Bugün yaşadığımız olay

Annesinin orada ne işi var bostan korkuluğu mu, başka biri kızına "uzun uzun" bakarken bide komşunun ifadesi kendi görmemiş bile ne yapıyordu kızını korumak annenin görevi bir kere , ve suç kanıtlanana kadar masumdur masumiyet karinesi diye bişey var siz kimsiniz de ahkam kesiyorsunuz

o vurduğun çocuğun annesi ben olsaydım seni kabuslarına şükrettirirdim. azrailin olurdum senin.

8 yaşında otizmli oğlum var , duygusal yaşı 3 , o yüzden kendinden küçük çocuklara yanaşıyor oyun oynamak için . Ve kız çocuk anneleri babaanneleri sanki çocuğum bir sapıkmış gibi kaçırıyorlar çocuklarını anlıyorım zaman kötü ama ben yanındayım sen yanındasın bırak oynasınlar yok . Geçen gün dolmuşta 3-4 yaşındaki bir kız çocuğunun sırtına elini dokundu diye kadın bas bas bağırdı . Evet izin almadan dokunmaması lazım ama mahrem bölge değil ki zaten çocuğum öyle bir durumda değil sadece sırtına dokundu ki dönüp baksın diye . Büyüyünce ne olcak daha 8 yaşında böyle tepki alıyorsa , sadece baktı diye onu döven olur bu ülkede burda yazanlardan belli .

Sen komiksin kizzz

Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
destur yahu!! yeni gördüm mesajınızı! bu nedir ya,mahallenizde tartışmıyorsunuz biraz üslubunuza dikkat edin.

anneye kadar girmişsiniz,yok artık! bu hakareti ettiğiniz üye umarım sizi şikayet eder de görürsünüz böyle canınızın istediği gibi insanlara sallamak neymiş!

Yerim ya çocuğunuzu keşke orada olsaydım bağırıp çağıran kadına iyi bir hadd bildirirdim. Millet kafayı yemiş ya. Ya geçen pazarda annesinin kucağında küçük çocuk yanından geçerken bildiğiniz mememi avuçladı afhhh annesi ile güldük geçtik çocuk yani napcaktım hanım hanım küçük çocuğun sapık mu diyecektim el kadar çocuk memenin ne olduğunu bilmeyecek yaşta onun için başka şeyle simgelenmiş

Cocuk oynarken hayallere mi dalmistiniz da,bu uzun bakma ,iletisim kurma sürecini kacirdiniz? Biraz.daha medeni olmayi deneyin bir dahaki sefere.

Her hormonları çalışan potansiyel tacizci , tecavüzcü zaten haklısınız.

Allah yardımcınız olsun Burka, melek oğlunuz kötü insanlarla karşılaşmasın inşaallah.
Maalesef toplumun bir kısmı özel çocuklardan hastalık bulaştırıyormuşcasına kaçıyor.
Kazık kadar insanlar ister yaşı 8-10 olsun ister 15, başkasının çocuğuna vurmayı nasıl hak görüyor bunu da anlamış değilim, geçtiğimiz kış koca adam 10 yaşındaki otizmli çocuğu fotoğraf çekti diye dövmüştü, bir başka kazık kadar adam 8 yaşındaki özel çocuğu köpek kulübesini atmıştı.

Vicdan ve merhamet dediğimiz duygular bir kendi çocuğumuzaysa kendimizi bir sorgulamamız lazım.

Çocuk tacizi konusunda fazlasıyla hassasım, tedirginim o yüzden sizin duygunuzu anlıyorum aslında. Sizin yaptığınızda bir çeşit çocuk istismarı her ne kadar tedirginliğinizi anlasam da yaptığınızı hiç doğru bulmadım . Muhtemelen siz de sonradan kendinizi eleştirmişsinizdir. Çocuğunuzu bu konuda korkutmayın sizin tepkiniz onu korkutabilir ve aynı şeyi size yaşatmamak için saklayabilir bu kısım çok önemli. Komşunuz da beklemiş beklemiş izlerken de, giderken mi haber vermiş o da garip bir davranış.
15 yaşındaki çocuk siz seslendiniz diye bekledi mi gelmenizi? Sonuçta amacı tacizdiyse onu neden durdurduğunuzu da bilirdi, kaçardı . Siz vururken , o da size vurmadı mı? Bunlar 15 yaş çocuğu için hiç normal davranışlar değil. Zihinsel sıkıntıları olabilir çocuğun diye düşünüyorum. Eser yine gelir belli mi olur , fevri davranmayın .Ailesini bulup konuşun bence ikinciye gelirse.

Ne deliler var ya hey allahim. Cok iyi yapmışsın iki de bizim için vuraydin hazir vurmuşken (!) ya diorum heralde ben anlamiorum yazılanları. Bi insan durduk yere boyle bisey yapmaz heralde. Evin bahcesine girmis izinsizce diye sanirim?

