• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra böyle mi olacak

Otobüste acıyıp yer verdiğimiz dedelerin laflarına bak hele

Amca bende çalışıp napıcan 3-5 seneye yaş haddinden emekli olursun zaten diyin
O cesareti verecek ne yaptım acaba kendimi yokluyorum.Yalniz isen gülmek bile hafiflik olarak görülüyor demekki

Ben farklı bir konuya takıldım aslında.
Henüz daha boşanmamışsınız bunu beden iş yerindekiler biliyor😏
Daha konu netleşmemişken herkesin bilmesi garip geldi bana. Özelinizi onlara açtığınız için bu kadar yakın olduğunuzu düşünüp , sacma espiriler yapabilirler.( espiri lafın gelişi doğru bulmuyorum ve ben de sizin gibi altında birşey ararım)
Ben de boşanalı 3 ay oldu. Saklamıyorum kimseden ama durup dururken söylemiyorum da.

1. Gençten değil yaşlıdan kork (60lı yaşlarda diyorsunuz ya, buna istinaden söylüyorum)
2. Bekardan değil evliden kork (evli barklı insan dersin konduramazsın onlar daha bela oluyor. Bir şey oldu mu evli olur)
Bu tarz konuşmalar olunca sessiz kaldığınız zaman daha çok üstelerler. Hoşunuza gittiğini düşünürler. Bence bir dahakine çok ciddi şekilde tersleyin. ''Bu tür konuşmalardan rahatsız oluyorum x bey, hem yabancı biri duysa başka türlü anlar'' falan diyin. Yanlış anladın derse de aptal biri olmadığınızı da belirtin. Tepkiniz çok sert olmazsa daha başka yerlere gider. Çekinmeyin sakın.

Bekarda olsam , evli de olsam , boşanma aşamasında da olsam hiç bir is arkadaşım hele 60 yaşında hiç samimiyetim olmayan bir adam asla böyle bir cümle kuramaz . Ne demek size gelip 5 gün kalayım otur evinde çalış dangalak . Bazen hop noluyor demeyi bilmek lazım demedikçe daha da arsızlasirlar
Bu arada ben hiç sınava çalışamıyorum ben mi beş gün gelip kalsam 😀😀😀

Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?
Bahsetmek istemiyorum biri daha var böyle..
Boşanıyorum diye hafif mi buluyorlar,hep böyle şeylerle mi karsilaşacağım acaba...🙄
Tansiyon ilaçlarını düzenli alsın bari, amcanın durum kritik olabilir.

O cesareti verecek ne yaptım acaba kendimi yokluyorum.Yalniz isen gülmek bile hafiflik olarak görülüyor demekki
Niye kendinizi sorguluyorsunuz ki hiç gerek yok buna 🤷‍♀️gevşeğe bahane mi lazım bence değil. Bakın önce siz kendinize güvenip ayağınızı yere sağlam basın. Yalnız isen vs ne alaka siz bir bireysiniz birinin himayesi, koruması veya adı altında yaşamadınız ki bu zamana kadar. Altı üstü evlilik süreciniz bitti bu kadar🤷‍♀️

O kart çöp de bir daha aynı cümleyi kurarsa direk ne alaka ben kütüphanede yaşamıyorum deyin geçin hadsiz yaa

Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?
Bahsetmek istemiyorum biri daha var böyle..
Boşanıyorum diye hafif mi buluyorlar,hep böyle şeylerle mi karsilaşacağım acaba...🙄
60 yaşında biri söylerken utanmiyorsa ben de onu rezil etmekten utanmam haddini bildiririm boşanmış yada evli olmak fark etmez böyle kendini bilmezlerin olduğu ortamda

Ben farklı bir konuya takıldım aslında.
Henüz daha boşanmamışsınız bunu beden iş yerindekiler biliyor😏
Daha konu netleşmemişken herkesin bilmesi garip geldi bana. Özelinizi onlara açtığınız için bu kadar yakın olduğunuzu düşünüp , sacma espiriler yapabilirler.( espiri lafın gelişi doğru bulmuyorum ve ben de sizin gibi altında birşey ararım)
Ben de boşanalı 3 ay oldu. Saklamıyorum kimseden ama durup dururken söylemiyorum da.
Durup dururken değil de ex beni kurumuma şikayet etmişti,izin alıp duruşmalara fln gidiyordum nerelerdesin fln derken öyle öyle duyuldu.Bir sakınca görmedim de aslında.Ayni grup içinde üç yıldır oturup kalktığım kişiler bunlar

Son düzenleme:
1. Gençten değil yaşlıdan kork (60lı yaşlarda diyorsunuz ya, buna istinaden söylüyorum)
2. Bekardan değil evliden kork (evli barklı insan dersin konduramazsın onlar daha bela oluyor. Bir şey oldu mu evli olur)
Bu tarz konuşmalar olunca sessiz kaldığınız zaman daha çok üstelerler. Hoşunuza gittiğini düşünürler. Bence bir dahakine çok ciddi şekilde tersleyin. ''Bu tür konuşmalardan rahatsız oluyorum x bey, hem yabancı biri duysa başka türlü anlar'' falan diyin. Yanlış anladın derse de aptal biri olmadığınızı da belirtin. Tepkiniz çok sert olmazsa daha başka yerlere gider. Çekinmeyin sakın.
Evet sanırım hoşuma gittiğini düşünüyor umursamıyorum sanıyor kesin

Bekar ve genç adamın seçeneği çok ve rahat o konuda. Evli adamla yaşlı adam o kadar şanslı değil. Seçenekler az, tehlikeler var falan.

