Bunaldım hiç arkadaşım yok :(

Bebegimeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
78
31
3
31
Merhaba bayanlar ben artık çok bunaldım evlenmeden önce başka bir şehirdeydim şimdi İstanbul a geldim ve hiç görüşebilecegim arkadaşım Komşum vs yok evde kafayı yicem yanı yasımda genç komşular edinmek istiyorum ablalarım teyzelerim diyorum ama nereye kadar nolcak benm bu halim ya akıl verin bana :(

Merhaba bayanlar ben artık çok bunaldım evlenmeden önce başka bir şehirdeydim şimdi İstanbul a geldim ve hiç görüşebilecegim arkadaşım Komşum vs yok evde kafayı yicem yanı yasımda genç komşular edinmek istiyorum ablalarım teyzelerim diyorum ama nereye kadar nolcak benm bu halim ya akıl verin bana :KK43:
Ya siz boş verin komşuyu teyzeyi, keyfini çıkartsanıza koskoca şehrin :)

Spor salonuna yazil veya kurslara git.. Istanbulun hangi yakasındasın :)

komşu bi yerden sonra kafa şişirmiyor mu ya :)
ben gelicem bir ay sonra okullar açılıyor beni bekle :KK5:

Bebeginle parka cık kesin konuşacak anneler oluyor

Merhaba bayanlar ben artık çok bunaldım evlenmeden önce başka bir şehirdeydim şimdi İstanbul a geldim ve hiç görüşebilecegim arkadaşım Komşum vs yok evde kafayı yicem yanı yasımda genç komşular edinmek istiyorum ablalarım teyzelerim diyorum ama nereye kadar nolcak benm bu halim ya akıl verin bana :KK43:[/QU işe gir sosyalleş bak nasıl arkadasin oluyor evde oturmakla olmaz bir de arkadaşi arama o sana gelcek

8 senedir evliyim yeni yeni keşfediyorum istanbulu oda misafirim geldikce :KK48: kışın ortaköyu ogrendim bu yazda üsküdarı ve pierloti yi.. Bebekle gayet gidilir.Üsküdar harikaydi cok tavsiye ederim... Gel senle üsküdara gidelim... :)

8 senedir evliyim yeni yeni keşfediyorum istanbulu oda misafirim geldikce :KK48: kışın ortaköyu ogrendim bu yazda üsküdarı ve pierloti yi.. Bebekle gayet gidilir.Üsküdar harikaydi cok tavsiye ederim... Gel senle üsküdara gidelim... :)
Anadolu yakası galiba sen oralara bebekle nasıl gelem :D

Yok kiz avrupa yakası. Pierloti eyupte, ortakoy 15 sehitlik koprusunun orda ve eminonunden marmaraya veya vapura bindikmi 3 dk üsküdardasın ,saga saptinmi sahil yuru yuru bitmez :dondurma:

Eşime bu yuzdende cıkıştım , ne gerek varmış pierlottiye cikipta ne olacakmis diyor bana... Baya agir konustum , dokandı demi dedim bende. Eşimde evet dedi, bende 8 senedir burdayim ve ne kadar cok istanbulun guzel yerlerini kacirmisim, oda bana dokandi dedim artik.. Ah haklı buldu beni:süslü:

Eşime bu yuzdende cıkıştım , ne gerek varmış pierlottiye cikipta ne olacakmis diyor bana... Baya agir konustum , dokandı demi dedim bende. Eşimde evet dedi, bende 8 senedir burdayim ve ne kadar cok istanbulun guzel yerlerini kacirmisim, oda bana dokandi dedim artik.. Ah haklı buldu beni:süslü:

İyi yapmıssınız tebrik ederim sizi gerçekten bende çok istiyorum biraz değişik yerler görmeyi:işsiz::KK51:

Tram vayları tavsiye ediyorum, cunku cocuk arabayla binmesi inmesi cok kolay.. Bebeşinle parka da gide bilirsin, cunku parklarda mutlaka cocuk konusundan konusuluyor ,sohbet koyulasiyor ve oylede arkadas edine bilirsin.. Bebisim daha oturamaz yapamaz dersen, hava almış olursun ve acik hava bebişin icinde iyi olur..

Ben hiç sevmiyorum şu komşuluk olaylarını ne kadar samimi olursan o kadar dert sahibi oluyorsun hiç sıkılmıyorum evimde mis gibi yanlız yanlız kk var bide :27:

Back
X