Bunalınca Napıyosunuz

Ahaahahah guldum bak buna. Amaan öyle desarj olacaksan bagir gitsin senden degerli mi :) hic yanii

kahve jazz müzik ve kafa dengi bir kitap
yetmezse dışarı çıkıp alışveriş+kuaför+fotoğrafçıda güzel bir foto

Ben balkondan gelip gecene tükürüyorum..

Anlık aksıyon sağlıyor..
ay myle çok güldümki inanamazsın:-D düşüncesi bile bunaltımı geçirir cinsten:-D bnm evde 5. Katta. Bi yanım işlek cadde bi yanım sahil. Artık bunaldıkça balkona:-D

yükses sesle müzik dinliyorum ama hareketli şarkılar.düşüncelerimi bastırıyor.ve ya güzel bir duş.evde yapılan maskeler.tırnaklarıma oje sürmek kısacası kendimle ilgilenmek.yada mutfakta hiç denemedğim pasta kurabiye denemeleri...iyi geliyor :)

Eğer paran varsa kesinlikle alışverişi tavsiye ediyorum sana gerçekten çok iyi geliyor

Hickimse ile iletiseme gecmiyorum cunku sinirlendiysem kolay kolay atamam uzerimden herkese cataarim o yuzden direkt uyurum

kahve jazz müzik ve kafa dengi bir kitap
yetmezse dışarı çıkıp alışveriş+kuaför+fotoğrafçıda güzel bir foto
Kahve ve müzigi bol bol yaptım bu hafta. Jazz müzigi hep daha çok dinlemek istemisimdir. Bu hafta Lady nin Karma sını çok dinledim mesela. Tam jazz sayılır mı bilmiyorum pek bilgili degilim bu konuda. Bana bi kaç sanatçı önerebilir misiniz?

Hickimse ile iletiseme gecmiyorum cunku sinirlendiysem kolay kolay atamam uzerimden herkese cataarim o yuzden direkt uyurum
Uyuyup uyanınca insanın gözüne daha basit görünüyo gercekten sorunlar. Araya biraz zaman koymussun hissini veriyo. Güzel fikir tesekkür ederim

eğer çok bunaldıysam ve üstüne bir de sinirliysem buradaki tavsiyelerin hemen hemen hiçbiri bana sökmüyor. yapmayı başaramıyorum yani. değişik tavsiyeler de gelir umarım. gerçi bu durum karşısında yapılacaklar hemen hemen belli ama..

Ben daha günlük sıkıntılar için tavsiye istemiştim. Arkadaşlar da ona göre tavsiye vermişler sagolsunlar. Hani böyle günün stresi omzunuza cöküp de suratınız asılınca yapılcak seyler. Yeni güne modumuzu yükseltip başlamak için.
Yoksa hayatta kitapla kahveyle geçmeyecek bi ton çok ciddi dert var. O durumlar için ayrı konu lazım

şu an o moddayım..canım kavga etmek istiyo kocamla..herşey üstüme geliyor şu an.çalışmak istemiyorum,bebek konusu,para konusu,ilgi konusu,bi kaç ölüm haberide aldım....kısacası şu an berbat durumdayım..

Kıraç tan beddua yı dinliyorum bağırarak söylüyorum .

gerçekten çok bunaldıysam öce duş alıyorum sıcak sıcak ohh misss sonra derin bir uyku çekiyorum,uyandıgımda rahatlamış oluyorum :)

Amman etmeyin. Ben pazartesi o durumdaydım. Herkesle çok pis kavga edesim vardı. Ama iyi ki buraya yazmışım kendimi biraz sakinleştirdim.
Arkadaşlarla kavgasız gürültüsüz hallettim meseleyi. Sakin sakin anlattım, burda bi arkadaş önermişti birine kızınca sanki onun son günüymüş bi daha hiç görmicekmişsin gibi davran diye. Onun önerisini uyguladım. Sonuç: açıklamalarını yaptılar, kızma küsme dediler konuyu tatlıya bağlandık.
Diger sorunlarım da fena degil, çözüldüler diyemem ama gelişmeler var.
Ne kadar az insana çatarsanız o kadar az sorun çıkıyo. O öfkenizi başka bi enerjiye dönüstürün farkli aktivitelere yöneltin. Herkes güzel öneriler yapmıstı bana onlara bakın. Sıkılırsanız da buyrun anlatın icinizi dökün konum emrinize amadedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…