- 2 Ağustos 2011
- 286
- 707
- 303
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
aslında öyle olması daha iyi, işiniz sizi derin düşüncelerden alıkoyuyor. Ben de boşandığım zamanlar öyle bunalıma bile girip herşeyden vazgeçememiştim çok istediğim halde. Ama şimdi şükrediyorum iyki de uğraşlarım varmış.Evet bunlardan birisi de benim bunalıma girip her şeyi salma gibi bir lüksüm yok... Her şeyi salarsam işten atılırım, her şeyi salarsam hayatım karman çorman olur... Neden bunalıma bile giremiyorum şöyle ayaklarımı sürüye sürüye gönül rahatlığıyla elimde kahvemle televizyon izleyemiyorum...Hep yapmam gerekenler beynimde sürekli ... Dertleşmek istiyorum...Sizde durumlar nasıl bir tek ben mi böyleyim merak ettim doğrusu....
bilmiyorum o kadar bıktım ki yaşamaktanaslında öyle olması daha iyi, işiniz sizi derin düşüncelerden alıkoyuyor. Ben de boşandığım zamanlar öyle bunalıma bile girip herşeyden vazgeçememiştim çok istediğim halde. Ama şimdi şükrediyorum iyki de uğraşlarım varmış.
Hah yok ama... dan sonrayı okumadığımı farzet..yok ama depresyondayım ve depresyondaki halimle işe gitmek ders çalışmak hepsi birer işkence gibi geliyor
tez yazıyorum da (ikinci kez ...)
ilk tezim kabul edilmedi hoca en baştan yazmamı istedi...
yok ama depresyondayım ve depresyondaki halimle işe gitmek ders çalışmak hepsi birer işkence gibi geliyor
tez yazıyorum da (ikinci kez ...)
ilk tezim kabul edilmedi hoca en baştan yazmamı istedi...
Ufak bir değişiklik bile değiştiriyor modunu insanın. Doğa ananın kollarına koşun, alın kitabınızı, filminizi de yanınıza. Değişiklik şart :)mantıklı..
biraz işinizden izin alıp uzaklaşamaz mısınız. Seyahat herzaman iyi gelir.bilmiyorum o kadar bıktım ki yaşamaktan
gerçekten ölmek istiyorum çok zorlanıyorum
merak etmeyin intihar etmem ama ölmeyi içten şekilde diliyorum artık
yazmak zorundayım bu tezi yazamazsam işten atılacağım...Hah yok ama... dan sonrayı okumadığımı farzet..
Bunalıma girilmez.. Giremiyorum diye üzülmez insan..
Bunalım varolan bi ruh halidir.. Sen sadece yorulmuşsun gibime geliyor..
Bak şimdi bir bunalım örneği geliyor;
ÇOCİGİN OLSİN BUNELİME GİRMAĞI SEN SONRE GÖR
Polisim işimden istifa ettim, 7 aylık bi bebek doğurdum 2 yaşını geçti hala hiç konuşmuyor, eve hapsoldum resmen çocuk bana cehennem azabı gibi geliyor hiç uslu değil, aldığım kilolar çabası, yeni geldiğim ilde çevre edinemedim tam olarak.. Af buyur tuvalete gidemiyorum,tutuyorum gerisini anlatmama gerek yok temizlikmiş falan gören bana çağırsın lütfen..
Gençsin çocuğun yok, dirisin kilo almadın istediğini yapıyorsun.. Allah aşkına izne ayrıl git tatile bi yerlere bişeyler yap..
Ayrıca işinden istifa eden biri olarak(ailevi), işine dört elle sarıl kıymetini bil..
Benim senelerimin emeği sırf eşim benle gelemiyor diye çöpe gitti..
Silkelen kendine gel..
Bu arada işten gelince bi film izleyebilirsin 7/24 ders çalışamaz insan bünyeye ayrıkı..
ayrıca sana zevk vermeyen mutlu etmeyen bi konu için tez yazma.. Sırf tez yazmış olmak için yazma.. Sana başarılar,kolaylıklar..
İzin alamam ki tezi kim yazacak Aralık'ta teslim etmem gerekiyorbiraz işinizden izin alıp uzaklaşamaz mısınız. Seyahat herzaman iyi gelir.
ne yaparsam yapayım hoca beğenmiyortez zamani insanin cani hep bunalim ceker zaten,
pof
herkeslerin bunalimi gelmis baksana,
sonbahar yaramadi,
allahtan kasimda ask baskadir diyip kasima guvenebiliriz
29 ekim tatilini değerlendirebilirsiniz mesela tam da sonbahar, harika bir doğa size iyi gelebilirİzin alamam ki tezi kim yazacak Aralık'ta teslim etmem gerekiyor
En fazla 1 gün kaçamak yapabilirim
hiç halim yok ona da ama denemem lazım sanırım
Sinirim bozuldu sadece yazamıyorum yapamıyorum beceremiyorumBak yaşın kaç bilmiyorum sana bi arkadaş tavsiyesi çocuk olmadan vakitlerini güzel değerlendir.. 2 senedir toplasan 2 kitap bitiremedim, 1 film izleyemedim.. 1 kere konser sinemaya gidemedim..
Bekar hayatının tadını çıkar biraz yaaa.. Ne bu depresif haller..
Mesela birşey mi oldu hayatında ondan mı bu hale geldin ?
ne yaparsam yapayım hoca beğenmiyor
elimde değil..
buraya yazmıştım hatta ücretli danışman önerdiler
bir sürü ücretli danışmana gödnerdim tezimi ne eksiği var diye temelde bir eksiği yok dediler geçmesi lazım dediler
şimdi 15 gündür 0 dan yeni teze başladım geçen gün hocaya götürdüm berbat diyor başka bir şey demiyor
bıktım gerçekten .... ne yapsam elimde kalıyor
hiçbir şeyi beceremiyorum
araştırma görevlisiyimNasıl bi işte çalışıyorsun tez yazamazsam işten atılırım yazmışsın?
hiçbir fikrim yok çok yoruldum sadece artık...ya aynen sizin gibi bir arkadasim vardi,
yaptigi tezle doktora bitirirdi yani, master teziydi,
ama o yaptikca hocasi baska baska seyler istedi.
cok uzucu bir durum gercekten,
atsan atilmaz satsan satilmaz durumu.
hic de onerim yok, biraz hocaniza benden bu kadar imasi mi yapsaniz acaba diyecegim de ters de tepmesinden korkuyorum.
hiçbir fikrim yok çok yoruldum sadece artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?