Bundan 5 yıl önceki "sen" gelse karşına ona ne söylerdin ?

kız yelızzzzzzzzzzz ne kadar cok degısmısım demıııııııııııı evlılık ınsanı yoruyo sakın evlenme derım :) saka sana oku kız okuuuuuuuuuuuuu unı oku derdım

bak kızım ben gelecekte kı halınım...
5 yıl oncekı ben
_şakamısın
şimdikı ben
_aha böle oldun
_asla ınanmam o yanında ki kım
_oğlun tam bi felaket
_şok şok şok
_kıssadan hisse evlenme:))):))))))))))))))))))))))))

üniye yeni başladığım zamana denk geliyordu.. sakın pes etme bitir diplomanı al derdim.. ve büyük konuşma derdim:)
et yemem et yiyen adamla evlenmem deme etçiyle evlenirsin bak derdim:)

STV yazma, iletişim yaz derdim.. Bir de ilk gördüğün anda duygularını belli et, 2 sene boşu boşuna bekleme, o da seni seviyor derdim..

........................................
ama ozaman hayatta tecrube diye bişey olmazdı dimi...

Son düzenleme:
kuzu bak evlilik kararı için acele etme onun yaşı geçmiş olabilir bu seni ilgilendirmez biraz mantıklı düşün..... o senin dengin değil.... sakın onunla evlenme

haytın cok guzel olacak umutlu ol ve sabret seni cok seven gozunden sakınan bi sevgilin olacak kendini ezdirme artık derdim

bu konu harika bence.ah ahhh öyle çok şey söylerdim ki ben önce kafamda bi liste hazırlamam lazım :)))) ama illa ki bir şey söylemem gerekirse.şey derdim bak kimseyi beğenmiyosun.daha iyisi çıkar istediğim gibi çıkar falan diyosun.pişman olucaksın şu falancayla evlen benim kafamı bozma derdim.ya da yurtdışına gitmek istiyordum o zamanlar ya da git yurtdışına arkana bile bakma derdim.

bak kızım boşuna hayatı kendine zindan etme
herşey çok güzel olacak
gez eğlen para biriktir 3 sene sonra lazım olacak
kızınla hayatın tadını çıkar ve bu kadar salak:mymeka: pardon saf olma:))
hayallerin gerçekleşecek relax ol derdim

aklini basina topla bu adamla 5 sene sonran yokkkkk derdim klava: kaydirigubbakcemile

tatlım bu yaşadığın zamanlar senin en iyi zamanların
tadını çıkarmaya bak,yanında o var
çünkü bi süre sonra olmayacak ve kafanı taşlara vuracaksın
eğer vurmak istemiyosan sakın hayatının hatasını yapıp onu kırma
bi de bi süre sonra pek de iç açıcı şeyler olmayacak hayatında
ama sakın ha sakın kendini bırakma

derdim

Yakinda birisiyle tanisacaksin..
Cok sevecek seni, sen de onu..
Acisiyla tatlisiyla masal gibi bir 5 sene gececek..
Fakat sonunuz ayrilik olacak..
Sakin korkma,pisman olma!
Unutma ki;
"ayrilik da sevdaya dahil..
cünkü ayrilanlar hala sevgili.."..

çok berbat insanlar tanıyacaksın,henüz küçüksün ve dostunu düşmanını tanıyamıyorsun,artı insanları tanıdıkça fazlaca temiz olduğunu anlayacaksın....
ama ölüm hariiici herşeyle başedebilirsin,biliyorsun....

beş yıl sonra karşına **Bundan 5 yıl önceki "sen" gelse karşına ona ne söylerdin ?** isimli bi topic çıkacak derdim

aklını başına topla kızım herşeyden vazgeç kendinden vazgeçme..

sakin haaa sakin ona "evet" deme.bosuna gecireceksin tam 1 seneni,cope atmis gibi...pisman olacaksin......
sabret iste...
sonunda iyi bir insan karsina cikacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…