Bulantıdan psikolojim bozulacak bu gidişle:(

Amin İnşaAllah, sabrediyorum mecbur

Oyy sizinki daha zor geçmiş, ama maşaAllah atlatmışsınız bebeğiniz sağlıkla doğmuş hayırlı ömürler versin rabbim. İlk başlar çok zordu benim için bulantılar başladı, ramazan geldi, öğüre öğüre yemek yapıyordum, gurbetteyim, eşim 3 günde bir nöbetçi 24 saat yok, o yüzden psikolojim çok kötü olmuştu, hamile olduğuma bile doğru düzgün sevinememiştim cidden, ama Allaha şükür 2 haftadır kayınvalidem yanımda, yardımcı oldu yoksa napardım bilmiyorum. İnşaAllah 12.haftada geçer, sabrediyorum

Aynen bu ara meyvelerde sardım zaten, pazara gittik sadece meyve aldırdım diğer şeyleri gözüm görmüyor çünkü.

Sizin üst üste gelmiş, rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı

İnşaAllahh hayırlısıyla atlatırız bu günleri, çok zor bir durum cidden ama evledımız için katlanıyoruz mecbur. Ben de sadece çorba ve meyve yiyebiliyorum o da 1 öğün anca, sabah kalkınca zaten hiç yiyemem bulantı fena, İnşaAllah bu çektiklerimizin mükafatı olarak sağlıkla yavrumuza kavuşturur rabbim

Insallah 3. Ayından sonra geçer ben ilk 6 ay kusmayıp son 3 ayımda kusmuştum. Çok beter bir sey. O 3 ayda hep böyle kalacağım sanmıştım. Doğum yapan herkese bir anda geçiyor yani mide bulantısı oyle mi nasil geçer geçmez doğurunca da devam eder diyordum. Ama çok şükür doğuma girdim çıktım oh dedim dünya varmis. Ne mide bulantısı ne baska birşey.

Bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmİş. Rabbim şumübarek günlerin suyu yüzü hürmetine sabah hiç bişey olmamış gibi kaldırsın sabaha sizi

Amin Allah razı olsun sizden, öyle diyorlar hatta bazen ben de diyorum bu bir nimet rabbim bu sayede vücuttaki kötü şeyleri atıyor diye ama bulantı gelince unutuyor insan

Ay o günlere gelmeyi o kadar çok istiyorum ki, genelde bulantı ailesel oluyormuş annede olursa kızda da olurmuş, annem 9 ay çekmiş bulantıdan o yüzden korkuyorum ama İnşaAllah geçecek kötü düşünmek istemiyorum.

Aynen öyle, anne olmak bebek rahme düşünce zorluğuyla başlıyormuş diyorum. Akşamları bazen aşağı inip çay içiyoruz o iyi geliyor ama gün içinde ayağa kalkacak halim bile olmuyor bulantıdan

Aynı şekilde ben de tuvalette ağlıyorum, çok değişik bir psikolojiye giriyor insan. Siz zaten zeyıfmışsınız iyice kilo vermişsiniz, ben zayıf hamile değilim, 72 ile hamile kaldım şu an 68 çıkıyorum, ama sıvı kaybı olması kötü işte.
Sadece dua ediyorum yapacak bir şey yok kendiliğinden geçeceği güne kadar dediğiniz gibi.

Aynen bulantı hapı etki etmiyor bana da, amin sağolun rabbim sizi de hayırlısı ile yavrunuza kavuştursun İnşaAllah

Muz ve meyveler iyi geliyor canım cidden bana da ama geçen haşlanmış patates yedim geri çıkardım, çıkarınca da Bi tiksinti geliyor uzun süre yiyemiyorum o şeyi
İnşaAllahh geçer rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Evet şu an o psikolojideyüö hiç geçmeyecek gibi geliyor cidden ama sabrediyorum. Meyve ve çorba yiyebiliyorum, diğer başka bir şey yeme düşüncesi bile kötü yapıyor

Amin çok sağolun, bilekliği biliyorum ama etkisi var mı pek emin olamadım

Ay İnşaAllah o günler çabuk gelir

Inslalah canım şuan kraker ve muş yedım tek 1 bardak su içim almıyor 3vde kokuyor bana esim yok görevde annem yanımda kadın oruç rezil oldu benim yüzümden birde aksam erkenden uyuyup sabah 6 bucukda uyanıyorum ilac iğne zatenn hak getire bakalım sağlıklı olsunda yavrularımız gerisi boş sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…