- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
çok geçmiş olsunne bunalimi,
agiz tadiyla bir grip bile olamiyorum.
dun cocuklar ve ben hastaydik, ne guzel esim ilgileniyordu,
kiskanc, gitmis hasta olmus, isten eve dondu simdi,
kaldi mi bana isler
evet galibaElinde kahveyle tv seyretmek bir bunalim mi ki? Bence sadece dinlenmeye ihtiyaciniz var biraz uzaklasip.
Çocuğun var mı ?Evet bunlardan birisi de benim bunalıma girip her şeyi salma gibi bir lüksüm yok... Her şeyi salarsam işten atılırım, her şeyi salarsam hayatım karman çorman olur... Neden bunalıma bile giremiyorum şöyle ayaklarımı sürüye sürüye gönül rahatlığıyla elimde kahvemle televizyon izleyemiyorum...Hep yapmam gerekenler beynimde sürekli ... Dertleşmek istiyorum...Sizde durumlar nasıl bir tek ben mi böyleyim merak ettim doğrusu....
yok ama depresyondayım ve depresyondaki halimle işe gitmek ders çalışmak hepsi birer işkence gibi geliyorÇocuğun var mı ?
Gülesim geldi yane bunalimi,
agiz tadiyla bir grip bile olamiyorum.
dun cocuklar ve ben hastaydik, ne guzel esim ilgileniyordu,
kiskanc, gitmis hasta olmus, isten eve dondu simdi,
kaldi mi bana isler
Evet bunlardan birisi de benim bunalıma girip her şeyi salma gibi bir lüksüm yok... Her şeyi salarsam işten atılırım, her şeyi salarsam hayatım karman çorman olur... Neden bunalıma bile giremiyorum şöyle ayaklarımı sürüye sürüye gönül rahatlığıyla elimde kahvemle televizyon izleyemiyorum...Hep yapmam gerekenler beynimde sürekli ... Dertleşmek istiyorum...Sizde durumlar nasıl bir tek ben mi böyleyim merak ettim doğrusu....
oğlum 2.5 yaşında. büyüdüğünde işten izin alıp bunalıma girmeyi düşünüyorum 1 hafta falan. gerçi daha var ama umut dünyası iste
öyle saldım ki kendimi kaş bıyık allah ne verdiysekızzz bekarken bende aynı şeyi söylerdim
makyajsız sokaga çıkamam
o yuzdende
ağız tadıyla bir bunalıma giremiyorum derdim
mantıklı..Konu sahibinin çocuklu olduğunu nereden çıkardınız ki hepiniz?
Çalışan ve okuyan biri için de zor tabi bu dedikleriniz.
Kimin bir şeylere vakti var ki, kapitalist sistem böyle işte.
Bir izin gününüzü kendinize ayırın. Yakın bir yerlere kaçıverin, yeşillik bir yerlere. Biraz uzaklaşırsınız, doğanın içinde. Sadece bir güncük. İyi gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?