Yanlış dimi ? Anlayışlı olmaya çalıştım boşver dedim polemiğe girmedim hayatıma odaklandım ama çok abartıldı bu kadar da olmaz canım. Yengemle ortak tanıdığımız yengeme beddua etse ve görüşsem kızın gözüne sokmam en azından. Ayıptır.İyi yapmışsınız ben olsam bi süre evine bile gitmem yaptığı şeyin yanlış olduğunu farkında l olması lazım
Haklısınız fakat zayıflıktan da çıktı konu saygısızlık değil mi ? Resmen sen kimsin ben senin lafına bakmıyorum istediğimide yapıyorum demek. Madem öyle o zaman böyle diyip çıkardım kendisini. Kendime olan değerimden izin vermek istemedim.kime zayıf noktanızı gösterirseniz oradan vurulursunuz hiç umursamasanız hiç o durumlara bakmasanız bunlar yaşanmayacak
tabiiki normalde beklenen böyle durumlarda annelerin kayınvalidelerin kendi çocuklarını evini öncelik tutmasıdır kendi oğluna da beddua edilmiş neticede, burdan şunu anlıyoruz kayınvalidenin sorunu sizinle değil oğluna beddua edene bile böyle ağırlama karşılama yapıyorsa kendisiyle ilgili sorun var . hadi siz el kızısınız ya da sizi sevmiyor diyelim anlatabildim mi... yani bence eşiniz buna daha çok alınmalıYanlış dimi ? Anlayışlı olmaya çalıştım boşver dedim polemiğe girmedim hayatıma odaklandım ama çok abartıldı bu kadar da olmaz canım. Yengemle ortak tanıdığımız yengeme beddua etse ve görüşsem kızın gözüne sokmam en azından. Ayıptır.
Eşimde aynısını söyledi fakat ben biraz sinirlendim yaptığına. Artık inadıma yapılmış gibi görüyorum. Eşime direk beddua etmedi aslında. Bizim nikahımız pandemiden ertelendi ve kızda “ kibirlisin dikkat et sonun iyi değil sonun olucakmı olmayadabilir” tarzında birşeyler söyledi çok hatırlamıyorum 10 dakkalık ses atmış manyak bana saydırıp. O kadar haksızdı ki o bedduasından sonra nikahımız çok güzel zamanda ve kınam istediğim gibi oldu düşünün :) kayınvalideme de öfkeliyim. Seni uyarmıştım demek istiyorumtabiiki normalde beklenen böyle durumlarda annelerin kayınvalidelerin kendi çocuklarını evini öncelik tutmasıdır kendi oğluna da beddua edilmiş neticede, burdan şunu anlıyoruz kayınvalidenin sorunu sizinle değil oğluna beddua edene bile böyle ağırlama karşılama yapıyorsa kendisiyle ilgili sorun var . hadi siz el kızısınız ya da sizi sevmiyor diyelim anlatabildim mi... yani bence eşiniz buna daha çok alınmalıo yüzden umursamayın kapınızı kapattığınızda dışarda kalan birini bu kadar kafaya taktığınıza değmez boşverin tam layığını bulmuş işte ?
Sormayın yeminle hiçte yakıştırmam kendimi. Senelerdir susuyorum diyorum boş iş boşver. Ona sus buna sus en son gülerek kız bari gizle bana ayıp dedim. Ona rağmen yapıyor 50 yaşındaki kadın.Kayınvalideniz o kaydı dinleyip şok olmuş madem, o tepkisini hatırlatıp, niye şimdi böyle dönüş yaptığını sorabilirsiniz.
Nereden baksan ergen muhabbeti yahu koskoca insanlar:)
Öyle bir görmezden gelin ki, kendi varlığından şüphe duysun.Sormayın yeminle hiçte yakıştırmam kendimi. Senelerdir susuyorum diyorum boş iş boşver. Ona sus buna sus en son gülerek kız bari gizle bana ayıp dedim. Ona rağmen yapıyor 50 yaşındaki kadın.
