Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ay bana da mail geldi yorum yazıldı diye
sildim onu
face den okurum dedim
baktım sen de fotoyu silmişsin
kim ne yazdı göremedim
çok merak ettim

bebiğim kitabı filmine on basar ben sana diyeyim
film çok güseldi evet ama yarımdı baya,kitabı mikemmell
kraliçenin soytarısında ben de yarıdayım, sarmayabilir çünkü o serinin ikinci kitabı
birincisi çok manyaktı önce onu oku derim

net çok etkiliyor of sinir oluyorum ama bağımlılık gibi resmen
bi de filmi tercih ediyorum sıkılınca ki çok yanlış yapıyorum bence
bi dalabilsem kitaplara ne iyi olucak

Topik kalabalik ...
Suc ve cezanin almancasi bendede var ama okumadim henuz

Birde KAR almanca olarak var onuda henuz okumadim

boleyn kızını izlediğim için kitabını okumadım direkt kraliçenin soytarısından başladım kontesim. ama hiç sarmadı açıkçası :2:
evet net bağımlılık ve resmen insanları asosyal yapıyo

Topik kalabalik ...
Suc ve cezanin almancasi bendede var ama okumadim henuz

Birde KAR almanca olarak var onuda henuz okumadim

kim vardıki topikte :26:
suç ve ceza çok güzel ama elim gitmiyo okumaya

benim saçlarım şuan bu renkle palette altın karamel alıcam oda böyle oluyomuş boyayınca

bunun daha koyusu olurmu acaba kuaföre gitmek istemiyorum hep koyu renk yapıyo saçımı

kızlar bu filmi MUTLAKA izlemelisiniz diyorum
başka da bir şey demiyorum
ayy çok süper harika bir şeyyyy

ayrıca başroldeki kız oyuncuya da bayıldım
rolünü süper yapmış
platonik bir çocukluk aşkı ile ilgili bir film
ah o kızın hallerini yerim ben kıyamam yaa
off çok etkilendim
şiddetle tavsiye ediyorumm

sen aşkitomun bana aldığı filmlerin arşivini görsen kudurursun he
binlerce dvdm var

işte getiremeyecğimi bildiğim için soruyorum kaç gündür araştırıyorum yafay fenalıklar çöktü üstüme

sakın bişeyler denemeye kalkma saçın da başında mahfedersin kendini söylim, ilk boyanman kızım git kuaföre paraya kıy adam gibi bişey yapsınlar , sonra sen diplerin çıktıkça yada boya tazelemen gerektikçe alır kutu boyayı kendin boyarsın

pekı öyle yapayım ama yine koyu renk yapıcaklar yaaa

geceyeli ilk seferde o sekil olmaz canim acman gerekir kesinlikle

xzgim nerelerdesin simdi seni andik canim kahve ictik yaptim kahveyi cok degisik bir tad yaa hus diyorki
kahveyi cigneyesim geldi... böyle sanki nikotin demeyimde baska birsey hissi uyandiriyor gibime geldi benimde

pekı öyle yapayım ama yine koyu renk yapıcaklar yaaa

valla bu işler deneye yanıla canım.. doğru prensi bulana kadar birkaç kurbağa öpmen gerekebilir
bende ara tara buluyorum kuaförleri ne paralar döktüm :26:

aaa onu ne ara aldınız ya?? fransız sokağında oturduğumuzda alamadık falan demiştiniz :26::26:

benim saçlarım şuan bu renkle palette altın karamel alıcam oda böyle oluyomuş boyayınca

bunun daha koyusu olurmu acaba kuaföre gitmek istemiyorum hep koyu renk yapıyo saçımı

konunun orta yerine şıp die damlamak istiyorm :82:
gece yeli sende bndensin cnm ilk sorm şu saçında şuan boya wrmı??
bnm dipler kndi rengimdi uçlar siyah boyaydı ..kuaför saçını açmadan yapamam dedi inatlaştm sen yapamazsn bn yparm die (neyime gerekse) aldım 2 kutu boya boyıym dedm we ortaya çıkan sonuç dipler çikolata kahve uçlar siyah yani cnm bnm o renk saç o renge dönmez sende bnm gbi boş hayallerle yaaşama bi kere kıy parana snrasında kendin boyarsın evde bi boyazede olarak bni dinle

bu arada uzun zamandr bakıyorm bu topige ilk kez yazmk kısmet oldu tutişko vee kuşkimm bol bol geliyo buraya ordan biiliyorm bnde onlarn topiktenm memlun oldmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…