- 30 Ocak 2013
- 29.418
- 43.905
- 798
Memurum çıkarır bence deIliskiniz biraz eski olsa tamam da yeni bir ilişki için antipatik..memur musunuz?özelde çalışıyorsanız ve birgün işsiz kalsanız bu adam sorun çıkarır gibi..
Evlilik sürprizlerle doludur. Elbette insan evlenmeden önce dengini ister,dengiyle de evlenmelidir buna katılıyorum. Eğitim durumlarınız denk ise ileride de benzer hayatlar yaşayacaksınız anlamına gelir. Maaşlar açısından durum bu. Bir de evleneceğiniz adamın sizin hayatınıza ne katkısı olacak durumu var. Mesela ben buna çok dikkat ettim. Ev alırız araba alırız diye hiç konuşmadık. Ev almayı hele hiç düşünmüyorduk. Evlilik öncesinde eşim bunları alırız deseydi muhtemelen ilişkimi keserdimŞu an benim maaşım az ona göre tr şartları ama ben oraya gidersem aynı olacak. Ben de benim şartlarıma uygun eş isterim evet maaş olarak ama birkaç kez bu çifte maaş ev olayınu açınca sıkıldım.
O kadar doğru ki. Sterlin olmuş kaç para, konu sahibine hesap mı ödetiyormuş sahiden?Valla bulabileceğin en berbat erkeği bulmuşsun. Elinde Sterlin, Euro, dolar olan insan karşı tarafa hesap ödetiyorsa kalite yerlerdedir. Ben arkadaşlarıma bile ödetmem max 20Euroyu koyarım masaya olur biter. Elinde sterlin olan adam sana hesap ödetiyorsa soğu bir zahmet. Biraz kendine saygın, kendi gözünde değerin olsun yahhhuuu. Adam max 40sterlin koyup en kral yerde yemeği yedirir kalkar gider senden hesap mı bekliyor? Yazık yani, adam aşırı kalitesiz. Ayrıl bundan, o uçak biletlerini de sen alıyorsundur şimdi parana yazık canına yazık.
Uzak mesafe ilişkisi hiç duymadınız mı:)Ayda bir görüştüğün insanla nasıl ilişki yaşıyorsun yahu?
Ayrıca muhabbetler çok çirkin. Maaşlar şu kadar falan demesi özellikle. Gelecek planlarından bahsetmekte sakınca yok, ben de yatırımı severim. İsterim yani eşimle ev, araba alayım ama şu anın konusu değil. Olsa olsa laf arasında üstü kapalı, evlenirsek kendi evimizi alıp kira derdinden kurtulmayı isterim falan denir maksimum. Kenara koyma konusu da sorulmadığı sürece söylenmez. Söylenirken de miktar verilmez. Tabii ki geleceği düşünerek elden geldiğince birikim yapıyorum der geçersin. Saçmalık ya.
gayet açık gibi ama tekrar mı açıklayayım?Bir de şuna takıldım, benim de maaşım iyi. İyi olmasa benimle olmazdı bence demişsin yorumların birinde. Bu ne demek?
Şu zamana göre bu cimrilik değil; tutumluluk. Para zaten elde tutulması gereken tutum gerektiren bir şey. Evlilikte düşünüyorsa eğer ; kendisi doğru bir adım atıyor.Arkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
Çok duyduğum ama anlamsız bulduğum bir ilişki elbette. Koskoca insanlara ayda bir görüşmek nasıl yeterli geliyor ben bunu anlamıyorum. Ayda bir görüştüğüm insanın hayatımdaki varlığını hissedemem.Uzak mesafe ilişkisi hiç duymadınız mı:)
Ben de isterim ev almak hatta ilk söylediğinde garip gelmemişti ama çok söyleyince irrite oldum.
Neden tersliyorsun? :)gayet açık gibi ama tekrar mı açıklayayım?
Terslemedim ki anladığın birşeyi sormana şaşırdım bak anlamışsın:)Neden tersliyorsun? :)
Açık olan şey şu ki ilişkiden çok iş ortaklığına benziyor.
Düşünüyorum da hiçbir sevgilim, aldığım maaşı bilmedi. Sormadı da. Ben de onlara sormadım. Kendime de onlara da saygım vardı çünkü.
Saygı duyarım böyle bir ilişki çeşidi de var epeydir.Çok duyduğum ama anlamsız bulduğum bir ilişki elbette. Koskoca insanlara ayda bir görüşmek nasıl yeterli geliyor ben bunu anlamıyorum. Ayda bir görüştüğüm insanın hayatımdaki varlığını hissedemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?