- Konu Sahibi Sevil_83
-
Congratulations, it's a boy!
böyle bir yazı çıktı ...
Tebrikler, bir erkek...!
yaziyor orda....
yani bebegin erkekmis o sayfanin dedigine göre
benim son adet 1 temmuz
ilişki 15 temmuz
benimde sat 20 temmuz ilişki tarihi 31 temmuz
seninkinin cinsiyeti belli olmuştur doktoro gitsene ha bu arada eltim 2 ay hastanede yattı bulantı ve kusmadan şimdiye kadar 90 serum yedi oğlu olacak yani bulantısı çok olanın kızı olacak diye bişey yok allah gönlüne göre versin
Hani su hücrelerin yenilenme olayi varya...
erkekler 4 yilda bir kadinlar 3 yilda bir...
Ona göre hesapliyor gibime geldi benim...ama emin degilim...
kaç günden bir adet oluyorsun canim
canım sende kız demi
cinsiyeti bellimi 14-cü gün olacakmış 3 agustosta ondan once ilişki olmuş kız ihtimali çok ama yine de Allah bilir
canım sende kız demi
cinsiyeti bellimi 14-cü gün olacakmış 3 agustosta ondan once ilişki olmuş kız ihtimali çok ama yine de Allah bilir
merhaba
bir sitede okudum söyle birsey yaziyo.kopyalayip yapistirayim.2. yada 3. gebeligi olanlar bakabilir.biz de dogru olup olmadigini ögreniriz.
Önceki çocuklarınız
Anlatılan bazı hikayeler ise en son olan çocuğunuza bir bakmanızı salık verirler. Eğer son çocuğunuzun ensedeki saçları düz bir hizada ise oğlunuz; eğer ense saçıüçgen biçiminde aşağıya uzanıyorsa kızınız olacak demektir.
gecenlerde yazmistim ama gözden kacti yada kimse bakmadi galiba.belki bir fikir olur size.
benim kızım var saçlarıda kıvırcık omuzlarına dökülüyo nasıl anlayım şi,mdi ben bunu erkek olsa tahmin edebilrdim
canım ben ilk kontrole gitmiştim kan falan verdim.Cevapları aldım.Vitamin falan yazdı.İçiyorum vitaminlerimi.Bir problem yoksa sık-sık gitmeme gerek yok sanırım.Bir az daha büyüsün bebi9şim kontrole cinsiyet için gidicem inşallah.Sanırım doktorum arıycak gerektiginde beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?