Bugün yaşadığımız olay

Yok ben de buna katılıyorum zaten. Benim kast ettiğim sadece çocuklar için geçerliydi. Yoksa sizin bahsettiğiniz konularda maalesef ben de vicdanıma söz geçiremeyip dişe diş göze göz mantığını kabul ediyorum.

Dişe dişse gene iyi, benim tecavüzcüler ve pedofililer için çok daha kötü düşüncelerim var.

Aklıma bır ay önce yaşadığım olay geldi. Durakta bir çift var. Adam su almaya gitti o sırada bir adam kıza doğru geldi belli yani ortada belli adam zihinsel engelli sanki saldırmış misali kadın bir çığlıklar bir bağrış çağrış oraya buraya attı kendını nişanlısı gelince adama saldırdı şöförler araya girdi normal durakta olan insanlar girdi gözün kör mü adam zihinsel emgelli ve bir şey bile yapmadı yanına gitti sadece dıye adam bildiğiniz yerde kocaman taşı aldı kafasına fırlatıyordu zor aldılar. Taşta büyük dıyorum bildiğiniz büyük kaldırım taşından büyük binmiş otobüste bunları salıyorlar dışarıda yok neymiş öldürmeliymiş kesmeliymiş dönüpte kendisinin psikopat olduğundan nişanlısınında süzme olduğuna bakmıyor. Bunun gibi insanlar ve buna çanak tutan insanlardan nefret ediyorum. Kaç tame haberde adam kadınların salaklığı yüzünden linç edildi. Hatta biri temizlik işçisi şirketi para vermeyınce temizlediği diş hekiminin kliniğine gidip maaşını istemiş vermezse bana saldırdın dıye bağırırım diyince kovmuş ve yapmışta adamı linç ettiler kameralarda ortaya çıktı kaç tane engelli çocuk sizin gibiler yüzünden dayak yedi

Öyle bir ortamda ben olsam o taşı o adamın g**ne sokardım. Aşırı sinirlendim şu an.

Kadıköy’deki diş hekimini diyorsunuz. Adama çok üzülmüştüm neyse ki suçsuzluğu anlaşılmış. Bilemiyorum hepimiz tacizden, tecavüzden çok doluyuz ama iş bazen bambaşka yerlere gidiyor.

Kadında "Ay beni kıskanıyor" diye triplere girmiştir

yani bir şey yapmamış. bir daha ayırmazsınız çocuğunuzu. ama dövülen çocuk sizinki olsa ne tepki verirsiniz bir de bu açıdan bakın? evet ortam kötü ama bu kadarı da fazla. kötü bir söz ve davranış yok ortada. sakin kalarak neden sordun diye sorabilirdiniz.

çocuğa vurmak nedir, hem çocuğun 15 yaşında olduğunu nerden biliyorsunuz belkide daha küçük. Konuyu okuyunca çok sinirlendim, benimde 13 yaşında bir oğlum var, babası kızdığı zaman bile rahatsız oluyorumki elin kadını hadsizin teki gelecek, kızmayı bırak benim çocuğumu sokak ortasında dövecek…
İnşAllah oğlanın ailesi çocuklarının arkasında durup sizi şikayet ederler

Ay evet ya bi de o var benim oğlum 14 yaşında ama 18den aşağı demezsin.Bakınca hemen nerden anlamış da basmış tokadı.Umarım yaptığı karşılıksız kalmaz

O vurduğunuz çocuğun annesi ben olacaktım, size dövmek nasıl olur anlatırdım. Çocuk taciz mi etmiş? Hayır! Sadece soru sordu diye bunu yapamazsınız.
Ortalık psikopat dolu ya.

yanlıs yapmıssın
kocamansın gıt yasıtlarınla vakıt gecır cocuklar bakıslarından rahatsız oluyor dıyebılırdın
kızımı sormussun hayırdır bır sorun mu var dıyebılırdın

tutupta vurmanız hem buyuk hata cunku ortada kotu nıyet gostergesı yok yanlıs anlasılma olabılır
ve yaptıgınız tehlıkelı madde kullanımı 8 yasına dusmus ulkemızde ne oldugu bellı degıl yarın sulalesıyle elı sılahlı gelebılır kızına kafayı yaptıgın hata yuzunden takabılır ıntıkam almak ısteyebılır keske aklınızı basınıza alsanız bırsey yapmadan once bır dusunsenız cocuktan daha tehlıkelısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…