Doğuma Hazırlık Bulantısı çok olanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kizlar benim iki oglumdada ben bulanti ney hic bilmedim ..birkere bile midem bulanmadi cok rahatti hamileliklerim ama bu kiz ilk dort ay kafami kaldiramadim bulanti ve kusmadan yemekde yiyemedim ..hayirlisi bakalim

benim kızda yeşil ben bunu bilmiyordum eşimin akrabalarından biri dedi bebegin olursa erkek olucak bundan sonra.Bakalım

arkadaşımın kızında çok bulantı kusma oluyodu.ikinciye hamileyken hiç kusma olmadı.erkek dedik ama buda kızmış..

ben 4 aylık hamileyim kızım olcak inşallah. bulantı ve hala devam ediyo

Aslında her gebede farklı oluyor belirtiler.Kız dedikleri erkek,erkek dedikleri kız çıkabiliyor.Yinede insanız durduramıyoruz kendimizi kıyas yapıyoruz.Hakkımızda hayırlısı olsun.ınş. yavrularımız sağlıklı ve hayırlı olurlar...

benmde 19 haftalık bebeğim14 haftalıkken doktorum %95 erkek demişti 18inci haftada tekrar gittik bebeğimiz erkek ama nazlı bebişim var yaramaz bide:):)ama bamyayı gördük 20 dk ultrasonun sonunda allah herkse hayırlısını versin kız erkek farketmz bende çok kız istedim ama şimdi oğlumu herşeyden çok istiyorum allah olmayan herkese nasip etsin bizler gibi güzel anne olmayı:)

Canım aynen öyle.Hele onları görünce dahada bağlanacağız.Zaten doğduktan sonra kimse cinsiyet konuşmuyor olacak.Gözümüzü ayıramayacağız onlardan inş.

bızde bugun cınsıyetını ogrenecegız tabıı eger gosterırse :) bugun 15+2 yız.. ben ılk 3 ay oyle cok kustum kı anlatamam. hayatımın en berbat gunlerını yasadım.. eskıler dıyor kı bu kadar kusarsan kızın olur ama bılmıyorum benım ıcıme erkek doguyor.. hayırılısı.. saglıklı olsun da...

benim de ilk iki ay hiç bulantım olmadı 3 ve 4. ayda oldu ama cok değil ozellıkle kötü kokulara karşı oldu bir kaç defa ıstıfra ettım.şuan 23 haftalık cok nadır hafıf bulantım oluyor okdar.kızım olucak kısmetse

ilk bebeğim benim az bulantım oldu istifra etmedim oğlum olucak çok yakında nasipse heyecanla bekliyoruzz

arkadaslar bız dun ogrendık.. oglumuz olacakmıs :) o kadar cok kustuktan sonra kız olur dıyordum ama olsun, oglan ve saglıklı..

benımde hıc mıde bulantım olmadı hamıle gıbı degıldım ve sımdı oglumu beklıyorum Allahın ıznıyle

ilk kızamda feci kustum.çok midem bulandı.
ikinci kızımda nerdeyse bulantım olmadı bu.herkes bu erkek dediler ama buda kızmış...

benimde hamd olsun bulantılarım olmadı ama arkadaşlarım var ikiside çok ağır geçirdi 3 ay serum yediler birinin kız birinin erkek benim daha 10 haftalık bende cinsiyetini çok merakm ediyorum tabi ilk önce sağlıklı sıhatli olsun da başka birşey istemem.

ilk kızamda feci kustum.çok midem bulandı.
ikinci kızımda nerdeyse bulantım olmadı bu.herkes bu erkek dediler ama buda kızmış...

İki gebelikte birbirinden farklı ama cinsiyetle ilgisi yok demekki :) Rabbim gönlüne göre versin canım.

inanılmaz bir 3 ay geçirdim, baş ağrıları, kusma nöbetleri felaket bir zaman dilimi geçirdim oğluşum olucağını öğrendim çokda mutlu oldum..... allah isteyen herkese nasip etsin

ılk çocuğum kız... Hiç bulantım olmadı... Bir kere bile istifra etmedim hamileliğim boyunca... Çok rahat bir hamilelik geçirdim çok şükür... Şimdi 16 haftalık hamileyim... Geçen hafta doktorum %90 erkek dedi.. Bu hamileliğimde de bulantı nedir bilmedim... ıstifra etmedim hiç... Yani iki hamileliğim de aynı seyrediyor... Sadece bu hamileliğimde ilk 3 ay çok fena kasık ağrısı çektim.. 4. ayda olmama rağmen hala arada çekiyorum... Bir de kızımda aşırı derecede tatlı yedim... Ekşiden, tuzludan tiksinmiştim... Bu hamileliğim de ise tatlıdan nefret ettim... En sevdiğim şey olan çikolatadan acayip derecede tiksindim... Ki hala geçmedi... Markette görsem tiksinti geliyor... Ama doktor %90 dedi... Sonuçta %100 demediği için ve daha erken haftalarda olduğum için çok fazla erkek diye inandıramıyorum kendimi... Belirtiler ve iki hamileliğim arasındaki farka gelince, 3 sene önceki bünyem ile şimdiki farklı olabilir... Bence bunlar tamamen bünye meselesi... Rabbim de biliyor yüreğimi; ben sadece kızıma kardeş istedim... Bize hayırlı evlat olsun istedim... ınşallah öyle de olur... Kız-erkek zerre kadar farkı yok yanımda... Bir dahaki doktor kontrolünde doktor kız bile dese duygularımda hiç bir şey değişmez... Hiç bir şeyden haberi olmayan masum mu masum bir melek, daha dünyaya gelmeden erkek olmadığı için suçlanabilir mi... Çok acı...

Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…