• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra böyle mi olacak

Verdiğiniz her ılımlı tepki, her hoşgörü ve gülümseyerek geçiştirmek; onu daha fazla cesaretlendirir.
Yapmayın ne olur, pasif olmayın. O mahluk iyi niyetli değil.
Rezil olsun. Yoksa bir şekilde o kendini aklar, gene sizi küçük düşürür.
Diyelim bu asılmaların sonu gelmedi ve bir rezillik çıktı, siz patladınız.
Ne olur o zaman söyleyeyim mi?
"Biz hep böyle şakalaşıyoruz, bakmayın onun da hoşuna gidiyor. Yoksa niye sussun? Bakmayın şimdi cırladığına, hoşuna gidiyor, yoksa çocuğum yaşında kızla ne işim olacak" dese, emin olun herkes ona inanacaktır.
Dik durun.
Lütfen.

O cesareti verecek ne yaptım acaba kendimi yokluyorum.Yalniz isen gülmek bile hafiflik olarak görülüyor demekki
Sizlik bir şey yok. Onların kendi düşüncelerine göre kolay lokmasiniz. Tabiri caizse zarfliyor. Ya tutarsa hesabı. O yüzden mutlaka haddini bildirin. Ayıp olur diye düşünmeyin. Ben eskiden öyle ayıp olur diye düşünürken nerdeyse taciz ediliyordum fiziksel olarak. Artık doğrudan tersliyorum. Varsın ben abarttı olayım.

Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?
Bahsetmek istemiyorum biri daha var böyle..
Boşanıyorum diye hafif mi buluyorlar,hep böyle şeylerle mi karsilaşacağım acaba...🙄
Sizde '' ahahahah ya ne kadar şerefsizsiniz eşiniz çok şanslı şaka yapıyorum alınmıyorsunuz değil mi ? '' diyin şakalaşın durun madem :D Şu şaka yaptığını sanan insancıklara sinir oluyorum gerçekten :D

Bence olay 60 yaşında ki amca değil.Bosanmis kadınlara yada boşanacak olanlara erkeklerin direkt yatağa atmalık diye bakması.Ben bosanalı 5 ay oldu.ilk görüşmek isteyen boşanma avukatim oldu.Kahve içme bahanesiyle yaklaşmaya çalışmalar vs.Usturuplu bir şekilde salladım.Sonra evli, bekar , genç, yaşlı erkek iş arkadaşlarim ( ki erkek egemen bir toplulukta çalışıyorum malesef) 24 saat neye ihtiyacım olursa! saat kaç olursa olsun ara şeklinde !! iyilik meleği oldular.
Boşanma davasi sürecinde kimseye bahsetmedim.Bosanma sonrasi mecburen insan kaynaklarına bildirdim.Yai konu sahibini neden herkese söyledin diye yargılamayın lütfen.İs ortaminda hicbirsey zaten gizli kalmıyor.
Konu sahibnin sanırım yaşı da genç.Ben 43 yaşında anneyim.
Erkekler kafayi yemişler.24 saat cinsellik düşünduklerine yemin edebilirim.Bosanmis kadinlar da hemen atlarız diye şanslarini deniyorlar.Toplum algısı böyle çünkü.
Tepkinizi belli edin, gerekirse insan kaynaklari yada işverene şikayet edin.Yoksa bunlarla uğraşılmaz.
Ben de 42 yaşındayım aslında.
Evet bu bakış açısı beni çok üzüyor,bir kez daha lanet ettim ex e bu yüzden de.Kusura bakmasınlar,büyük laf etmeyim yatağa atlayacak değilim saçma sapan kişilerle hem de

Kart zamparaya bak, poposunun kılları agırmıs, kur bile yapmaya uğraşmıyor, şaka yollu ahlaksızca teklifte bulunuyor. Siz de bu şekilde tepkisiz kalırsanız daha çok böyle aptalca şakalara maruz kalırsınız benden söylemesi.

