Bugün yaşadığımız olay

Birkaç kişiye beğenmedim tıklamayı unutmuşsunuz çok ayıp lütfen eksiklerinizi tamamlayınız hatrımız kalır bak

Birkaç kişiye beğenmedim tıklamayı unutmuşsunuz çok ayıp lütfen eksiklerinizi tamamlayınız hatrımız kalır bak

Beni unutmadi sükür. Anne nerde diye sormak suc zaten. Cocuklar evlerin önünden kacirilip öldürülüyor. Göz önünden ayirmayin demek de kötü demek ki. Ama pat küt birine dalmak normal. Ok.

Beni unutmadi sükür. Anne nerde diye sormak suc zaten. Cocuklar evlerin önünden kacirilip öldürülüyor. Göz önünden ayirmayin demek de kötü demek ki. Ama pat küt birine dalmak normal. Ok.
Ben de anne nerede sormuşum, emin olmadan kimse suçlanmamalı demişim zaten? Eğer annenin anlattığı gibiyse işkillenmesinde haklı olduğunu söylemişim. Siz de kullanıyorsunuz o emojiyi, bu sitedeki herkes kullanıyor

Sapıklar kadar bu tiplerden de korumalıyız evlatlarımızı demekki
bir de bu kadın bir anne inanılır gibi değil ya
benim oğlum okadar insan canlısı ki, herkesle konuşuyor, 7 yaşında ama 10-11 yaş fiziğinde, şimdi bu çocuğa ben nasıl anlatayım evladım sakın kimseye bakma adını filan sorma sapık diye döverler diye nasıl anlatayım

hic bilmiyorum vallaha. En iyisi uzak durmak.

Herkes kullaniyorda ama ayni sorulari sorarken veya ayni fikri paylasirken kullanmiyor genelde. Ama neyise. Iyi forumlar

3. mantıklı yorumu buldum. Daha 19.sayfadayım, umutluyum

Son düzenleme:
Corpse Bride hayirdir butona çökmüşsunuz sizdemi çocuk dövüyorsunuz
anne şiddet dışında işkillenmekte haklı. 15 yaşındaki çocuğu kundağa sokmuşlar burda. ben ilkokula giderken lise 1'e giden komşumuzun abisi tarafından periyodik olarak tacize uğramıştım. hala anneme kızarım neden inanmadın diye. 15 yaş artık ergendir. anne şiddet uygulamadan çocuğa neden kızına gözünü dikip baktığını sormalıydı. bunu başkalarından duymak yerine dikkat kesilip kendi farketmeliydi

Yasadiklariniza cok üzüldüm. Ne denir ki. Allah herkesin evladini korusun.

15 yaşında oldugu ne belli belki daha küçük hoş 15 yaşta küçük .bir çocuk ismini sordu diye kocaman kadından dayak yemesi nekadar doğru.gidip sorsaydi oğlum bı sorunmu var ağzını yoklasaydi dovmek nedir

bu konuda haklısınız, kanıtsız kimse kimseden hesap bile sormamalı. Ama çocuğun yaşı 15 değil 14 olsa da farketmez. 7 yaşındaki bir kız çocuğuna gözünü dikip bakması tuhaf ve rahatsız edici, olayın doğru olduğunu varsayarak yazıyorum

Bu yorumunuz cok mu mantikli?

Kardesinizin kimligi hakkinda yaşı hakkında bilgisayardaki ilgi alanlarini bilmeniz normal.

Sokaktaki cocugun yaşının 15 oldugunu neye dayanarak yorum yazip kardesinizle kıyasliyorsunuz?

Cocugu da kundaklik bir yorum yapmadik. Sirf bakti diye tacizci sifati yükleyemezsiniz bir çocuğa? Yükleyip pata küte giremezsiniz.

Sizin kardesiniz bilgisayarda malum sitelere giriyorsa bu da ergenliginden ve meraktan. Bilmiyorsaniz öğrenin.

Anne çocuğunu takip etmekle mükelleftir. Öyle saldim bayira Mevlam kayıra bir dunya yok. Ustelik komsunun söylemi uzerine panikleyip cocugu yakalayip dövüyor.

Siz kendinizi o cocugun yerine koyun. Yahut annesi yerine. Birde simdi yorum yapin.

