Ben : '' Hayatına bir erkek girmek üzere ona kapılıp birçok şeyden vazgeçiceksin öyle seviceksin ki hayatında ilk ve son olucak.öyle seviceksin ki mantığın tamamen kaybolup zamanla akıp gidiceksin ama bir dönem gelicek. o gün anlıyacaksın onunla kurduğun hayallerin kırık parçaları kucağına yağıcak,dua ederken açtığın ellerin buz gibi olucak,her dinlediğin güzel veya hüzünlü şarkıyı ona adıyacaksın,yediğin yemekte onu hatırlayacaksın çünkü yemek zevkiniz aynı, ve boğazında kalıcak..ona olmasından korktuğun şeyleri rüyanda görüp dehşetle uyanıcaksın hemen telefona atlayıp onu kontrol etmek istiyeceksin,seyrettiğin filmlerde,baktığın dizilerde ve ya etrafındaki aldatılan kadınları görüceksin..kendini benim birtanem bana bunları yapmıyor çok şanslıyım diyip şükür ediceksin Allah'a.
O mutlu olsun diye vucudunu,ruhunu herşeyi onunla paylaşıcaksın onu kaybetmemek için olumlu düşüneceksin.
fakat bir zaman gelicek sana öyle birşey söyliyecek ki bütün bu düşüncelerin alt üst olucak.miden ağrımaya kalbin çok hızlı çarpmaya vücudun titrtemeye başlayacak.kalbin senin dünyan sanki dünyanın sonu gelmiş güneş kararmaya başlamış kalbindeki;dünyandaki insanlar panikle etrafa kaçışıyor herkes canının peşindeymiş gibi! kalp ritimlerin o kadar hızlanıcak nefesin kesilecek.ölmek isteyeceksin.dünyadaki tek ciddi anlamda güvendiğin insan çok farklı sandığın insan bu benim için yaratılmış dediğin insan..bütün bunlar o salise içinde aklından geçicek..sonra yoo o bunu yapmaz yapamaz beni denemek için söylüyor bunları bana diye düşüneceksin bu da ikinci salise içinde olucak..sonra onun gözlerine bakıcaksın,her zaman baktığın güzel kahverengi parlak gözler..fakat bir yabancı gibi bakıyor..3üncü salise olucak buda.ona bakarken hayatın bir masal olmadığını anlıyacaksın bir zamanlar içini ısıtan kişi içini donduracak..sanki benim için ağlama işimi zorlaştırıyorsun dermiş gibi..''
...........................................
5 Yıl önceki ben : ''peki ne söyleyecek? ne diyebilir bu kadar dehşete yol açan...biraz abartmadınmı''
Ben : '' henüz çok safsın.yalnızlığa çok karşısın ama ileride yalnızlığın gerçek dostun olduğunu öğreniceksin.aklını okuyabiliyorum diyorsun ki ben böyle bir gelecek istemiyorum..istemiyorsan sözümü dinle deli kız.. ne mi söyleyecek.. sözlerine ben sandığın gibi dürüst bir insan değilim sana çok yalan söyledim diye başlayacak..sana verdiğim sözlerin de birçoğunu tutmadım diyecek.ben seni aldattım diyecek..sen bu cümlelere ağlarken o dürüst adamın o mükemmel insanın seni nasıl bu kadar yanıltabildiğini düşünemiyeceksin bile.ona diyeceksin ki baştan başlayalım ben herşeyi kabul ederim o kadar seviceksin ki o kör olasıca gururunu paspas yapıcaksın ne inatçı insandın sen ..artık inat ,gurur ve bunun gibi özelliklerin kalmayacak her gün bilgisayar veya playstaion oyunlar ile kendini avutacaksın.düşünüp ağlamamaya çalışacaksın ama her gece yalnız kaldığında korkularla boğulacaksın sıcak yatağında üşüyeceksin yorgana sımsıkı sarılacaksın ama nafile...içindeki sen bağırarak ağlarken sen nerde hata yaptığını düşüneceğine durumu nasıl düzeltebileceğini düşüneceksin..ertesi sabah uyandığında yüreğin biraz daha soğumuş olacak..yaşamaya çalışacak birşeyler yapmaya karar vericeksin,buna mecbursun..''
5 yıl önceki ben: ''peki yapabilecek miyim,bulabilecek miyim ?''
Ben : ''üzgünüm bu soruya cevap veremiyeceğim bu olay zaten çok taze.umarım anlattıklarımı içinde hissetmişsindir. bana o günleri tekrar yaşatma lütfen. lütfen bu kaderi değiştir. her şey senin elinde ve unutma hiç gerçek dostun olmayacak.bu yüzden beni yani kendini dost edin beni dinle küçük kız.
senin tek dostun sensin yani ben ; tek varlığın da babannen yani babannem. bu arada siyah saç daha çok yakışıyor =) ..son sözüm şu ki ona kapılıp dediklerimi çöpe atma. şayet şu anki halim gibi olmak istemiyorsan.beni kurtar temizle geçmişimi.bu şans ele geçmez lütfen temizle beni .güçlü bir kadın ol
geçmişime baktığımda gurur duyayım kendimle..daha fazla konuşamıyacağım şu ses tonum şu bakışlarım sana herşeyi anlatıyor eminim bunu anlıyacak kadar da akıllısın.bir de 4 sene sonra bir resim kursuna gitmek istiyeceksin.sakın gitme sakın...mantığının söylediğini yap duygularının değil..Hoşça kal...''
-------------------------------------------------------