Bu yasli sapiklardan birisi banada musallat olmustu. Cok genc ve toydum, cevap veremezdim. Simdi anliyorum ki bunlara cevap vermeyince hosunuza gittigini dusunuyorlar. Sertce tersleyin
Öyle hissediyorum ben de..Yarından itibaren mesafeli davranacagim bir şey sormadıkca göz göze bile gelmeyeceğim bakalım napicak.İnsallah ben fesatimdir

Ben de 42 yaşındayım aslında.
Evet bu bakış açısı beni çok üzüyor,bir kez daha lanet ettim ex e bu yüzden de.Kusura bakmasınlar,büyük laf etmeyim yatağa atlayacak değilim saçma sapan kişilerle hem de
Yorumlarınıza bakinca hatirladim sizi.Sizin de Oglunuz varmış.Aynen yatıp kalkıp ex şerefsize beddua ediyorum.Beni içine düşürdüğü durum için.15 yıllık evlilikten sonra daha da çirkin geliyor bu durumlar.Çocugumuzla yaşadığımız eve gelebileceğini düşünen şerefsizlerin ortasında bıraktı beni.Kendi eski arkadaşı benimle arkadaşmis gibi muhabbet kurmaya çalışıyor,amaç belli tabii.Seytan diyor aç söyle.Ama asla muhatap olmuyorum.Hos evlendi benim ki umurunda olur mu o da belli olmaz.

Yorumlarınıza bakinca hatirladim sizi.Sizin de Oglunuz varmış.Aynen yatıp kalkıp ex şerefsize beddua ediyorum.Beni içine düşürdüğü durum için.15 yıllık evlilikten sonra daha da çirkin geliyor bu durumlar.Çocugumuzla yaşadığımız eve gelebileceğini düşünen şerefsizlerin ortasında bıraktı beni.Kendi eski arkadaşı benimle arkadaşmis gibi muhabbet kurmaya çalışıyor,amaç belli tabii.Seytan diyor aç söyle.Ama asla muhatap olmuyorum.Hos evlendi benim ki umurunda olur mu o da belli olmaz.
Bir de 15 yılınızı vermissiniz pislikler ya

Herif size diyor ki: “kocan yok erkeksiz kalma bak ben varım geleyim sana sabaha kadar uykusuz kalalım seni 5gece şey edeyim nolcakki”……bunu her gün söylüyor size, siz de gözümü devireyim olmadı gözümü belertip ağzımı ekşiteyim bir de burnumu çekeyim kesin vaz geçer
Ne diyorsunuz siz ya alenen taciz ediliyorsunuz ve engellemiyorsunuz bizden beklentiniz ne gelip herife parmak sallayıp cık cık cık ağzına acı biber sürerim mi diyelim

Yüz yüze bakıyoruz o yüzden sakince halletmek istiyorum önce, işe yaramazsa artık gözümü kararticam zaten
Bakmayın yüzüne, tükürün yüzüne, ne meraklısınız minnoşluğa ya, taciz ediyor taciz böyle devam ederseniz yakında bir köşeye de sıkıştırılırsınız o zamanda aynı anda göz devirip bir de püfff mü diceksiniz

Herif size diyor ki: “kocan yok erkeksiz kalma bak ben varım geleyim sana sabaha kadar uykusuz kalalım seni 5gece şey edeyim nolcakki”……bunu her gün söylüyor size, siz de gözümü devireyim olmadı gözümü belertip ağzımı ekşiteyim bir de burnumu çekeyim kesin vaz geçer
Ne diyorsunuz siz ya alenen taciz ediliyorsunuz ve engellemiyorsunuz bizden beklentiniz ne gelip herife parmak sallayıp cık cık cık ağzına acı biber sürerim mi diyelim
Yazdım yazdım sildim benzer cümleleri.
Gerçekten durum tam olarak bu.
Çocuğu söz dinlemediği için Londra'ya okumaya gönderilen çocuğun maruz kaldığı ceza gibi.
Gördükçe tansiyonum oynadı. Göz devirmek nedir?
Sapığın gözü oyulur, adam sapık.

Terbiyesiz herife bak sen. Resmen taciz ediliyorsunuz ve siz gülerek geçiştirdim diyorsunuz. Dozu arttırır bu tipler. Haddini bildirin. Böyle tiplere anladığı dilden konuşmazsanız daha çok taciz edilirsiniz

Hoş bir espri olmamış, 60 yaşına gelmişsin ne sınavı emekli ol git demek vardı

Back
X