• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra böyle mi olacak

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.048
298
Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?
Bahsetmek istemiyorum biri daha var böyle..
Boşanıyorum diye hafif mi buluyorlar,hep böyle şeylerle mi karsilaşacağım acaba...🙄

Son düzenleme:
Hiç şaka yapıyormuş gibi gelmedi valla, iyi gel deseniz koşa koşa gelir. Ciddi ve sert cevap verin geçiştirmeyin, çokta samimiyet kurmayın bu tür son maçlarını oynamaya çalışan moruklarla (ponçik yaşlılar var onlardan bahsetmiyorum)

Yazim hatası,ters anlaşılır diye hemen düzelttim 😊
Heh oldu şimdi 😃 üst üste de aynı şey söyleniyorsa bende iyi niyet aramam. Zaten bizim toplumumuz da boşanmış kadın diye bir tabir var çok çirkin bir tabir ya da gerçekten şakada olabilir ama kötü insanlardan dolayı o kadar çok gardımızı almaya alıştık ki artık herşeyi yanlış da anlayabiliyoruz kendimizi korumak için

Neden sert bir şekilde uyarmıyorsunuz?
Yanlış anlamayın, adam belli ki arsız ve sapık. Hır gür çıkartın adam bu işi sözlü tacize taşır. Ki bence bu da öyle ama ben biraz aşırı bir insanım.
Kendiliğinden bırakmasını bekliyorum tepki gördüğü an şaka yapıyordum aman sen de deyip üste çıkar diye.Bakalim sınav gelip geçince ne bulacak

Günahını almak istiyorum ama bana biraz yaşlı kurt gibi geldi. Hiçbir şey olmasa bile çok yakışıksız. Kibarca tersleyip dersinş verin derim. Etrafada bana böyle davranan karşılığını alır mesajı vermiş olursunuz.

Kendiliğinden bırakmasını bekliyorum tepki gördüğü an şaka yapıyordum aman sen de deyip üste çıkar diye.Bakalim sınav gelip geçince ne bulacak
Sizin gibi çok yumuşak yüzlü bir arkadaşım var. Kendisi kişisel sınırlarını korurken hep kibarca uyarmış, ihlal devam edince de dolup taşmışlık ile aşırı tepkiler verip ayıplanmış biriydi. Artık geçtik o yolları.
Siz rahatsız oluyorum lütfen uzatmayın derseniz tabii üste çıkar.
Bir sen hayırdır deyin ya. Ciddiyim. Sert olun. Şikayet bile edebilirsiniz bu dediğini.

Back
X