İlk çocuğum kız... Hiç bulantım olmadı... Bir kere bile istifra etmedim hamileliğim boyunca... Çok rahat bir hamilelik geçirdim çok şükür... Şimdi 16 haftalık hamileyim... Geçen hafta doktorum %90 erkek dedi.. Bu hamileliğimde de bulantı nedir bilmedim... İstifra etmedim hiç... Yani iki hamileliğim de aynı seyrediyor... Sadece bu hamileliğimde ilk 3 ay çok fena kasık ağrısı çektim.. 4. ayda olmama rağmen hala arada çekiyorum... Bir de kızımda aşırı derecede tatlı yedim... Ekşiden, tuzludan tiksinmiştim... Bu hamileliğim de ise tatlıdan nefret ettim... En sevdiğim şey olan çikolatadan acayip derecede tiksindim... Ki hala geçmedi... Markette görsem tiksinti geliyor... Ama doktor %90 dedi... Sonuçta %100 demediği için ve daha erken haftalarda olduğum için çok fazla erkek diye inandıramıyorum kendimi... Belirtiler ve iki hamileliğim arasındaki farka gelince, 3 sene önceki bünyem ile şimdiki farklı olabilir... Bence bunlar tamamen bünye meselesi... Rabbim de biliyor yüreğimi; ben sadece kızıma kardeş istedim... Bize hayırlı evlat olsun istedim... İnşallah öyle de olur... Kız-erkek zerre kadar farkı yok yanımda... Bir dahaki doktor kontrolünde doktor kız bile dese duygularımda hiç bir şey değişmez... Hiç bir şeyden haberi olmayan masum mu masum bir melek, daha dünyaya gelmeden erkek olmadığı için suçlanabilir mi... Çok acı...
Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar versin...
yahu tabiiki yok.bunu bende biliyorum...................
bazen derler erkek evlatta 5.ay 6 ay hatta dokuz ay bile sürer derler.onlardanmısın aceba diye dedim.o bulantıları bende çektim.bende benim gibi kimse çekmemiştir ne eziyetler çektim derdim.ama .16.haftada bitmişti benimki...benim arkadaş var 6.ay hastanede yattı nerdeyse bulantılarından dolayı oglu oldu o demişti bazen böyle oluyor diye:umursamaz:
bir daha yorum yapmayacagım............
kızımda çok midem bulandı,kabus gibiydi..şimdi hiç bulanmıyo.(yani ara ara çok hafif,ama zaten midem çok hassastır.çok aç kalınca hemen midem bulanır)
yalnız bende şöyle bişiy oldu...iştahım kesildi benim.canım hiç bişiy istemiyor.eşimde benle alay ediyo'ilk hamileliğinde çok kilo aldın die diet mi yapıyosun ' dio...
aranızda hiç böyle olan var mı?
Arkadaşlar kız çocuklarının erken hamilelikte bulantıya sebep vermesi zaten bilimsel bişiy...he aksi oluyorsa bünyeyle alkalıdır.Bazılarınız demiş ben inanmıyorum bulantı ve kız bebek ilşkisine...ama bu kocakarı inanışı değil gerçek...kız çocuğa hamile kadınlar malum olacağı üzre fazla östorojen salgılar.buda bulantıya sebep olabilir....tıpkı erkek bebeğe hamile kadınların yüksek testesteron salgıladığında göbeklerinde kıllanma olabileceği yada bacaklarındaki kılların çabuk uzaması gibi...
Gebelikte Bulantı ve Kusma
bu makaleden de okuyabilirsiniz bayanlar...
o halde benim ki bu tezi de çürütüyor kızıma hamileliğimde göbek deliğimin etrafı we çizg fkıllandı siyah siyah iğrençti ama neyse ki doğum sonrasında döküld kendiliğinden:))))
we ewet bacaklarımda hep orman gibiydi ama kızım oldu:) benim kızda bi problem war sanırım zaten 20. haftaya kadar erkek biliyorduk kendisini:))) sonra pipisini düşürdü herhalde içerde:))) inşallah şimdiki bulup takar:)))))
Ben kizima hamileyken hic mide bulantisi yasamamstim ve goguslerimde aci vardi sertlesme her hamilelikte oluyo simdi yine hamileyim bundada bu sefer karin agrim ve sabah bulantilarim varArkadaslar mrb 12 haftalik gebeyim hic mihde bullantim olmadi goguslerde sertlesme ve buyume oldu ve bu kista aşiri su iciyorum gunluk 4 litre kadar bebegimi cok merak ediyorum sizce nedir belirtilerime gire
↑
Amin saolun, bana doktorum 17. Haftamda söyledi , devlet hastanesi söylemiyor özelde ki doktor söylediHayirli olsun cnm kac haftada belli oldu cimsiyetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?