Ben onada pek inanmadım açıkçası. Ben kocaman insanım benim bile dikkatimi çektiğinde 1.2 dakka bakarım daha fazlası olmaz .belki o çocuk daldı yada birşey dikkatini çekti.konu sahibi komşusuna anneliğini kanıtlamak istedi sadece çocuğu döverek ben bunu anladım .

anne şiddette haksız, ben haklı olduğunu mu söylemişim? anne denetimsizlikte, çocuğunu gözetememekte haksız. Ama öyle yorumlar gördüm ki burda kızın elinde yiyecek varmış da diğer çocuk kızla ondan ilgilenmiş falan, bazı yorumlar aşırı safça. o yaşta erkek çocukları hiç az değil 7 yaşında çocuğum olsa biri tüm gün gözünü dikip baksa ben de korkardım ama konu sahibi annenin yaptığını da yapmazdım çocuk masumsa boşa dayak yedi. kanıtsız kimse kimseye el sürmemeli hanfendi tepkisini çok ayarsız göstermiş. kanıtsız şiddet olayından zaten çok korkarım benim de çocukken masum olduğum halde dayak yediğim olmuştu, hiç unutmadım

Son düzenleme:
Aşkım burda butona çökerek o anneyi onaylamis gibi oldun farkindamisin

Aşkım burda butona çökerek o anneyi onaylamis gibi oldun farkindamisin
biraz öyle oldu ama aksi ihtimali hiç düşünmediler ergen çocuk bi anda melek oldu anne sayfalarca linç yedi. acaba şiddet olayı olmasaydı işkillenmekte haklısın yazan olacak mıydı. herkesin yorumu birbirinin aynısı çocuk çocukla konuşur bakışır tarzı. o yaşta çocuk görmesek inanacağız ne alaka 7 yaşla

Olabilirdi anne açısından da düşünülebilirdi.ozmanda ben olsam kamera varsa kayıtları izler şikayet ederdim ( 15 yaşındaki) çocuğa ceza verirlermi bilmem ama ona büyük bir ders olurdu

Bu kısıma katılıyorum. Bakın okullarda bile 4. Sınıf öğrencileri kardeşi vs değilse 1. Sınıf öğrencilerinin sınıflarına kolay kolay girmez. Üstelik tanımadığı ilişkisinin olmadığı (yaşça küçük) bir çocukla teneffüste görürseniz ona bile sorarsanız hayırdır çocuğum tanıyor musun, ne yapıyorsunuz gibi gibi. Bir iki arkadaş öğretmen olsaydınız normal karsılardınız vs yazmış hem çimde çalışmış (çocuk izleme merkezi) hem de yıllardır öğretmenlik yapan biri olarak söylüyorum ki küçük yaş grupları ile büyük yaş gruplarının iletişimde bulunması (parkta büyük yaş grubundan birinin gelip küçük bir çocukla ilgilenmesi, bir çocuğun sürekli o çocuğa ilgi göstermesi başbaşa oynaması, sürekli onunla yalnız kalması gibi) normal değil. Ebeveyn gözetiminde abilik/ ablalık yapması ya da küçük yaş grubundaki çocuklarla ‘bilinen birinin’ yine ebeveyn gözetiminde oynamasından bahsetmiyorum bakın. Çocukların çocuklar tarafından ne kadar çok istismara uğradığını bilseniz, o olayları bir duysanız hayret edersiniz. Kadının yaptığı baştan sona yanlış ama kalkıp hiç tanımadığınız çocuğunuzdan fiziki bir şekilde oldukça büyük bir çocuğun bahçenizde oynayan çocuğunuza gelip adını sormasını yasını sormasını izlemesini çok normal ya da güzel bir sey olarak karşılamamanız gerekli. Niyeti arkadaşlık da olabilir ama olmayadabilir, bu tür şeyler 1 kez yaşanıp ömür boyunca izi taşınan hasarlar. Bu yüzden lütfen herkes çok dikkatli olsun, olabildiğince her şeyin kontrollü bir şekilde gözetiminizde gerçekleşmesini sağlayın. Parklarda bahçelerde tek bırakmayın, tanımadığınız insanlar ile (yaşça büyük bir çocuk bile olsa) kontrolsüz bir şekilde iletişimde bulunmasına müsade etmeyin. Ya böyle düşünmek de zor ama çocuklar o kadar zor şeyler yaşıyorlar ki, bakın ben kabus görüp uyandım. Hala çoğu şey aklıma gelince midem kalkıyor, keşke duymasaydım bilmeseydim diyorum. Benim bu bildiğim bazı olayları yaşayan çocuklar var. Ya bu bile çok acımasızca. İşin daha da acı olan kısmı istismara uğramış ve bu konuda destek almamış çocuklar zihnen bunu normalleştirmek amacıyla (farkında olmadan) başka çocukları da istismar edebiliyor. Bu bir salgın gibi… Korkunç bir şey.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…