Level 423Candy crash oyna canım sinir stres kalmıyor
Ayy ben yapamam. Erkeklerden yılmış vaziyetteyim. Gıdıklaşmak istemiyorum. Gidip kardesimi gıdıklıcam en kötü. O da benden ciddi sıpa abla iki dk ciddi dur diyoDisari cikip karsimiza cikan ilk erkegi gidiklasak olur mu acaba ?))))
Zaten yapmak icin deli cesareti gerek))).Ayy ben yapamam. Erkeklerden yılmış vaziyetteyim. Gıdıklaşmak istemiyorum. Gidip kardesimi gıdıklıcam en kötü. O da benden ciddi sıpa abla iki dk ciddi dur diyo
bekarsın sanırım
senin için boşanmak dünyanın sonu değil ki boşanmışsın her şeyi zamana bırak, her zaman daha beterini düşün ve mutlu olmaya çalış canım ve emin ol hayatta her şey can sağlığıdırbosandim evet ama üzüntümün tek nedeni ayrildigim kisi degil..yasadigim hayal kirikligi, ailemin bana sirt cevirmesi rizasiz evlendigim icin.. simdi bombos yanim elde kaldi 0
çok güldüm beklemiyordum böyle yorum.Ben bunalınca iş yapıyorum ev işi sonra bunalmak daha güzel geliyor :)Ben balkondan gelip gecene tükürüyorum..
Anlık aksıyon sağlıyor..
Yağmurdan kaçarken doluya tuyuluyosunuz yani ahahah bu da güzelçok güldüm beklemiyordum böyle yorum.Ben bunalınca iş yapıyorum ev işi sonra bunalmak daha güzel geliyor :)
Level 423bazen sonsuza kadar bu oyunu oynıcakmısım gibi geliyo
ne oyunu bu bende oyniyim çok sıkıldım : (318 deyim ben. Gecmissin beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?