Çocuk istiyor çok fazla.Konu sahibi bence siz adama ben çocuk istiyorum,kalabalık aile seviyorum deyin.Çocuk olunca bir süre çalışamayacaksınız.O kafasında bunun hesabını yapar.Eğer adamın yüreğine inerse cimridir.
Sizin şartları maaşı kendinize denk biri aramanız da adamın aramasında da sorun yok sorun bunu çıkara dökmek herkes kendi dengini ister bende isterim ama kimsenin maaşını hesaba katarak hayat planı yapmam kimseyi gelir kapısı görmem adam sizi gelir kapısı görüyor sadece şu an farkında değilsinizŞu an benim maaşım az ona göre tr şartları ama ben oraya gidersem aynı olacak. Ben de benim şartlarıma uygun eş isterim evet maaş olarak ama birkaç kez bu çifte maaş ev olayınu açınca sıkıldım.
Maaşının sadece 4 te 1 ini kullanan bir adam nasıl iyi harcıyor buna şaşırıyorum ayrıca taxiye bindirecek tabii ki londradan gelen adam bu bir lüx değil ki londradan gelmesine de gerek yok da konu uzamasınGezme konusunda iyi harcıyor parayı gezmeyi istiyor. Gezerken konforlu geziyor taksiye filan bindirdi sağolsunAma bi ev ev 2 maaş dilinden düşmüyor. Aynen hesabı ben de ödedim o da ödedi. Hesap rahatsız etmedi ama ev muhabbeti rahatsız etti. Ne kadar şu an benden fazla alsa da sürekli hesabı ödese sanırım rahatsız olabilirdim.
Aynen dedim zaten maaşımın hepsini harcamak isterim diye. Bakalım bir irrite oldum ki sorma gitsin. Zor gibi bu adamla ya.Ben başkalarının parasının hesabı yapmadığım için bana itici geliyor.Eşimin bile para hesabını yapmam.Onun da benim param üzerinden hesap yapmasına izin vermem.Ben sizin yerinizde olsam baştan tavrımı koyardım.Kafama yatmazsa uzatmadan ayrılırdım.Kimse bu dünyaya erkekleri ev,araba sahibi etmeye gelmiyor.Sonra yüzsüzler herşey benim sen ne yaptın ki diyebiliyorlar.
İşte belirtin bunu.Zaten konuyu tekrar tekrar açacak.Kabul etmezse hiç girmeyin o toplara bence.Aynen dedim zaten maaşımın hepsini harcamak isterim diye. Bakalım bir irrite oldum ki sorma gitsin. Zor gibi bu adamla ya.
Aynenİşte belirtin bunu.Zaten konuyu tekrar tekrar açacak.Kabul etmezse hiç girmeyin o toplara bence.
Şu devirde herkes cimri o zaman herkesin agzında para para paraArkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
AnlamadımŞu devirde herkes cimri o zaman herkesin agzında para para para
Tutumlu erkek iyidir cimri ise berbat arada çok ince bir çizgi var umarım sezgilerinizde yanılmıyorsunuz
Cimri olan eniştemin iki evi var Türkiyede sanırım en iyisi cimri olmak
Demem o ki biraz daha şans verin belki sadece tutumludur cimri değildirAnlamadım
Haklısın ama gün geçtikçe irrite oluyorum, görüşme planı yapıyoruz. İşim gereği önceden izin planlayamıyorum. Bildiği halde gelmiş diyorki önden alınca biletler uygun oluyorDemem o ki biraz daha şans verin belki sadece tutumludur cimri değildir
Bu da bana göre saçma eğer sırf siz uyardınız diye nu denli büyük bir sürpriz yapması. Tefrit ve ifrat yani ortası olmalıBugün bin küsür liralık çikolata şampanya hediye göndermiş acaba biraz uyardımya ondan mı oldu:)
Ne kadarlık ilişki ama? Evlilik konuşulacak seviye varsa para konuşulurArkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
Hayır şu an aynı değil doğru okuyamamışsınız benden fazla tabiki. Ben oraya gidersem aynı olacakKonu sahibi memur ama Londra'da yaşayan beyefendi ile, kendi mevcut maaşının aynı civarda olduğunu söylüyor bu konu bana şüpheli geldi :)
Bence de ondan mı bilmiyorum uyarı değil de laf arasında sen para konusunda dikkatlisin epey bana göre dedim.Bu da bana göre saçma eğer sırf siz uyardınız diye nu denli büyük bir sürpriz yapması. Tefrit ve ifrat yani ortası olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?