Buna cimrilik denir mi?

Bana normal geldi. Hesap yapmasi gelecege yonelik planlar yapmasi bence gayet hos bisey. Benim hosuma giderdi sahsen

1. Uzak mesafe ilişkisi pişmanlıktır. Tecrübe etmis bir hanım kardeş beyani.
2. Ilk bulusmalarda para konusunu açan erkek pişmanlıktır. Buda tecrübe edilmiş, onaylanmıştır.

Turk olmasaydi dogru degil derdim ama bizim turk erkeklerinde oyle oluyo biraz sanirim

Nasıl buldunuz uzak mesafe iliskisi mi hangi ülkedesiniz? Merak ettim
Yasadigim ulkede
Yillardir burnumun dibindeymis haberimiz yokmus birbirimizden
En samimi arkadasimin annesi babasinin aklina geldi
En samimi derken gunde 2 saat telefonde konustugum onlara gidip orda kaldigim veya onun bende kaldigi sekilde samimi

cimrilik degilse bile uyaniklik. boyle para hesabi yapan insanlardan uzak durun.

Ay aynen, yabancı erkeklerde hiç yasamadim bu durumu. Nerde paragöz varsa, hepsi türktü

Yani bilemedim bizim toplum öyle para para para diyen insanlardan oluşmuyor(du), bu erkeklere ne oldu ki böyle aç oldular Hayat zorsa kadınlara da zor ama hiç böyle aç kadın tanımıyorum, tonla bekar kadın tanıyorum hiçbiri ilk görüşte mayışın kaç para diye sormuyorTürk kadınları erkeklerden çok daha karakterli, kaliteli ve sağlam.

Son cümlenin altına imzami atarim. Almanyada dogup büyümüş Türk erkeklerin bi çoğunda karakter problemi var gibi, en azindan tanidiklarimda veya tanıstiklarimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…