bunca yıldan sonra ne ögrendim biliyormusun? cehalet mutluluktur..

Evlilik oyun değildir arkadaşım,
eşinizin aklında olmayan şeyleri aklına sokmanız,
hem sizi hem onu huzursuz edecektir.Neden huzurunuzu bozmaya çalışıyorsunuz,
duymak istediğiniz şeyleri duyduğunuz zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz?
bırakın Allahaşkına böyle saçmalıklarla ne kendi kafanızı yorun ne de
eşinizin aklına acabalar getirin...
bakın burada neler okuyoruz hergün..
sizin yapacağınız şey msn den silmek ve eşinize de tekrar unutturmak...

Kimse kimsenin, (bu eş olur, sevgili ya da nişanlı olur) sevgisini sınamaya kalkmamalı. Durup dururken beyninize şüphe tohumunu ekmenin alemi ne ki? Şüphe tohumu vesveseyle çabuk boy atar. Eşiniz bunu farketse, bana güvenmiyorsun deyip size kırılmaz mı? Hiç hoş olmamış. Bence hemen bu oyundan vazgeçin. Eşinize sıkıca sarılıp, onu sevdiğinizi söyleyin.Şeniz

Kızmayın ama bence çok boş zamanınız var.
Kendinize başka hobiler bulsanız iyi olur.
Hem bu şekilde evliliğinize ve sinir sisteminize zarar vermemiş olursunuz..
:umursamaz:

evliligi boyle oyun haline getirenleri anlamiyorum ve anlayamayacagimda sanirim.
guzel kardesim sen durdugun yerde kurup durmussun. sonra yine kendi basin yanacak buraya gelirsin bu seferde kendim ettim kendim buldum diye.

gul gibi esiniz varsa daha ne istiyorsunuz yahu oturup allaha bir sukredin nedir bu nankorluk ya neler duyduk bu kkda yapmayin lutfen birakin su oyunlarida kendinize baska ugraslar bulabilirsiniz.

İnanmıyorum cidden evlilik sizce bir oyunmu ki sınama gereği duyuyor affınıza sığınarak anadoluda yaygın tabiri size hatırlatmak istiyorum eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek denir buna huzurlu mutlu sevgi dolu bir yuvanın altına dinamit koyuyorsunuz. yapmayın kendinizide eşinizide üzmeyin.

İlk aşklar unutulmaz bu her zaman bilinir,

boşver konuyu kapat gitsin, mutlu olun ikinizde

dur sen hele daha yeni evliliğin sarsıntıdan geçti Hey allahımm

hangimiz ilk çıktıklarımız unutuyoruz ki? unutulmaz tabiiki ama onalr gelip geçici duygular. öndemli olan serni sevmiş uzun süre berabermişsiniz ve evlenmişsiniz. bitmiştir. geçmiş sorgulamanın sana bir faydası olmaz. böyle oyunlarıda bırak. eğer öğrenmek istiyorsan direk olarak sor eşine. hem msnden bir selam vermekle bişey olmaz.

Asıl siz bunca yıl karşınızdaki insana hiç güvenmeden yaşamışsınız da farkında değilsiniz.
Yaptığınız şey çook ama çok çirkin ve gerçekten çok ayıp.
Kaldı ki eşiniz ALLAH'tan sadık adammış da yaptığınız hatanın bedeli çok ağır olmamış.
Ama siz hala devam ettirsem mi diye düşünüyorsunuz.
ALLAH aşkına siz de hiç empati yeteneği yok mu?
Aynısını eşim bana yapmış olsaydı kısmını düşünemiyor musunuz?
Resmen eşinizi kandırıyorsunuz, oyun oynuyorsunuz.
Peki sorarım size aynı şey size yapılsaydı ve siz bunu öğrenseydiniz eşim dediğiniz insana bir daha nasıl güvenirdiniz?
Ben olsam güvenmezdim...
Ve eşinizin bu durumu öğrenmesi mutluluğunuzun bitmesinin başlangıcı olacaktır.
Kendi yuvanızı kendi ellerinizle dağıtıyorsunuz şuanda farkında değilsiniz.
Dikkat edin farkına vardığınızda çok geç olmasın!!!

Hayır bazı arkadaşlarda o kadar badire atlattı hala acaba bende yapsam mı diyor..
Rahat batıyor tabiri boş yere çıkmamış anlaşılan.

