını bılıyor zaten her seferınde yapmısmı yapmamıs mı dıye kontrol etmek ıstemıyorum ıyıce bastan savıyor.
benden ızınsız ıstedıgını yapmasna sınırlenıyorum ben ona tel acma demem zaten ama ınsan bı kıbarlık olarak tel acabılırmıyım der
bıseylerı kırıyor ama soylemıyor kucuk tuvaletın sıfonunu kırmıs soylesın bana nıye kırdın dıye kızacak halım yok sonucta
balkonu yıkıyor mesela servıs masasının ustunu sılmıyor balkondakı bunu benımmı ona demem gerekıyor herseferınde
heryere camasır suyunu dokuyor oyle cok dokuyo kı bıde temızlemıyor o gttıkten sonra banyo halımın altı bembeyz olmus banyoya gırdım kıyafetlerımı yere attım onlar bole beyazlamıs saglıgımızla oynuyor resmen
salonda dondurma lekesı vardı gıttıkten sonra bı baktım leke anen duruyor nasıl yer sılmısse artık
bıde dusa kabının metal kısmını boydan boya cızmıs
bunlar aklıma gelenler daha neler var neler
sorma spaydim her kendini göremedigim resimde basimin etini yiyor yani :))) sanki ondan önce biz yokmusuz yasamamisizTuti canım çok sevindim hadi hayırlısı karmaşık karışık zor işler ama merak etme hemen gelecek ve malesef hızlıca geçecek mutluluklar
xzgim göbek olmuş artık sana karpuz maşallahgüzelce büyüsün Lcw görmüştüm hemde çok ucuz penyeler falan ama şekilli loading falan yazıyor renkli renkli
dikkat et ayrıca bebeğine yaw çok zıplama
Selaycım 1 hafta hemen geçer senin için iyi olacaktır gitmek hayırlısı olsun en güzeli kararı yine sen verirsin
geçen gün selocana koptum ya balayı resminde kendini göremeyince ağlamış bu çocukların hepsi sanırım aynı benim de teyzemin kızı düğünde göremeyince 50 kere sormuştu:44:
Slmmm Slmmmm canlar nasılsınız?
Uğrayamıyorum artık hiç buralara , okadar yoğun geçiyoki günlerim ben bile anlamıyorum
Haftanın 3 günü kurstayım , kalan iki günüe ev işlerine anca yetişiyorum yada komşularda oluyorum, haftasonu malum eşim evde
Çok tatlı komşularım oldu burada .
Yusuf paşamda kreşe gidiyo çok güzel şeyler öğreniyo
Ezgim hep aklıma geliyosun napıyo, nasıl hamileliğin diye:) ne kadar kaldı ?sağlığın sıhatin iyidir inşlh .
Aygüşüm sen nassin ? paşan nasıl ?
Barbitom facede yok noldu kıslar ?
Tutişim sen nasılsın sarı şekerim.
Ürtmenim kuşummm sen ?
Diğer kısçeler hepiniz cümleten nasılsınız
kız 1 haftacıktan nolcak sen de
kendini de selimi de 'aman uzak olcaz' moduna alıştırma
sonra ilerde zorlanırsınız
ELHAMDÜLİLLAH tıkırında şimdilik selayım
Çok bekeldim ben bu günlerişimdi giyim kursuna gidiyorum , seneye modelistlik ve stilistlik kursuna , sonrakiseneyede Akedemiye gidicem Allah nasip ederse,
Sonra ver elini modacıların yanına stajerlik yapmaya
Tabi süreç böyle ama Allahy kısmet ederse tabi
İleride kendi butiğimi açmayı çok istiyorum İNŞALLAH
ben odasını çok beğendim
Bu arada çok şükür ysuuf paşam öğrendi artık söylüyo tuvaletini :) 2 ay oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?