- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
Ahaahahah guldum bak buna. Amaan öyle desarj olacaksan bagir gitsin senden degerli mi :) hic yaniiAilemle ufak bi atışmam uzadıkça uzadı. 3 haftadır ergen sevgililer gibi birbirimize laf sokup trip atıyoruz annemle.
Arkadaş ortamı gergin, klasik kadınsal gerginlikler. Ciddi bi mesele mi degil ama iste gıcık oldum azıcık.
İliski mevzuularına hiiic girmiyorum cıkamayız.
Yani bi hollywood tribi atasım, i hate all of you diye bagırasım var.
ne oyunu bu bende oyniyim çok sıkıldım : (
ay myle çok güldümki inanamazsın:-D düşüncesi bile bunaltımı geçirir cinsten:-D bnm evde 5. Katta. Bi yanım işlek cadde bi yanım sahil. Artık bunaldıkça balkona:-DBen balkondan gelip gecene tükürüyorum..
Anlık aksıyon sağlıyor..
Kahve ve müzigi bol bol yaptım bu hafta. Jazz müzigi hep daha çok dinlemek istemisimdir. Bu hafta Lady nin Karma sını çok dinledim mesela. Tam jazz sayılır mı bilmiyorum pek bilgili degilim bu konuda. Bana bi kaç sanatçı önerebilir misiniz?kahve jazz müzik ve kafa dengi bir kitap
yetmezse dışarı çıkıp alışveriş+kuaför+fotoğrafçıda güzel bir foto
Uyuyup uyanınca insanın gözüne daha basit görünüyo gercekten sorunlar. Araya biraz zaman koymussun hissini veriyo. Güzel fikir tesekkür ederimHickimse ile iletiseme gecmiyorum cunku sinirlendiysem kolay kolay atamam uzerimden herkese cataarim o yuzden direkt uyurum
Ben daha günlük sıkıntılar için tavsiye istemiştim. Arkadaşlar da ona göre tavsiye vermişler sagolsunlar. Hani böyle günün stresi omzunuza cöküp de suratınız asılınca yapılcak seyler. Yeni güne modumuzu yükseltip başlamak için.eğer çok bunaldıysam ve üstüne bir de sinirliysem buradaki tavsiyelerin hemen hemen hiçbiri bana sökmüyor. yapmayı başaramıyorum yani. değişik tavsiyeler de gelir umarım. gerçi bu durum karşısında yapılacaklar hemen hemen belli ama..
O sen miydin bende klima suyu sandıydım.bu ni yaaaaaaa.Ben balkondan gelip gecene tükürüyorum..
Anlık aksıyon sağlıyor..
Kıraç tan beddua yı dinliyorum bağırarak söylüyorum .Her şey üstünüze üstünüze gelince napıyosunuz?
Yani hani bazı zamanlar vardır: öyle ölüm kalım mevzusu ciddi bi meseleniz yoktur ama her yerde ufak ufak aksilikler vardır, hiçbi işiniz, insanlarla ilişkileriniz istediginiz gitmiyodur, işleriniz prosedür üstüne prosedür çıkarıyodur, canınız sıkkındır.
İşte böyle anlarda modunuzu moralinizi nasıl yükseltiyosunuz? Ben bunaldım baya. İnsanlara dönüp" I hate all of you "diye bagırasım falan var
Bak insanların ne dertleri var gör de ibret al diye buralara bakiim dedim daha da depresiflestim pek bi işe yaramadı. Çol sevdigim kitapların güzel/heyecanli kısımlarını okudum tık yok.
Hadi günlük moral nasıl toplanıyo bana biraz tavsiye verin.
böyle bunalımlar buhranlar geçirirken bunlardan kurtulmak için amaç dikkati dağıtmaktır bana göre.
çevreyle iletişim kesilmeliki "neden böylesin noldu sana hadi anlat" muhabbetleri yapılıpta yaramız deşilmesin.
kendimizi inzivaya çekiyoruz bir müddet.kahve çikolata ve komedi filmleri çok çok çok işe yarıyor bende
alışverişi pek tercih etmiyorum çünkü alacağım şeyler bana ekstra külfet çıkarırlar o buhran bunalım halinde doğru şeyler alamam.
deniz kenarında yürümek.o rüzgarı içine içine çekmek ve bu soğukta burnunuz akana kadar rüzgarda kalmak gerçekten kafa dağıtıcı oluyor.kesinlikle haklısın ama yapamıyoruz çoğu zaman ve ben hiç yapamıyorum çok kırılganim ve bunun bütün ailem biliyor abilerim bu huyumhuyum bildikleri aglatyorlar beni ve odana çık hadi diyorlar . Hep en zayıf olduğum yerden vuruyorlavuruyor napicagimi bilmiyorum hiç hemde ve bende odama çıkıp iletisimimi kesiyorum
Yok ben mutluyken puding yerim şimdi bi kase bitirdim.çikilata yiyorum bu aralar favorim bu bak Eki Görüntüle 1294900
Amman etmeyin. Ben pazartesi o durumdaydım. Herkesle çok pis kavga edesim vardı. Ama iyi ki buraya yazmışım kendimi biraz sakinleştirdim.şu an o moddayım..canım kavga etmek istiyo kocamla..herşey üstüme geliyor şu an.çalışmak istemiyorum,bebek konusu,para konusu,ilgi konusu,bi kaç ölüm haberide aldım....kısacası şu an berbat durumdayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?