E evin bahcesiyse zaten diger cocuk da tanidik muhtemelen. İnsallah sabah annesi kapiniza dayanir ya da polis memurlari allahim lutfen olsunParkta değil evimin bahçesindeydik kızımda yan tarimdaydi bahçe l şeklinde
Parkta değil evimin bahçesindeydik kızımda yan tarimdaydi bahçe l şeklinde
Bahçenin dışında hatta giderken de dönüp dönüp bakmış park halindeki arabaya çarpmışBahçe duvarından mı bakmış?
15 yaşında olduğunu şıp diye mi anladın çok bilmiş seni her şeyi geçtim sen hangi cesaret 15 yaşındaki çocuğu dövüyorsun? Suçlu olsa kaçardı dimi ? Umarım annesi seni o parkta yakalayıp bir evire çevire döverBakın arkadaşlar kızımda dedi bakışlarından rahatsız oldum korktum benide anlayın 15yasinda bir çocuğun 7yasla bir arkadaşlığı olamaz
Siz nerdeydiniz?Bahçenin dışında hatta giderken de dönüp dönüp bakmış park halindeki arabaya çarpmış
Yok kendi bahçemiz yan tarafı demek isterdim L şeklindeYan tarim ne oluyor? Komşunun bahçesimi? Kizin, senin göremediğin yerde yani.
Peki 15 yaşindaki çocuk, nasil komşu bahçesine öyle daliyor? Kizin bahçede ne yapiyor? Oyuncak yok, salincak yok,
Polis gelirse yine iyi bence, adamlar umarim anladigi dil madem bu o dilden konusalim diyip, birde ben senin cocugunu pataklayayim bakalim da diyebilir.E evin bahcesiyse zaten diger cocuk da tanidik muhtemelen. İnsallah sabah annesi kapiniza dayanir ya da polis memurlari allahim lutfen olsun
Kaçtı zaten15 yaşında olduğunu şıp diye mi anladın çok bilmiş seni her şeyi geçtim sen hangi cesaret 15 yaşındaki çocuğu dövüyorsun? Suçlu olsa kaçardı dimi ? Umarım annesi seni o parkta yakalayıp bir evire çevire döver
Karakolda bile sorgudan sonra islem yapilirken ne hadsizliktir.Bahçenin dışında hatta giderken de dönüp dönüp bakmış park halindeki arabaya çarpmış
İnsanlar da çocuğunu sizden korumalı.İyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor
Korktuysa anasının yanına gelseymiş, 7 yaşındaki çocuk bunu akıl edemiyormu bu bilinci vermediniz mi onaBakın arkadaşlar kızımda dedi bakışlarından rahatsız oldum korktum benide anlayın 15yasinda bir çocuğun 7yasla bir arkadaşlığı olamaz
O kadar sinirlendim ki hala anlayın diyorsunuz. Baktı konuştu diye sapık damgasını yaftalayıp, üzerine birde vuramazsınız!Bakın arkadaşlar kızımda dedi bakışlarından rahatsız oldum korktum benide anlayın 15yasinda bir çocuğun 7yasla bir arkadaşlığı olamaz
Cocugun annesi Konu sahibini pataklarsa negzel olur ama cocugun sucu yokPolis gelirse yine iyi bence, adamlar umarim anladigi dil madem bu o dilden konusalim diyip, birde ben senin cocugunu pataklayayim bakalim da diyebilir.
Bu kadar evhamliysa gözünün önünden ayırmasın uzun uzun bakmış da konuşmuş da konu sahibi tey tey nerelerdeİnsanlarda çocuğunu sizden korumalı.
İsim sordu diye başkasının çocuğuna mı vurdunuz?
Madem bu kadar evhamlısınız çocuğunuza fanusta bakın.
Yok kendi bahçemiz yan tarafı demek isterdim L şeklinde
Durup dururken bı kadın saldirsa herkes kaçarKaçtı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?