Buluşmaz olaydım

Evet aynen öyle alamet kuyruk sallamış cevap yazmasaydı tepki verseydi özledim yazamazdı.

Ahahahahahah benden değilde başkasından çocuk yaptığı için içselleştirmişmiyim en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gözükmelisin

Eleman sizin tabiriniz sanırım. Arkadaşlığı kesin. Daha fazlasını yapmayın. Çocuk yapacaklarını nerden çıkardınız hem

Peki ya sen neden bu kadar içselelleştirdin sanki evli flörtün varmışta biri söyleyecekmiş gibi

Peki ya sen neden bu kadar içselelleştirdin sanki evli flörtün varmışta biri söyleyecekmiş gibi
Sacma dusunceni desteklemeyenleri,evli flortun var diye mi yaftalayacaksin ? Burnunuz bu kadar büyük mu ? Sizin hayatınız bitti,başkalarına mi yetişiyor. Kendi kocani kovalayabilirsin,bırak milleti. Sen 10/10 luk bir insan misin ? Milletin hayatini kovalarken,seninki elden kaçmasın Boşbogazligin bedelini,aci tecrübeyle ödersin yakında

Sizi kendi arkadaşınız ilgilendirir tanımadığınız bir adamın tanımadığınız karısını aldatma potansiyeli değil. Size uymayan bir karakteri varsa arkadaşlığınızı bitirebilirsiniz o kadar. Ha ayrıca yapan her şekilde yapar evet ama gardiyan gibi her an arkamdan iş çevirdi mi diye birlikteliğiniz olan kişinin hayatını didik didik ederekte ömür geçmez

Sizi ilgilendirmez karışmayın. Çok rahatsızsanız kadınlar arkadaşlığınızı kesin

hesaplarını rutin kontrol edin şu adamların yabancı tanımadığınız biri ekli ise gözünüz üzerinde olsun
Buna bi gulme geldi .Ee bi omur adami mi kontrol etcem velisi gibi?Sene sonunda aferin beni aldatmadin,bu takdir belgesini hakeettin diyip karne mi verelim bide?
Hic bir aldtma sonsuza kadar gizli kalmaz .Bi yerden falso verir,zaten onune duser.Kendimi bosa kasamam.

Ne kadar erken bilinirse bence o kadar iyi bir ömür boşa harcanmamalı. Kasmak değil benim dediğim biraz dikkatli olmak.. erkekler az bi alımlı kadın görünce kendini kaybediyor çok örnek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…