Son düzenleme:
Çok yanlış bişey yapmışsın bence
15 yıldır tanıdığın eşini denemek istemişsin, taa eski kız arkadaşıyla hemde...eşinin ilk aşkımdın, ilk aşk unutulmaz demesinde mi bozuldun sen. Bencede hayattaki hiç bir ilk unutulmaz, sen bile unutmamışsın ki kızı eşinin unutmamasıda gayet normal.
Hem adamı oyuna getiriyorsun hemde trip yapıyorsun
En büyük hatanda eşin unuttuysa bile O KIZI EŞİNE HATIRLATMIŞ OLDUN
Bence şimdi kork artık eşeğin aklına karpuz kabuğu düştü bir kere

hayret bir seysin ya
resmen psikolojik baski yapmissin adama
kendi elinle zor duruma dusuruyorsun
ilk askina kufur edip yada kizip silseydi mutlu olurdun suphesiz
ama esinin bu sekil yazdigina bile kizmiyorum
cunku acaip israrci tuhaf sorular soruyorsun
e esinde saf tabii bir kadin bu kadar kendini öne atarmi diye dÜsünmemis bile

Eşiniz 12 senedir sizinle beraberse bu mutlaka sizi sevdiği ve aklında başka biri olmadığı içindir. Burada ne hikayeler okuyoruz. Başka birinde kalbi olan adamı bağlasan yanında tutamazsın. Boşu boşuna deşmişsiniz. Eşinizin sizi o hanım zannedip msn'de söylediği hiçbirşeye itibar etmeyin bence. Sanal ortamlarda insanlar her zaman gerçeği söylemezler. Belki de eski sevgilisi sandığı hanımı kırmamak için öyle demiştir ne malum. Ona duymak istediği cevabı verip geçiştirmiştir... Adam 12 senedir sizinle ve mutlu bir evliliğiniz bir de yavrunuz var. Boşu boşuna deşip de kendinizi üzmeyin. Mutluluğunuzun daim olmasını dilerim...

Son düzenleme:
bunu ben de yapmak istemiştim. eşimin beni ne kadar sevdiğini öğrenmek için. evet seviyor yere göğe sığdıramıyor ama şeytan dürtüyor işte. bir iki defa kıyas yapmasını istedim eski sevgilisiyle aramızda bi fark bulamadı klava: gıcık işte ay gene şeytan dürtüyor yapsem mi ona bir oyun acep kötükedihüso yok ya bi de üzülürsem ay hiç dayanamam mafoldumben burnundan getiririm ama :mymeka: takılma böyle şeylere huzursuzluktan başka birşey vermiyor insana.

eşiminde böyle aşık olduğu niri varmış benimle tanışmadan 2 yıl önce bitmiş ama eşimi terk etmiş ondan nefret ediyor eşim çünki kız eşime çok ümit vermiş havalı bir kızmış
sizin yaptığınızı eşime yapsam bana çok kızardı aramızdaki iletişim bozulurdu onu resmen saf yerine koymak kendime yapılmasınıda istemem
ilk aşklar unutulmaz bencede eşimden unutmasını istemem çünki onunda bir yaşamı olmuş şu an benimle olması önemli olan

ben oyunu sonlandırmaya karar verdim nedenini birazdan alatıcam ama canım sana şöyle diyim olay çok basit çakma bir msn adresi aldım facebooktan fotosunu pcme kaydettim msn resmi yaptım,(fotoyusilmeyi unutma sonradan pcden) ..ekledim onu bu kadar...sadece bir kaç kere dışardayım dedim pc başında sanmasın diye öylelikle inandı zaten benim olmadığıma ...(umarım kırılmazsın,ben çok şey öğrendim iyi oldu ) evet konuştu ama sonuç olarak bana ne kadar sadık olduğunu öğrendim en azından...

tahoocum tebrik ederim nişanlını bu devirde insan inanamıyo demi...Allaha şükür diyorum başımızdakiler için senide öpüyorum opuyorumnanaktanallah ayırmasın

alemsiniz kızlar

adamın geçmişinde olan şey senin evliliğinde önüne bir engel olarak çıkmıyorsa senide ilgilendirez açıkcası, karıştırmanın anamı yok. aklinialirimsmile
kendin kaşınmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…