- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
Uzatma vermiştibu sebeple yuksek lisansi tez asamasinda birakmis biri olarak sizi anliyorum,
hala da pismanligimdir,
o yuzden asla birakmayin diyebilirim sadece,
ama biraz mola vermek her zaman iyidir,
hocaniza artik yogunlasmakta sikinti cektiginizi soyleseniz acaba bir donem (bir ay kadar) mola vermenize iyi gozle bakar mi?
Hahhaha kıskanç mı hahahane bunalimi,
agiz tadiyla bir grip bile olamiyorum.
dun cocuklar ve ben hastaydik, ne guzel esim ilgileniyordu,
kiskanc, gitmis hasta olmus, isten eve dondu simdi,
kaldi mi bana isler
Ahahaha iki çocuklular döktürüyor.Bunalım mi ne bunalımı? Sen be bilcen bunalımı? O benimle iki bebemin arasında olan birşey
O zaman toparlan, silkelen.. Tez nasıl yazılır bilmiyorum bu konuda yardımcı olamam ama ince ayrıntıları ve farklılıkları bulursan sanırım işine yarar diye düşünüyorum.. Tez yaptığın konuya odaklan ve o hocaya gününü göster.. Sonra otur film başında çekirdek çitle :)
bana dua edin nolurO zaman toparlan, silkelen.. Tez nasıl yazılır bilmiyorum bu konuda yardımcı olamam ama ince ayrıntıları ve farklılıkları bulursan sanırım işine yarar diye düşünüyorum.. Tez yaptığın konuya odaklan ve o hocaya gününü göster.. Sonra otur film başında çekirdek çitle :)
TEz konun ne?bana dua edin nolur
Aralık 7 sinde jüriye çıkacağımTEz konun ne?
Branşın nedir?
Ne kadar vaktin var ?
Hahh şimdi oldu, tezden daha iyi depresyon sebebi olur mu?yok ama depresyondayım ve depresyondaki halimle işe gitmek ders çalışmak hepsi birer işkence gibi geliyor
tez yazıyorum da (ikinci kez ...)
ilk tezim kabul edilmedi hoca en baştan yazmamı istedi...
Allah razı olsunHahh şimdi oldu, tezden daha iyi depresyon sebebi olur mu?
Size dua edeceğim Allah yardımcınız olsun.
Bak yaşın kaç bilmiyorum sana bi arkadaş tavsiyesi çocuk olmadan vakitlerini güzel değerlendir.. 2 senedir toplasan 2 kitap bitiremedim, 1 film izleyemedim.. 1 kere konser sinemaya gidemedim..
Bekar hayatının tadını çıkar biraz yaaa.. Ne bu depresif haller..
Mesela birşey mi oldu hayatında ondan mı bu hale geldin ?
ben de aynı durumdayımEvet bunlardan birisi de benim bunalıma girip her şeyi salma gibi bir lüksüm yok... Her şeyi salarsam işten atılırım, her şeyi salarsam hayatım karman çorman olur... Neden bunalıma bile giremiyorum şöyle ayaklarımı sürüye sürüye gönül rahatlığıyla elimde kahvemle televizyon izleyemiyorum...Hep yapmam gerekenler beynimde sürekli ... Dertleşmek istiyorum...Sizde durumlar nasıl bir tek ben mi böyleyim merak ettim doğrusu....
Ben sabahtan ise gitmez bi gunumu evde dediginiz gibi gecirirdim gercekten cok da iyi gelirdi ama o zamanlar yasim kucuktu. Simdi bunu yap deseler yapamam :)Evet bunlardan birisi de benim bunalıma girip her şeyi salma gibi bir lüksüm yok... Her şeyi salarsam işten atılırım, her şeyi salarsam hayatım karman çorman olur... Neden bunalıma bile giremiyorum şöyle ayaklarımı sürüye sürüye gönül rahatlığıyla elimde kahvemle televizyon izleyemiyorum...Hep yapmam gerekenler beynimde sürekli ... Dertleşmek istiyorum...Sizde durumlar nasıl bir tek ben mi böyleyim merak ettim doğrusu....
Evet bunlardan birisi de benim bunalıma girip her şeyi salma gibi bir lüksüm yok... Her şeyi salarsam işten atılırım, her şeyi salarsam hayatım karman çorman olur... Neden bunalıma bile giremiyorum şöyle ayaklarımı sürüye sürüye gönül rahatlığıyla elimde kahvemle televizyon izleyemiyorum...Hep yapmam gerekenler beynimde sürekli ... Dertleşmek istiyorum...Sizde durumlar nasıl bir tek ben mi böyleyim merak ettim doğrusu....
Var ama kullanamam ki ders çalışmam lazımyıllık iznin yok mu hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?