Buna cimrilik denir mi?

Cimri değilde açgözlü. İkisi de kötü. İnsan uzak mesafe ilişkisinde biraraya zar zor gelir. Onda da para muhabbeti mi yapar!
Biraz birine doymaya çalışır hesabı da erkek öder. Biz kadın iş arkadaşlarımızla yapıyoruz bir sen bir ben ödemeyi

Konu sahibi bence siz adama ben çocuk istiyorum,kalabalık aile seviyorum deyin.Çocuk olunca bir süre çalışamayacaksınız.O kafasında bunun hesabını yapar.Eğer adamın yüreğine inerse cimridir.

Konu sahibi bence siz adama ben çocuk istiyorum,kalabalık aile seviyorum deyin.Çocuk olunca bir süre çalışamayacaksınız.O kafasında bunun hesabını yapar.Eğer adamın yüreğine inerse cimridir.
Çocuk istiyor çok fazla.
Ters teper

Sizin şartları maaşı kendinize denk biri aramanız da adamın aramasında da sorun yok sorun bunu çıkara dökmek herkes kendi dengini ister bende isterim ama kimsenin maaşını hesaba katarak hayat planı yapmam kimseyi gelir kapısı görmem adam sizi gelir kapısı görüyor sadece şu an farkında değilsiniz
Maaşının sadece 4 te 1 ini kullanan bir adam nasıl iyi harcıyor buna şaşırıyorum ayrıca taxiye bindirecek tabii ki londradan gelen adam bu bir lüx değil ki londradan gelmesine de gerek yok da konu uzamasın

Ben başkalarının parasının hesabı yapmadığım için bana itici geliyor.Eşimin bile para hesabını yapmam.Onun da benim param üzerinden hesap yapmasına izin vermem.Ben sizin yerinizde olsam baştan tavrımı koyardım.Kafama yatmazsa uzatmadan ayrılırdım.Kimse bu dünyaya erkekleri ev,araba sahibi etmeye gelmiyor.Sonra yüzsüzler herşey benim sen ne yaptın ki diyebiliyorlar.

Aynen dedim zaten maaşımın hepsini harcamak isterim diye. Bakalım bir irrite oldum ki sorma gitsin. Zor gibi bu adamla ya.

Aynen dedim zaten maaşımın hepsini harcamak isterim diye. Bakalım bir irrite oldum ki sorma gitsin. Zor gibi bu adamla ya.
İşte belirtin bunu.Zaten konuyu tekrar tekrar açacak.Kabul etmezse hiç girmeyin o toplara bence.

Şu devirde herkes cimri o zaman herkesin agzında para para para

Tutumlu erkek iyidir cimri ise berbat arada çok ince bir çizgi var umarım sezgilerinizde yanılmıyorsunuz

Cimri olan eniştemin iki evi var Türkiyede sanırım en iyisi cimri olmak

Anlamadım

Demem o ki biraz daha şans verin belki sadece tutumludur cimri değildir
Haklısın ama gün geçtikçe irrite oluyorum, görüşme planı yapıyoruz. İşim gereği önceden izin planlayamıyorum. Bildiği halde gelmiş diyorki önden alınca biletler uygun oluyor

Bugün bin küsür liralık çikolata şampanya hediye göndermiş acaba biraz uyardımya ondan mı oldu:)

Konu sahibi memur ama Londra'da yaşayan beyefendi ile, kendi mevcut maaşının aynı civarda olduğunu söylüyor bu konu bana şüpheli geldi :)

Tabi ilerleyen süreçte illa evlilikte para yönetimi nasıl olacak konuşulmalı ama bana göre en baştan daha ilişki başında maddiyatın sürekli gündeme gelmesi çok mantıklı değil

Bugün bin küsür liralık çikolata şampanya hediye göndermiş acaba biraz uyardımya ondan mı oldu:)
Bu da bana göre saçma eğer sırf siz uyardınız diye nu denli büyük bir sürpriz yapması. Tefrit ve ifrat yani ortası olmalı

Ne kadarlık ilişki ama? Evlilik konuşulacak seviye varsa para konuşulur

Bu da bana göre saçma eğer sırf siz uyardınız diye nu denli büyük bir sürpriz yapması. Tefrit ve ifrat yani ortası olmalı
Bence de ondan mı bilmiyorum uyarı değil de laf arasında sen para konusunda dikkatlisin epey bana göre dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…