- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.221
cnmm inşaat firmasında calısıyorum y.dışı sevkiyatları yapıyorum ama bizimm sektörde
kışın genellikle oturuluyor özellikle yaz mevsiminde ise başımı kaldıramıyorum ama
kışın genelde sözleşmler yapılır projeler cizilir(ben bununla ilgili olmadıgım için ucu bana dokunumuyor:):)
inşaat kış dönemimde genellikle durur
3 gün şantiyeler kapalıysa 1 gün acık hava durumu yani nisandan sonra genellikle hız başlıyor:)
bu arada benim adım yar bende hyptonic passion un orjinalini kullandım cnm sahtesi tabiiki rakı gibi kokar ama orjinalini ben beğeniyordum yanlız pargüm alacaksan eğer 'paco rabbane' - lady million na da bakabilirsin ben çok memnunum...
selayım dediğim bu ikisi de guccinin iki çeşidi de var yani şerit olmayan modelleri de çok
benim adım yar hoşgeldin tatlımmm
logocum kuaförün adı m&e hemen meydandan aşağo inerken sağdan burgerın ordan giriyosun .. karşına aşkın göksu gelince sağa dönüyosun o yolda ilerde solda , basit bir kuaför ben 3 tl fönü görünce dalmıştım , saçıma bi fön çektiriyim sakız parasına diyeboya fiyatınıda bi sorim dedim 35e boyarız deyince hemen oturdum koltuğa sonuçta mükemmel oldu
yok kontesim bi önceki boyamamdan bahsettim logoyasaç mı boyattın barbitomm?
ay nasıl güvendin bilmediğin kuaföre:18:
bi de face fotonu sildin mi?
yanlış yere msj yazmışım..
yaa kızlar bi şe dicem
elimde 5 tane roman var
o kadar çok istiyorum ki okumayı ama ne zaman başlasam uykum geliyor sıkılıyorum
yok mudur bunun bi çaresi?
bu romanlardan 2 tanesi 'boleyn kızı' serisinin kitapları
süper sürükleyiciler ama bi kaptıramadım kendimi
bi de ne zaman kitapevine gitsem serinin yeni bi kitabı ile karşılaşıyorum
sanırım 9.su filan çıktı ama ben hala 2. deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?