bunca yıldan sonra ne ögrendim biliyormusun? cehalet mutluluktur..

elay83

niyet ettim,diyet etmeye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
861
4
118
41
İzmir
Tam tamına 2 ay sonra 12 yıl bitecek o hayatıma gireli,Daha 15imdeydim tanıştığımızda 5 yıl flört 1 yılda nişanlı kaldık .2004 ağustosda evlendik,2007 eylülde dünya güzeli kızımız oldu,Adı ELAY...Adı elay oldu çünkü ikimizin isimlerinin baş ve son heceleriydi..İkimizde çok aşık olduk...Film gibi bir aşk hala akşamları işten geleceği vakit heyecanlandığım adam...Ve hala yatağa girdiğimizde ikimizinde heyecanı olan bir ilişki..tabiri caizse ikimizde köpek gibi seviyoruz ,ölürüz biz birbirimizsiz.. SIZ SIMDI NE ISTIYON BE ARKADASIM DICEKSINIZ DIMI ?? HEMEN ANLATICAM

Bana rahat battı bi gün otururken acaba benimkide bir dakkalığına bile olsa beni aldatırmı diye düşündüm,dedim yapamaz hayatta ölür yapmaz zaten safcım benim beceremezde,tiklidir iğrenir yapamaz yazık...sonra bir şeytani düşünce pat yadı kafamda ,benle tanıştığında zaten 17 idi daha ama benden önce sadece 3-5 ay süren ama delikanlılık ya aşık olduğu bir kız vardı ki uğruna liseyi bırakmış bu sürede .... ama kızın ailesi kötü diye eşimin ailesi sakın demiş almayız biz sana bu kızı... zaten kızda bırakmış bunu bi süre sonra kendiliğinden ,aklıma o geldi....

Kalktım yerimden kızın adını biliyorum sadece fake bir msn adresi aldım facebooktanda kızın fotosunu kopyaladım msn resmine,sonra attım yemi bekledim yemlensin diye ....3 -4 gün naber,nerden buldun ,nasılsın, neden yazdın falanla geçti ..Görseniz benimkini aşkım şöyle aşkım böle anlatıyo beni sorunca o kız (kendi kendimi yani ) sonra dün biraz abartıyım dedim ,eskileri açtım...

-Beni çok sevmiştin nasıl oldu unutabildin ,hiç aramadın beni bi daha neden falan dedim...
-Sen seçtin ve gittin dedi...Biten bitmiştir dedi,sorgulama artık dedi (sevindim)
-Peki lütfen 2 dakka doğruyu söyle gerçekten eşin beni sana uutturdumu dedim?
-Sen ilk aşkımdın ,sonra aşkım çıktı karşıma dedi(buruldum)
-Duymak istediğimi söyle dedim,Gerçekten mi unuttun dedim ?
-Ilk aşklar unutulmaz,unutsam yazmazdım dedi (öldüm )akannehir

Bu arada msn e ekledim ya ben onu onla bir başındadık pc nin ben açtım onun msni ni a dedim bak kim eklemiş s.... et ya dedi,yok kabul ettim bakalım ne dicek dedim...
arasıra yazdığını sölüyodu ,sardırdın başıma diyodu,dün gecede geldi konuştunuzmu dedim bugün yok dedi ..gözüme bak dedim ,biraz ama sıradan şeyler dedi...Yani sakladı...
Bende dedimki ama senin konuştuğun sırada ben senin msni açtım konuşmalar bana geldi,gördüklerimle mahfoldum dedim...sustuk ikimizde ....sarıldı bana saçmalıyorsun dedi...sonra sustuk hep ,sabah giderkende sustuk sadecece sarıldık ,hayırlı işler dedim gitti..:gitme:

BEN NAPTIM KENDIM KASINDIM GALIBA,BANA BISI SOLEYIN NOLUR... DEVAM EDIYIM MI BU OYUNA YOKSA CEHALET MUTLULUKTUR DIYIP ARTIK DESMEDEN BITIREYIM MI ?? AKIL VERIN mafoldumben

yani kızma ama gerçekten sen kaşınmışsın arkadaşımm
hem adam yinede kötü bişey söylememiş,seni anlatıp durmuşlmaz:
kesinlikle bu oyuna devam etme,huzurunu mutluluğunu bozma....

gercektende kendi kendinize kasinmissiniz
hayir insanlar neden mutlulugunu iyi giden evliligini
bozmak icin elinden geleni yaparki
tebrik ederim sizi pess yani

kesilikle haklısın ,olayı erkek kardeşime anlattım 21 yaşında
abla sen delimisin ,eniştemin seni sevdiğini dünya biliyo hangi erkek olsa böyle tepki verir..sakın uzatma kes dedi...

acı çekicem devam edersem,ama ya görüşmek falan isterse ilerde buna dayanamam iştte

genelde Bu tür oyunlar, oyunu başlatanların zararına olur. Seninkide öyle olmuş. Ama eşin yanlş bir cümle kurmamış msn konuşmasında.İlk aşların unutulmayacağını herkes bilir. Unutmaması hala ona karşı duygusal birşeyler hissetmesi anlamına gelmez sanırım.
Tek problem sana konuşmadım demesi olmuş sen gerçeği söyledikten sonrada kabullenmesi. .

canım kesınlıkle oyuna devam etme cunku 2 gun sonra oğrenır o masal olan askınızda biter.bakma her erkek boyle ben bıle dıyorumkı benım askım yapmaz ama neler yapar kımbılır asdece ustelemıyorum cunku ben uzelecem.kızın adına yazarsın artık gorusmek ıstemıyorum sil beni falan bu oyunuda bitir.

mafoldumbenben sadece denemek istedim ,hiç bişi bozmak istemedim..