Son düzenleme:
Ya hem yanlış üzerine yanlışsınız, hem de gelip buraya yazıp bizlere de sinir harbi yaşatıyorsunuz. Bütün bunlar olurken neredeydiniz hanımefendi ? Komşunuz madem o kadar önem verdi bu konuya, neden o anda müdahale etmedi, hadi siz belli ki atom parçalıyordunuz ? Ve en önemlisi siz hangi hakla bir çocuğa vuruyorsunuz. İnanılmaz ya...

Olayın ne olduğu, çocuğun ne yaptığı bile belli değil, bir iddia üzerine şiddet uygulamışsınız resmen. Ki adını öylesine sormuş olabilir evet, benim kızım 10 aylık, o yaşlarda kız erkek farketmez çocuklar gelip adını yaşını soruyorlar yani. Döveyim mi şimdi hepsini ? Kendi çocuğunuza da kötülük ediyorsunuz, aşırı aşırı tepkiler. Çocuk korkacak size bir şey anlatmaya, iyi mi oldu şimdi ? Bir kendi çocuğunuza varsınız ya, başkalarınınki çocuk değil patates sanki. Hey Allahım.

Kinayeniz yanlış anlaşılacak:) çocuk da bahçeye girmemiş en azından ben konuda öyle bir detaya denk gelmedim, eğer girmişse de kusura bakılmasın anneler neden çocuklarının kiminle konuştuğunun, neden bahçeye kimin girdiğinin farkında değiller eleştirisi getiririm.
7 yaşındaki bir çocuk yabancıdan tedirgin olabilir, kendinden daha büyük birine fiziksel olarak karşı da koyamaz, 15 yaşındaki çocuğun niyeti kötü olsaydı her şey saniyelikti, çocuklar 3-5 saniyelik dikkatsizlikler sonucu kapı önünden kaçırılıyor, komşu görmüş müdahale etmemiş, anne komşudan bilgi alıyor neler olduğunu an itibariyle görmüyor bilmiyor, tokadı yiyen 15 yaşındaki çocuk oluyor.

İsteyen kızabilir isteyen eleştirimi haksız bulabilir ama madem zaman kötü neler neler duyuyoruz diyoruz o zaman çocukları bahçeye, parka yalnız bırakmayacaklar.

Çocuklara da olası bir tehlike anında yapması gerekenler anlatılmalı, okulda, evin bahçesinde, parkta, sokakta yabancı birileri yanlarına yaklaşınca yapacaklarını bilmeliler ve kesinlikle her çocuğa anne babasının telefon numarası ezberletilmeli, 3 yaşından itibaren çocuklara bıkmadan usanmadan gerekçelerini yaşlarına uygun şekilde anlattığınızda, siz yanındayken dahi tanıdıklardan da abur cubur almamayı öğreniyorlar, 5 yaş civarı da çok rahat numara ezberliyorlar.

Alıştım Mune :) o kadar da parantez içi ünlem koydum halbuki. Ben de konu sahibine kiziyorum tabiki. Ama sayfalari hizli hizli gectim gördüğüm kadariyla bahçe L seklindeymis kızı evin yaninda kalmis kendi diger tarafta o yuzden komsu gormus kendi gormemis. Bunu sonra yazmis oraya girmis oglan sanırım. Yoksa aşırı saçma yani baskasinin cocuguna durduk yere gidip vurmak. Gene vurmazsin gerci bi anlamaya calisirsin hos.

Diyen komşu da söyledi kızımda söyledi baya izlemiş çocuğu
Elalem izlerken kendin çocuğuna baksaydın o zaman.
Sen kimsin milletin çocuğuna vuruyorsun?
Hem sorumsuzsunuz, hemde başkasının çocuğunu hırpalayacak kadar da cahil.
Sorunlusunuz gerçekten.
Biz dışarı çıkınca annemiz işi gücü bırakıp göz hizasında takip ederdi bizi.

kınamak istemiyorum ama başkasının çocuğuna vurmak nasıl bir cesarettir???

Koskoca konuda mantıklı yorum yapmış 2 kişiden birisiniz. 15 yaşında bir erkek kardeşim var, bilg. geçmişine bakayım dedim geçen pişman oldum. burdakiler 15 yaşındaki çocuğu neredeyse kundağa sokacak. çocuk çocukla konuşurmuş bahçeler kaynaşma yeriymiş 15 yaşındaki ergen 7 yaşındaki bir kız çocuğuyla arkadaşlık eder mi? bunu diyen hayatında hiç 15 yaşındaki bir erkek çocuğuyla aynı ortama girmemiştir. Annenin burdaki hatası çocuğunu izlememek, kendi bunları görüp de öyle önlem alsaymış keşke ve şiddet olmadan. eğer annenin anlattığı gibiyse herşey anne korkmakta haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…