Doğuma Hazırlık Bulantısı çok olanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Amin canım böyle düşünmene çok sevindim.Rabbim gönlüne göre versin inş. Böyle iyi yürekli anneye hayırlı ve sağlıklı bir evlat daha versin inş.

slm.iki hamileliğimde de bulantım 5 ay sürdü.hemde şiddetli biçimde.ikiside kız lara ve lina.bulantıyla alakası varmı bilmiyorum ama.geçmiş olsun canım allah tamamına erdirsin.

arkadaşalrr benimde 1 ğlum varrr ben bırakın kusmayı miğdemin bulandığını bile hatırlamam deli gibi yerdimmm 1 ayda 5 kilo almıştım doktor diyet vermiiti 9 ayda 23 kilo aldımmmmm hep aşerdimmm ne görürsem istiyordum 9 ay boyunca

Vallahi arkadaslar bende 19 haftadayim hamileligimin ilk ayinda birsey yoktu ama 2 ay boyunca herseyden midem bulaniyordu. ilk kizimda hic midem bulanmiyordu simdi kini ise doktor bir türlü söyleyemedi ne kiz ne erkek cin takvimine göre erkek cikiyor áma 20 haftada belli olur heralde ama benim daha 4 haftam var doktor randövime..sabirsizlikla bekliyorum nedir diye...cok merak ediyorum yani...Allah tabi hayirlisini versin Herseyden önce saglik...

benim 3. hamileleğim..2 oğlum var ikisinde de hep midem bulandı bu hamileleğimde hiç mide bulantısı çekmiyorum şaşırıyorumda rahatım yerinde yani..

6-7-8-9 we 10.haftalar çok kötüydü bulantı kusma gün boyu serum takıldı 3 kez 8.haftada işe bile gidemedm 15+2 de dr büyük ihtimal erkek dedi bakalm hayırlısı

aşırı bulantım oldu ve oğlum olucak.
ama ben bulantıyla cinsiyetinin belli olcağına inanmıyorum.

Arkadaşlar kız çocuklarının erken hamilelikte bulantıya sebep vermesi zaten bilimsel bişiy...he aksi oluyorsa bünyeyle alkalıdır.Bazılarınız demiş ben inanmıyorum bulantı ve kız bebek ilşkisine...ama bu kocakarı inanışı değil gerçek...kız çocuğa hamile kadınlar malum olacağı üzre fazla östorojen salgılar.buda bulantıya sebep olabilir....tıpkı erkek bebeğe hamile kadınların yüksek testesteron salgıladığında göbeklerinde kıllanma olabileceği yada bacaklarındaki kılların çabuk uzaması gibi...

Gebelikte Bulantı ve Kusma

bu makaleden de okuyabilirsiniz bayanlar...

kızımda çok midem bulandı,kabus gibiydi..şimdi hiç bulanmıyo.(yani ara ara çok hafif,ama zaten midem çok hassastır.çok aç kalınca hemen midem bulanır)
yalnız bende şöyle bişiy oldu...iştahım kesildi benim.canım hiç bişiy istemiyor.eşimde benle alay ediyo'ilk hamileliğinde çok kilo aldın die diet mi yapıyosun ' dio...
aranızda hiç böyle olan var mı?

bnce hiç bulantıyla alakası yok ilk hamileiğimde hiiiç bulantı sorunum olmadı, sadece 1 kere oldu.. çok rahat bi hamilelik geçirdim doğurduğum güne kadar çalıştım (biraz mecburi ama)
şimdi tekrr hamileyim bundaysa hergünüm bulantılı henüz çok yeni sanırım 6/7 hafta ama çok rahatsızedici.. eğer bulantıya bakılırsa bu defa ki erkek :))))))

o halde benim ki bu tezi de çürütüyor kızıma hamileliğimde göbek deliğimin etrafı we çizg fkıllandı siyah siyah iğrençti ama neyse ki doğum sonrasında döküld kendiliğinden:))))
we ewet bacaklarımda hep orman gibiydi ama kızım oldu:) benim kızda bi problem war sanırım zaten 20. haftaya kadar erkek biliyorduk kendisini:))) sonra pipisini düşürdü herhalde içerde:))) inşallah şimdiki bulup takar:)))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay çok güldüm çok hoşsun yaaa kaydirigubbakcemile3

12. haftaya kadar çok bulantım oldu ve oğluşumuz olacak inşallah :))

benim bir arkadasin bacagindaki tüylerin yarisi döküldü nerdeyse ve oglu oldu

benim duyumlarim yeni hamilelikte gögüslerinde cok agri olursa kiz oluyor

Son düzenleme:
ya kızlar bulantı önleyici bileklik varmış eşim alalım diyor ama hakkında hiç bir bilgim yok kullanan varsa lütfen bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum

Arkadaslar mrb 12 haftalik gebeyim hic mihde bullantim olmadi goguslerde sertlesme ve buyume oldu ve bu kista aşiri su iciyorum gunluk 4 litre kadar bebegimi cok merak ediyorum sizce nedir belirtilerime gire

Arkadaslar mrb 12 haftalik gebeyim hic mihde bullantim olmadi goguslerde sertlesme ve buyume oldu ve bu kista aşiri su iciyorum gunluk 4 litre kadar bebegimi cok merak ediyorum sizce nedir belirtilerime gire
Ben kizima hamileyken hic mide bulantisi yasamamstim ve goguslerimde aci vardi sertlesme her hamilelikte oluyo simdi yine hamileyim bundada bu sefer karin agrim ve sabah bulantilarim var

Benim çok bulantım oldu sabah akşam fiks kusuyordum , oğlum olacakmış. Allahım sağlıkla hayırlısıyla kavuşmamı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…