Ya bu kadınlar niye böyle, zorla dürtüyosunuz adamı yani...
Bende katılıyorum ilk aşklar asla unutulmaz...
Üstelik her doğru her yerde söylenmeyeceği için eşinizde doğruyu söylememiş.
Bana kalırsa bu yine sizi sevdiğini ve üzmek istemediğini gösterir

Son düzenleme:
Eşinizin görüşmek isteyeceğini sanmıyorum..
Erkekler bizim gibi kendilerini ağırdan satmaz,eğer niyeti olsaydı hemen atlardı bence..
Yazışmaları ağrınıza gitmiş olabilir ama inanın çok kötü değil..
Yanlış olan sanal ya da gerçek o kişiyi eklemesi ama bu yanlışa sebep olan da sizsiniz..
Doğru okuduysam adam kabul etmek istememiş,siz inat etmişsiniz..

Son düzenleme:
Kendin edip kendin bulmuşsun tebrik ederim.
İyi adam dürüstmüş, bişey de konuşmamış. Bana kalırsa bu oyuna son ver.
Msn den yazarsın o kızın adına, benim sevgilim var bir daha görüşmeyelim diye bitirirsin. Güzelim evliliğini saçma sapan oyunlarla mahvetme.

evet etme dedi aa dedim olmaz bakalım ne dicek merak ettim (o an gülüşüp dalga bile geçtik )

şuan fake msn hesabı açık oda dükkanda ama açmadı msni ,belkide artık açmaz ?

Bilemiyorum kafam allak bullak

Bu oyunun sonunda istemediginiz bazi aci sozler duyarsaniz ayrilacakmisiniz
yok yani ayrilmayacaksaniz bu oyun Niye neden kendi kendinize acı çektirmek
bak ne güzel giden bir evliliğin seni seven bir eşin var
kusura bakma bu kadar yemı dedeme atsan o bile nenemi aldatır
erkek sonuçta bir anlık hevesle daha ileri bile gidebilir
hayat senin ya cehalettten kurtulup mutsuzluğu sececeksin Yada bu oyundan vazgeçeceksin

Ayrılmak mı ...Ölümüm olur herhalde bu kadar severken..
Ben vazgeçicem sanırım oyun moyun istemiyorum... sadece son kez deniycem konuşmayı..bakalım akşam bizim aramızdaki geçenlerden sonra ,öğrendiğimi duyduktan sonra onla konuşacakmı merak ediyorum

Kusura bakma ama sen çok aranıyorsun arladaşım. Sonunu monunu boşversene. Şimdi daha kötü bişey duyacaksın herşeyia altüst edeceksin.

gercekten rahat batmış belkıde anladı sizin yaptıgınızı yem atıyodur eşler hisseder çünkü

Yaptığınız şeyin saçma olduğunu söylemeye gerek var mı, saçma.
Yazdığı o kadar güzel şeyden sizle ilgili,
cımbızla laf çekmenin anlamı yok bence.
Eşiniz karşı tarafa çok niyetli olsa , sizden böyle güzel bahsetmez zaten.
İlk aşklar unutulmaz derken de, hala içimde birşeyler var demek değil bence bu.
İnsan böyle birşey yaşandığını silemez, zaman zaman hatırlar, merak bile eder bazen.
Bu aynı duyguları hissettiği anlamına gelmiyor.
Zaten bence böyle senelerce , hele de evlendiği halde hala geçmişte yaşamanın,
hastalıklı bir durum olduğunu düşünüyorum, insanın duygularının yerinde sayması mümkün değil bence.
Şu saatten sonra bu olayı devam ettirmemeniz, cehalet değil,
tam aksine bu oyunu yapmanız cehalet olmuş.
Bir de yaptığınız oyun, herhangi bir 3. şahısla ilgili değil.
İnsanın eski sevgilileriyle konuşması ve iletişime geçmesi çok hoş değil.
Ama yabancı biri değil de, söz konusu ilk aşk ise,
devreye merak girebiliyor.
Mesela muhabbet şu şekilde de ilerleyebilirdi, eşiniz karşı tarafa,
sen beni unuttun mu filan diyerek niyeti bozabilirdi, ama yapmamış.
Bence bu oyuna son verin, bozmayın huzurunuzu.
Çünkü kurcalarsanız ,ararsanız bulursunuz, herkes bulur, bu çok anormal değil.

Son düzenleme:

bence canım daha fazla uzatma seni sevdiğini göstermiş başka türlü olsa daha farklı davranırdı yalan söylerdi. inan senin eski sevgilin mesaj gönderse inan sende bu şekilde yazışırdın.

bende eşimin eski sevgilisini adını falan biliyorum bende denesem aslında çok merak ettim tepkisi nasıl olurdu. sen şimdi msn adresi aldın onun resmini ekledin canım nasıl yaptığını ayrıntılı bir anlatsana

aynı şeyleri yapan biri olarak arkadaşlara katılmıorum gerçekten içinde kalmış ve böyle bi oyuna girmişsin ben de yaptım aynı şeyleri hiç te kaşınmamışsın....ben de yaptım hiç oralı olmadı nişanlım güvenim de kat be kat arttıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…