İlişki yeni 4 aylık daha. Yaşı var evlilik modunda direkt.Ne kadarlık ilişki ama? Evlilik konuşulacak seviye varsa para konuşulur
Direkt cimri demek haksızlık olur evet ama tutumlu denebilir belkiBana normal geldi. Hesap yapmasi gelecege yonelik planlar yapmasi bence gayet hos bisey. Benim hosuma giderdi sahsen
1. Uzak mesafe ilişkisi pişmanlıktır. Tecrübe etmis bir hanım kardeş beyani.Arkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
Yakınlarda da adam yok1. Uzak mesafe ilişkisi pişmanlıktır. Tecrübe etmis bir hanım kardeş beyani.
2. Ilk bulusmalarda para konusunu açan erkek pişmanlıktır. Buda tecrübe edilmiş, onaylanmıştır.
Vallah haklisin şekerim. Erkek çokluğu fakat adam yokluğu var. Yurtdisindakiler icin daha da zor. Eşimi bulasiya kadar anam ağladı benim.Yakınlarda da adam yok
Vallah haklisin şekerim. Erkek çokluğu fakat adam yokluğu var. Yurtdisindakiler icin daha da zor. Eşimi bulasiya kadar anam ağladı benim.
Turk olmasaydi dogru degil derdim ama bizim turk erkeklerinde oyle oluyo biraz sanirimBen istemezdim, para para diyen erkekten hayır gelmiyor cimri oluyor. Adam daha evlenmeden hesap yapmaya çift mayış demeye başlamış, inan bana senin gelirini ve işini beğenmese seninle olmazdı. Sevgi böyle bir şey değil bence, bu aç erkek tipi kadar iticisi yok. Ben olsam kaçardım.
Yurtdisindan sesleniyorum 9bucuk yil sonra buldum esimiVallah haklisin şekerim. Erkek çokluğu fakat adam yokluğu var. Yurtdisindakiler icin daha da zor. Eşimi bulasiya kadar anam ağladı benim.
Nasıl buldunuzYurtdisindan sesleniyorum 9bucuk yil sonra buldum esimi
Yasadigim ulkedeNasıl buldunuzuzak mesafe iliskisi mi hangi ülkedesiniz? Merak ettim
Bende yurtdisindan sesleniyorum, bende 5 sene sonra buldum :)Yurtdisindan sesleniyorum 9bucuk yil sonra buldum esimi
Almanya, bi uygulamadan. Asla bulmam dediğim yerden buldumHangi ülke, nasıl buldun kız (bir arkadaşım için soruyorum)
Ay aynen, yabancı erkeklerde hiç yasamadim bu durumu. Nerde paragöz varsa, hepsi türktüTurk olmasaydi dogru degil derdim ama bizim turk erkeklerinde oyle oluyo biraz sanirim
cimrilik degilse bile uyaniklik. boyle para hesabi yapan insanlardan uzak durun.Arkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
Ooo Alman miiiAy aynen, yabancı erkeklerde hiç yasamadim bu durumu. Nerde paragöz varsa, hepsi türktü
Ay aynen, yabancı erkeklerde hiç yasamadim bu durumu. Nerde paragöz varsa, hepsi türktü
Ya tam anlamiyla degil aslindaAy aynen, yabancı erkeklerde hiç yasamadim bu durumu. Nerde paragöz varsa, hepsi türktü
Yok alman degil. Müslüman bir milletten, ama Türk değil.Ooo Alman miii
Almanya dan memnun musun
Son cümlenin altına imzami atarim. Almanyada dogup büyümüş Türk erkeklerin bi çoğunda karakter problemi var gibi, en azindan tanidiklarimda veya tanıstiklarimdaYani bilemedim bizim toplum öyle para para para diyen insanlardan oluşmuyor(du), bu erkeklere ne oldu ki böyle aç oldularHayat zorsa kadınlara da zor ama hiç böyle aç kadın tanımıyorum, tonla bekar kadın tanıyorum hiçbiri ilk görüşte mayışın kaç para diye sormuyor Türk kadınları erkeklerden çok daha karakterli, kaliteli ve sağlam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?