Bunalıma Girme Lüksü Olmayanlar

Uzatma vermişti
Aralık 7 sinde yine jüriye çıkacağım(yeni tezimle..)
inanın hiç zamanım yok boş geçireceğim bir aya

Aman o da dert mi?
Aramızda bırakın bunalımı, şöyle adam akıllı bir duşa girme lüksü olmayanlar var.
Ev, iş, çocuk, konu komşu derken hem başkalarının işini halledip memnun etme çabası hem de kısır döngü bir hayat hiç kadına sıra gelmeden yaşanan.
Ben şöyle sıcak bir çay içsem, 1 hafta dinlenmeye denk mesela.
Bunalım falan kim kaybetmiş biz bulalım ki!

Ya bende öyleyim ben bunalıma girsem ev karışıyor işler çığrından çıkıyor . Geçen balkonda düştüm bi yatıp dinlenmedim kalkıp tencere filan yıkadım ağlayarak. Eşim öyle sinirlendi ki görünce ama duramıyorum

Hatta berbat dediği gün bir de böyle gidersen çakarsın dedi Alys fittanne
O zaman toparlan, silkelen.. Tez nasıl yazılır bilmiyorum bu konuda yardımcı olamam ama ince ayrıntıları ve farklılıkları bulursan sanırım işine yarar diye düşünüyorum.. Tez yaptığın konuya odaklan ve o hocaya gününü göster.. Sonra otur film başında çekirdek çitle :)

bana dua edin nolur

yok ama depresyondayım ve depresyondaki halimle işe gitmek ders çalışmak hepsi birer işkence gibi geliyor
tez yazıyorum da (ikinci kez ...)
ilk tezim kabul edilmedi hoca en baştan yazmamı istedi...
Hahh şimdi oldu, tezden daha iyi depresyon sebebi olur mu?
Size dua edeceğim Allah yardımcınız olsun.

Ben de bunu anlamıyorum hiç, gerçekten çocukları ailelere bırakıp gidemiyormusunuz? veya arkadaşlara?

ben de aynı durumdayım
kafam sürekli dolu
çocugum da yok henüz ama evim işim arası günde 100 km yol yapıyor

çalıştıgım işyeri kendi aile şirketimiz salma lüksüm hiç yok
yıllık izinim yok

gelirim iyi ama ülke şartları malum
eve temizlikçi alma lüksüm yok çok arada alabiliyorum

sürekli hadi dısarda yıyelım desen dünya para gidiyor

hiçöbirseyı umursamadan yasamayı cok isterdim ama yapıma da ters malesef

Ben sabahtan ise gitmez bi gunumu evde dediginiz gibi gecirirdim gercekten cok da iyi gelirdi ama o zamanlar yasim kucuktu. Simdi bunu yap deseler yapamam :)

Son düzenleme:

yıllık iznin yok mu hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…