bence canım daha fazla uzatma seni sevdiğini göstermiş başka türlü olsa daha farklı davranırdı yalan söylerdi. inan senin eski sevgilin mesaj gönderse inan sende bu şekilde yazışırdın.
bende eşimin eski sevgilisini adını falan biliyorum bende denesem aslında çok merak ettim tepkisi nasıl olurdu. sen şimdi msn adresi aldın onun resmini ekledin canım nasıl yaptığını ayrıntılı bir anlatsana
bence canım daha fazla uzatma seni sevdiğini göstermiş başka türlü olsa daha farklı davranırdı yalan söylerdi. inan senin eski sevgilin mesaj gönderse inan sende bu şekilde yazışırdın.
bende eşimin eski sevgilisini adını falan biliyorum bende denesem aslında çok merak ettim tepkisi nasıl olurdu. sen şimdi msn adresi aldın onun resmini ekledin canım nasıl yaptığını ayrıntılı bir anlatsana
aynı şeyleri yapan biri olarak arkadaşlara katılmıorum gerçekten içinde kalmış ve böyle bi oyuna girmişsin ben de yaptım aynı şeyleri hiç te kaşınmamışsın....ben de yaptım hiç oralı olmadı nişanlım güvenim de kat be kat arttıopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?