Bugün yaşadığımız olay

Aklıma komşumuzun oğlu geldi. Şu an 17-18 yaşlarında. Elimize doğdu, bizimle büyüdü. Çocukta zeka geriliği var. Boyu 11-12 yaşlarındayken 180'e varmıştı. Şu anda daha da uzun, ama aklı 7-8 yaşındaki çocuk gibi. İnşallah onun başına bir gün böyle bir şey gelmez. İçim gitti.

Ben böyle düşünmüyorum tacizcilerin tecavüzcülerin (konu sahibinin saçmalamasını kastetmiyorum) adil bir şekilde yargılandığını düşünmüyorum onlar şiddetin alasını hakediyorlar.
Ya da bu çocuğu dövülen anne bu kadına şiddetin ne demek olduğunu gösterebilir. Evet yasalarda suç, ben vicdan mahkememde bunu istiyorum.

Konuyu yeni bitirdim . Konu sahibi dışarıdan okursun diye yazıyorum. Siz kafayı mı yediniz ? 15 yaşındaki çocuğa vurmak nedir ? Belki bi rahatsızlığı var, belki bahçedeki bi oyuncağa imrendiği için baktı ?? Başka birinin çocuğuna nasıl vurursunuz ya , o çocuğun annesi sizin saçınızı başınızı yolsa haktır size . Bir de bir iki destekleyen var sizi. İnsan iyi yapmışsın derken utanır biraz . Çocuktur yani adını sorduysa sordu . Fanusa kapat o zaman kızını ya da basında bekle .

Bizim eski mahallede de vardı anlattığınız gibi biri. 20 Li yaşlarda ama parkta çocuklarla oynardı hep. Tüm mahalle bildiği için birsey demezdi. Uzun uzun bakardı tek bir noktaya bir de çok güzel şarkı söylerdi :))) Kimseye zararı dokunmazdı.
Öyle bir çocuksa çok daha üzülürüm …

Haddini bil sen. Kimsin de annen normal değil dersin seni hic ilgilendirmiyor kimi dövüp dovmedigi ay sanki bunlar hic birine vurmadı etmedi burda bana kimse çok anormal bsymis gibi konuşmasın
Sizin anneniz gibiler benim karşıma çıksa ya

Evet konu taciz olsaydi, konu tecavüz olsaydı, sizinle hemfikir olurdum.

Kesinlikle bu dünyada adil bir yargılama olduğunu düşünmüyorum. Ülkelerde değil dünyada yok. Bir şekilde vicdan mahkemesi yahut mahkeme- i kübraya iletiyoruz o da olmadi karma diyoruz, etme bulma dünyası diyoruz.

Ama burda konu sadece " kızıma baktı " olan bir olayda sanki cocugun kimlik bilgileri elindeymis gibi vahşice pat güm pat güm girişilmesi. Evet bu vahşet bence. Niye mi? O küçücük çocuğun benliginde ve ruhunda ne büyük izler biraktiginin haberinde bile degil konu sahibi de ondan.

Beni alıntılaşmışsınız ama silmişsiniz evet tekrar bekliyorum cevabınızı ne yazdınızda sildiniz?

Kesinlikle çocuk neler hissetti nasıl yaralandı düşündükçe sinirleniyorum. Bir daha da küçük çocuklara ne bakar ne konuşur suçluluk hissedecek bir kendini bilmez yüzünden.

belki de ortada ANNE!!! yok diye kendince başında bekledi çocuk.
ben de kardeşim de küçükken ergenken ve hala aynı şekilde davranıyoruz.

ne bileyim kötü niyetli biri gelmeyecek. 15 yaşında sapık sandığınız çocuk sizden daha duyarlı ve dikkatliydi belkide sadece.

ayıp yaptığınız o kadar kiymetliyse çocuğunuz yalnız bırakmayacaksıniz. elin çocuğuna mi yetti gücünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…