Doğuma Hazırlık Bulantısı çok olanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tebrikler, bir erkek...!

yaziyor orda....
yani bebegin erkekmis o sayfanin dedigine göre

Sağol canım.Bu da tutmamış :) Neye göre hesaplyorki acaba bu site.Annenin,babanın doğum yılını falan alıyor merak ettim doğrusu...

Hani su hücrelerin yenilenme olayi varya...
erkekler 4 yilda bir kadinlar 3 yilda bir...

Ona göre hesapliyor gibime geldi benim...ama emin degilim...

benim son adet 1 temmuz
ilişki 15 temmuz

benimde sat 20 temmuz ilişki tarihi 31 temmuz
seninkinin cinsiyeti belli olmuştur doktoro gitsene ha bu arada eltim 2 ay hastanede yattı bulantı ve kusmadan şimdiye kadar 90 serum yedi oğlu olacak yani bulantısı çok olanın kızı olacak diye bişey yok allah gönlüne göre versin

Canım bu arada benim bulantım çok çok olmadı.Çok kısa sürdü kusturmadan geçti çok şükür.Beni en çok midemdeki boğazımdaki yanmalar zorladı.Gebelik nedeniyle hiç kusmadım ama doktorların verdiği yoğun ilaçlar özellikle vitaminler kusturdu midemi mahvetti.O günden beri vitamin alamıyorum korkumdan.

kaç günden bir adet oluyorsun canim

Hani su hücrelerin yenilenme olayi varya...
erkekler 4 yilda bir kadinlar 3 yilda bir...

Ona göre hesapliyor gibime geldi benim...ama emin degilim...

Evet olabilir :) o zaman diğer başlıktaki bayanlar boşuna başkalarına hesaplatmasalarda bu siteye girseler cevaplarına ulaşmış olurlar hem...

canım sende kız demi
cinsiyeti bellimi 14-cü gün olacakmış 3 agustosta ondan once ilişki olmuş kız ihtimali çok ama yine de Allah bilir

canım sende kız demi
cinsiyeti bellimi 14-cü gün olacakmış 3 agustosta ondan once ilişki olmuş kız ihtimali çok ama yine de Allah bilir

cinsiyet belli değil 15 gün sonra gidicem bakalım öğrenebilirsem
allahtan hayırlısı öğrenince mutlaka yazarım

canım ben ilk kontrole gitmiştim kan falan verdim.Cevapları aldım.Vitamin falan yazdı.ıçiyorum vitaminlerimi.Bir problem yoksa sık-sık gitmeme gerek yok sanırım.Bir az daha büyüsün bebi9şim kontrole cinsiyet için gidicem inşallah.Sanırım doktorum arıycak gerektiginde beni.

ama arkadaşlar yumurtlama gunune ben de inaniyorum ama boş verelim ya yumutlama adetten hemen sonrada olurmuş 10 gün sonra da.Bedene bagli bişey bu.Sağıklı ve de hayirli olsun bebişimiz bizi hiç üzmesin doktora muhtac etmesin

bende yarın 2li tarama için gidicem 4 gün önce ultrasondab gördüm bebeğimi öyle harekletliydiki çok heycanlandım
ben ilk hamile kaldığımda şu yumurtlamayla ilgili şeyler varya onları çok hesapladım çok kafaya taktım şimdi takmıyorum allah bana sağlıklı evlat verir inşallah allah gönlümüze göre verir inşallah seni kendime çok benzetiyorum sevilciğim bakalım sonuçlar ne olacak
ama ben hamile kalmadan bu yumurtlama gününden falan haberim yoktu sadece bi akşam denedik onda da tuttu işte

merhaba

bir sitede okudum söyle birsey yaziyo.kopyalayip yapistirayim.2. yada 3. gebeligi olanlar bakabilir.biz de dogru olup olmadigini ögreniriz.

Önceki çocuklarınız
Anlatılan bazı hikayeler ise en son olan çocuğunuza bir bakmanızı salık verirler. Eğer son çocuğunuzun ensedeki saçları düz bir hizada ise oğlunuz; eğer ense saçıüçgen biçiminde aşağıya uzanıyorsa kızınız olacak demektir.

gecenlerde yazmistim ama gözden kacti yada kimse bakmadi galiba.belki bir fikir olur size.

benim kızım var saçlarıda kıvırcık omuzlarına dökülüyo nasıl anlayım şi,mdi ben bunu erkek olsa tahmin edebilrdim

benim oğlum var ense saçları kıvrılmış aşağı doğru uzanıyor üçgen şeklinde.ama bu da sçları dalgalı diye olamazmı.bakalım 1.sayfada verilen like baktım kız gösterdi.ama benim içime erkek doğuyor.
aslında hiç önemli değil cinsiyeti benim için.ama merak ediyorum işte.

benim kızım var saçlarıda kıvırcık omuzlarına dökülüyo nasıl anlayım şi,mdi ben bunu erkek olsa tahmin edebilrdim

:) sacini toplayinca ensede sac dibinin oldugu yerde sacin seklinden galiba.bilmiyorumki.

Hadi hayırlısı.Hem merak güzel oluyor heyecan yapıyor :)

benim 2 kızımdada 4 ay mide bulantısı ve kusma oldu sabahları..
şimdi allah bagışlarsa oğlumuz olcak...
bunda. 6 ay ara ara bulantı çektim..
hiç kusma yasamadım..
sadece şiddetli bulantım oldu..
erkekta daha çok bulantı oluyo.. bence..

bide şöyle hurafe var..
büyük çocugunuzun alnındaki damar yeşilse erkek maviyse kız oluyomuş.. bir teyze söylemişti bana
kızıma baktı damar yeşil dedi..
oğlu olcak dedi..ve karnıma baktı.. yine oğlun olur dedi ben cinsiyetini söylemedim tabi önceden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…