Bence olay 60 yaşında ki amca değil.Bosanmis kadınlara yada boşanacak olanlara erkeklerin direkt yatağa atmalık diye bakması.Ben bosanalı 5 ay oldu.ilk görüşmek isteyen boşanma avukatim oldu.Kahve içme bahanesiyle yaklaşmaya çalışmalar vs.Usturuplu bir şekilde salladım.Sonra evli, bekar , genç, yaşlı erkek iş arkadaşlarim ( ki erkek egemen bir toplulukta çalışıyorum malesef) 24 saat neye ihtiyacım olursa! saat kaç olursa olsun ara şeklinde !! iyilik meleği oldular.
Boşanma davasi sürecinde kimseye bahsetmedim.Bosanma sonrasi mecburen insan kaynaklarına bildirdim.Yai konu sahibini neden herkese söyledin diye yargılamayın lütfen.İs ortaminda hicbirsey zaten gizli kalmıyor.
Konu sahibnin sanırım yaşı da genç.Ben 43 yaşında anneyim.
Erkekler kafayi yemişler.24 saat cinsellik düşünduklerine yemin edebilirim.Bosanmis kadinlar da hemen atlarız diye şanslarini deniyorlar.Toplum algısı böyle çünkü.
Tepkinizi belli edin, gerekirse insan kaynaklari yada işverene şikayet edin.Yoksa bunlarla uğraşılmaz.

Bence olay 60 yaşında ki amca değil.Bosanmis kadınlara yada boşanacak olanlara erkeklerin direkt yatağa atmalık diye bakması.Ben bosanalı 5 ay oldu.ilk görüşmek isteyen boşanma avukatim oldu.Kahve içme bahanesiyle yaklaşmaya çalışmalar vs.Usturuplu bir şekilde salladım.Sonra evli, bekar , genç, yaşlı erkek iş arkadaşlarim ( ki erkek egemen bir toplulukta çalışıyorum malesef) 24 saat neye ihtiyacım olursa! saat kaç olursa olsun ara şeklinde !! iyilik meleği oldular.
Boşanma davasi sürecinde kimseye bahsetmedim.Bosanma sonrasi mecburen insan kaynaklarına bildirdim.Yai konu sahibini neden herkese söyledin diye yargılamayın lütfen.İs ortaminda hicbirsey zaten gizli kalmıyor.
Erkekler kafayi yemişler.24 saat cinsellik düşünduklerine yemin edebilirim.Bosanmis kadinlar da hemen atlarız diye şanslarini deniyorlar.Toplum algısı böyle çünkü.
Tepkinizi belli edin, gerekirse insan kaynaklari yada işverene şikayet edin.Yoksa bunlarla uğraşılmaz.
ben de neden herkese bildirdin kısmına şaşırdım...

Türkiye'de kaç işyerinde "nereye gidiyorsun" sorusuna muhatap olmadan duruşmaya/avukatla görüşmeye/notere vs. ya da gebe bir kadın doktora gidebilir? öyle ben gidiyorum diye gidilebiliyor mu bir yere?

hiç bir şey olmasa İK'ya zaten söyleceksin oradan da herkes duyar.

En kolay av olarak görüyorlar. Bekar biriyle olsa başına bela olabilir diye düşünüyorlar. Ama boşanmış öyle mi. Onlara göre uzun zaman seks yapmamış kadın demek boşanmış kadın demek. O yüzden de daha fazla şansları olduğunu düşünüp daha arsizlasiyorlar.

Yaşlı başlı adamın biri sahibinden.com aracılığı ile bile aşılmaya calismisti. Sürekli evi alacağız görmeye geleceğiz. Eşiniz nerede şu bu. Bir şekilde yokluyorlar işte. Hatta o dönem eşimle boşanma aşamasındayım ama onu aradım dedim al şu numarayi ara evi göstereceğini şöyle. Kadın muhatap bulunca hemen ilanı bu vermiş demekki başında bir erkek yok gibi düşünüyorlar. Eşim arayınca akşamına biz ev bulduk falanca yerden satın aldık dedi.

Gerçekten şu ara herkesin tek gayesi seks olmuş gibi hissediyorum. Özellikle orta yaş üstü daha fena.

Back
X