Yazim hatası,ters anlaşılır diye hemen düzelttimYazım hatası mı cakissak. Çalışsak mı yazmak isterdiniz ona göre yorum yapıcam da
Heh oldu şimdiYazim hatası,ters anlaşılır diye hemen düzelttim
Kendiliğinden bırakmasını bekliyorum tepki gördüğü an şaka yapıyordum aman sen de deyip üste çıkar diye.Bakalim sınav gelip geçince ne bulacakNeden sert bir şekilde uyarmıyorsunuz?
Yanlış anlamayın, adam belli ki arsız ve sapık. Hır gür çıkartın adam bu işi sözlü tacize taşır. Ki bence bu da öyle ama ben biraz aşırı bir insanım.
Ahiret sınavına gidip hazırlansın ç.ş yaa terbitesizKendiliğinden bırakmasını bekliyorum tepki gördüğü an şaka yapıyordum aman sen de deyip üste çıkar diye.Bakalim sınav gelip geçince ne bulacak
O kadarina gerek yok ama bir dahakine göz devireceğim anlar herhalde bu defaTerbiyesize bak hele sen
Şikayet etseniz ya,düpedüz taciz
Gerek yok olur mu ayol? Adam işyerinde taciz ediyor sizi,göz devirmekten anlar mı sizce?O kadarina gerek yok ama bir dahakine göz devireceğim anlar herhalde bu defa
Sizin gibi çok yumuşak yüzlü bir arkadaşım var. Kendisi kişisel sınırlarını korurken hep kibarca uyarmış, ihlal devam edince de dolup taşmışlık ile aşırı tepkiler verip ayıplanmış biriydi. Artık geçtik o yolları.Kendiliğinden bırakmasını bekliyorum tepki gördüğü an şaka yapıyordum aman sen de deyip üste çıkar diye.Bakalim sınav gelip geçince ne bulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?