Bundan 5 yıl önceki "sen" gelse karşına ona ne söylerdin ?

bu beş sene içinde bebek sahibi olamayacağını sen üzülme diye sana söylemedim.
Daha ne kadar olmayacağıda Allahın taktiri.

Bunu şimdi söyledim diyede üzülmece yok ama. derdim.

''daha toysun bilmiyosun ama 5 yıl sonra bu günlerine yanacaksın
keşke demek istemiyorsan değersz insanlara takılma gül geç'' derdim

ah neler demezdimkiiiiiii
okumaya devam et, yada o karsina cikan meslege basla, baska islere güvenme derdim..
"O" na daha farkli davran, cok hoyrat davranma, sakin ol derdim.
kimseye güvenme sen kendi hayatina bak derdim mafoldumben

yaptigin tum o delikler tekrar yapma dostun yok kimse icin deymez cok dusun oyle karar verderdim cok buyuk bi hata yaptim cok pismanim kimselerede diyilmi

5 yıl önceki ben şu an üniversitede olurdu.

"bulabildiğin tüm kurslara katıl, vaktin bolken kendine yatırım yap. bir de her arkadaşına güvenme, aralarından biri seni sırtından vuracak" derdim

'Bak canım, 2 yıl sonra ıstanbul'dan ......'ya taşınacaksınız. Orada dershaneye başlayacaksın. Bir gün merdiven basamaklarını çıkarken birine rastlayacaksın. Çok beğeneceksin evet, ama sakın üstüne düşme bu işin. O erkek o merdiven basamağında gördüğünle kalsın. Yoksa çok acı çekeceksin hem de çookkk.. Aman dikkatt!!' derdim.mafoldumben

manyak mısın ne işin var meslek lisesinde git işte sağlık lisesine derdim ah salak

Beş sene önceki ben olmasaydım, şimdiki ben olamazdım.

Susma hakkımı kullanırdım bence

''salakcım dikkat et bu sıralarda aldığın kararları iyi düşün pişman olacağın şeyler var...''derdim...

2007 yilinda karsina biri cikicak sakin ona aldanma tüm hayallerini yikicak derdim
ve para biriktir ileride cok ihtiyacin olacak...

Gereksiz insanlarla vakit harcama,bak şurda şu insan var diye eşimi tarif ederdim :asigim:

Şu günlerini iyi degerlendir uzatabildiğin kadar uzat tadını çıkar
hatta gözlerini iyice bi açç iyiceee

kimseye hakettiğinden fazla değer verme,önündeki yıllarda karşına çıkacak özellikle bayanlara çok dikkat et derdim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…