bunca yıldan sonra ne ögrendim biliyormusun? cehalet mutluluktur..

evet arkadaşlar konuma yaptığınız yorumlara çok teşekkr ediyorum öncelikle ...
şimdi ''eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak '' demişsiniz ya ,bende hergün onu dedim kendime yapma Gülay ,seni seviyor,bağlı yapsaydı önüne ne imkanlar çıktı yapardı... Hem bu olay çocukluktan kalma sen büyüdün artık dedim... olmadı durduramadım kendimi yaptım bikere ...
Ama artık noktalıyorum...çünkü akşam söledim ben olduğumu........bana durdu baktı baktı sen dedi benim gözümde nerelerdesin biliyomusun,naptın şimdi güvendin mi böylece bana ,eğer güvendiysen kapat konuyu..inandırdın beni aferin sana ama bu değil o kadın,10 kadın olsada aynı cevapları alırdın benden dedi..o ilk aşkım,ilk çıktığım kızdı evet ama sen benim ilk öptüğüm ,ilk dokunduğum kızımın annesisin dedi.Ve kızlar bana yemin etti en değerli varlığının üstüne hayatımda 1 defa başka kimseyi öpmedim bile diye.....
Şimdi noldu başım göğe mi erdi bende bilmiyorum ,ama oldu bikere Allaha şükür ters düşmedik kızmadı bütün gece sarıldı ve artık gül lütfen dedi durdu...

canım inan bana çok şanslıymışsın. kendimi eşinin yerine koyuyorum da ben bu kadar sakin olmazdım yaptığına karşı. çünkü bence güven her ilişkinin en önemli unsuru. bana güvenmediğini hissedersem kendimi aşağılanmış hissederim. bundan sonra eşine daha sıkı sarıl ve bir daha böyle birşeyi aklından geçirme derim ben. işin tatlıya bağlandığına inan çok sevindim.

Valla bravo pek fazla tepki vermemiş, sorun çıkmamasına sevindim. Mutluluğunuz daim olsun.

bence esin iyi
bizim orda bir laf vardir essegin aklina ne karbuz düsürüyon diye
bundan sonra esinin aklindada yoksa böyle sey altatma yani bundan sonra bilemiyeyecem

her insanın ilk aşık olduğu biri vardır kolay kolayda unutulmaz eşınız size siz şinize aşık olup evlendınız bebeğiniz var üstelik kendı huzurunuzu kendınız bozuyosunuz yapmayın mutluluğu bulamayan o kadar insan var siz niye tersini üstelik kendı kendınız yapıyosunuz anlamış değilim

sevindim, sonu tatlıya bağlanmış. ama böylece onu da korkutmuş oldun. bi daha başkası da olsa onunla yazışmaya kalksa onu da sen sanıp tersleyecek. yani yapacağı varsa da artık yapamaz.

Nekadar çok irdeleyip bişiler karıştırdıkça mide bulandırır bu tarz şeyler evliliğinizin uzun yıllar sürmesini istiyorsanız biraz kör biraz sağır ve evet birazda cahil olmak gerekiyor..
Nekadar eşerseniz eşinizden soğursunuz..
Rahat olun sonuçta tercihi siz olmuşsunuz ve sizin yanınızda..
Bırakın..
Geçmişi olmuşu bitmişi..
Hep ileri hep ileri..
Mutluluklar.

bu olayın unutun ve eşınızı daha çok baglanın bence...

Her ınsanda merak duygusu vardır..oda merak ettı nerde kımınle degıl..
Ama eşınız cok durust..unutmadıgını soyledı ama hayatını kadını sızın oldugunuzu ve son aşkınız olduguu soyledı bence cok guzel..

sızde e ufak guven proplemı olursa bu aranızda sogukluga sebep olur

Bence hayata devam edın kuskulara guvesızlıge yer vermeyın

tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum....dualarınız ,dilekleriniz için...
2 arkadaşım demişki ,bunca zaman yapmadıysa bundan sonra yapar falan ...
yok güzellerim yapmaz artık öyle eminim ki ..çünkü akşam bana sarılırken öyle bir bakıyordu ki gözleri dolu dolu ...seni seviyorum salak şey ne istiyon der gibi...ben görmedim böyle bişi ,asla da yapmam dedi... bende inandım ...artık ne dese inanırım seviyorum çünkü...

Hastalıklı da olsa aşkım,ben ona aşığım napıyım

:))) biz kadınlar vallahi anlaşılması zoruz. Erkeklere üzülüyorum, oysa onlar o kadar net o kadar sade ve doğallar ki. bizleri anlayamamalarına şaşmamak gerek. Arkadaşım mutluluğun ömür boyu sürsün inşallah. a.s.

yaa arkadasim kusura bakmada yaptiginiz sey sacmaliktan baska birsey degil....esiniz sizin bu oyunu oynadiginizi bilir yada duyarsa iste o zaman felaket!!!!durdugunuz yerde ne istiyorsunuz anlamiyorumki!!!o size böyle birsey yapsa ne yapardiniz????lutfen empati kurun....bence sizin psikolojik destek almaniz lazim esinize cok uzuldum ama....adamla resmen dalga gecmissiniz cok kotu birsey bu...

Mutluluğu bulmak ne kadar zor biliyormusun ben 31 senede bulamadım şu an müşkül durumdayım.Varsın adam ilk aşkını unutamasın ne uğraşıyorsun

resmen rahatligin batmis sana niyedurduk yere agzinin tadini kacirdin

ilk asklar ASLA unutulmaz ya imkansiz bu!
ögrendinde neoldu simdi valla billa üzüldüm ya! yapmasaydin
hatta kocandan özürdiLe

esiniz sert bir insan olsa mahvolduydunuz siniz iyi biriymis massallah....mutlulugunuz daim olsun

Bir kere eşinizi kandırmışsınız başka birisiymiş gibi davranarak.
İki çok tahrik edici sorular sormuş ısrarcı davranmışsınız.

Neyse eşiniz birşey dememiş size ama "ben zaten snein olduğunu biliyordum ki seni kızdırmak için söyledim" de diyebilirdi

Son düzenleme:
Bütün bunları acaba "eşim bir gün beni aldatır mı" sorusuna cevap bulmak için yaptın değil mi?
Sadece bir başlık açıp bunu sorman yeterdi bize.
Çoğunluk bana katılmayacak biliyorum.
Herkes her an herşeyi yapabilir.
Buna sen de, ben de, bu yazıyı okuyan arkadaşlar da , onların eşleri sevgilileri de dahil.
Neden biliyor musun?
İnsanız ve zayıfız.
Hataya, günaha, suça açığız.
Farzet ki o konuşmalarınızda "ben seni unuttum, aklımda sadece eşim var" deseydi
Tüm şüphelerden arınacak mıydın?
Arınsan bile 3-5 yıl sonra nelerin değişeceğini bilebilir misin?

O yüzden boşver, mutlu bir evliliğin ve huzurun varken, kendi elinle yıkma dünyanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…