inadınıza yapsın kendisine yakıştırıyorsa bunu ne yaparsa yapsın ? yine onun sorunu yani, illa sizin istediğinizi yapmak zorunda değil ki ... kendisine bu normal ve sağlıklı geliyormuş . kızda öyle dediyse dedi ,görüşmeyi kestiniz ,sonuçta istediğiniz gibi sonuçlanmış . kayınvalidenize seni uyarmıştım demeniz çok saçma olur o sizin bebeğiniz değil . tavır ve mesafe koymayı da bilmek lazım sizde inada bindiriyorsunuz böyle yaptığınız için zaten kadın öyle davranıyor bırakın allah aşkına gerçekten kafa yorduğunuza değmezEşimde aynısını söyledi fakat ben biraz sinirlendim yaptığına. Artık inadıma yapılmış gibi görüyorum. Eşime direk beddua etmedi aslında. Bizim nikahımız pandemiden ertelendi ve kızda “ kibirlisin dikkat et sonun iyi değil sonun olucakmı olmayadabilir” tarzında birşeyler söyledi çok hatırlamıyorum 10 dakkalık ses atmış manyak bana saydırıp. O kadar haksızdı ki o bedduasından sonra nikahımız çok güzel zamanda ve kınam istediğim gibi oldu düşünün :) kayınvalideme de öfkeliyim. Seni uyarmıştım demek istiyorum
Herkese iyi haftalar diliyorum kızlar. Direk konuya giriyorum. Kayınvalidem ile ortak bi tanıdığımız var kız benimle yaşıt. Çok sevdiğim bir dostumdu. Nişan dönemimde arkadaşlığımı sonlandırdım kendisiyle. Özet geçmem gerekirse nişan saatime kadar karışıp sürekli bana hesap sorması beddualar etmesi laf sokması ve eşimle ilgili bi konuda beni yermesi ve daha bir çok şey. En son sıkıntılı dönemimde nasılsın demesi gerekirken beddua edip laf sokunca biz arkadaştık yazık diyip kendisiyle iletişimimi kopardım. Eşimede beddua etti :) kayınvalideme olayı anlatmak yerine arkadaşımın ses kaydını dinlettim o zamanlar nişanlıyım. Kayınvalidem de şok oldu inanamadı. Ortak tanıdık olduğu için hemde kızın yalan söyleme huyu olduğu için uyardım kayınvalidemi. O zamanlar kayınvalidem duyduktan sonra görüşmeyeceğini söyledi bende aralarındaki duruma müdahale etmeyeceğimi söyledim.
Evlendim ne hikmetse nispet ve inadıma yapar gibi kızla durumlar paylaşıyor. Öyle böyle değil ama “ canımm benim, iki gözümmm, ablasınınn bitanes gelmiş kutlamaya, beni özlemişşş güzelim “ ve daha fazlası. Kıskandığım değil ama inadıma yapıldığını ve huzursuz etmek için yapıldığını hissediyorum. Beni ilgilendirmez görüşmeleri ama ben o ailenin üyesiysem ve evladıyla evliysem en azından durumlarını gizleyemez mi ? Neyse dedim boşver olabilir umursama. Kızlar yok durmuyor kaynanam tekrardan gözüme sokarcasına. Sonra gelmiş bana beddua eden arkadaşımın doğumgününü soruyor. Ondan bahsediyor. Anne bana sorma hoş değil dememe rağmen prensesiim diye durumlar atıyor kızla. En son bi akşam “ anne bari bana gizle hoş olmuyor artık görünce yoksa ben görmemek için çıkıcam takipten dedim”. Sanki ben bunu dememişim gibi sabah durum atmış kendi evinde. Ya istediğini çağır görüş karışıcak değilim ama bunu da görünce midem bulanıyor artık.
Dayanamadım sildim kayınvalidemi durumlarınını görmemek için. Numarasını değil sosyal medya hesabını. Diğer yerden durumlarını sona aldım normalde burdan da bakmıyordum ama arkadaşım gönderdi ordan gördüm. Eşime söyledim o da savunmadı tabi annesini boşver bunlar için üzülme ne yapalım şimdi kızda inadına geliyor falan dedi. İnadına paylaşan anası değil sanki. Uzatmadım işteyim diye. İçimi dökmek istedim aslında kızı ya da kayınvalidemi kıskanmıyorum kıskançlık değil içimde ki. Yapılan şey hoşuma gitmiyor ve bunu söyledim kendisine. Ben ailesnden bi üyeyi kaybetmiş arkadaşlarıma bile bazen üzmemek için durum gizliyorum. Bazen bebek isteyen arkadaşlarımla konuşurken çocuktan bahsetmiyorum ne bileyim iş arayan arkadaşıma işimi övmüyorum. Söylenmedim tabikide kayınvalideme haddime değil hesapta sormadım ama bana gizlemezsem görmemek için silerim dedim ve sildim. Bundan sonrası için sizce ne yapayım ?
Yanlis tabiki böyle yapması ben kaynana olacam ogluma bedua etmiş gelinimi bosver ben ne evime alırım ne ondan görüşürüm ya size gicikligina yapiyo da olabilir yada kayinvalideniz sizden ilgi bekliyor da olabilirYanlış dimi ? Anlayışlı olmaya çalıştım boşver dedim polemiğe girmedim hayatıma odaklandım ama çok abartıldı bu kadar da olmaz canım. Yengemle ortak tanıdığımız yengeme beddua etse ve görüşsem kızın gözüne sokmam en azından. Ayıptır.
Haklısınız ama laf ağzımdan çıktığı için yaptım. Ayıp anne bana gizle sen gizlemezsen ben görmemek için silicem seni dediğim için sildim. Paylaşımları görseniz kayıtsız kalmak mümkün değil resmen bağırıyorlar senin inadına diye. Bunu kendime yaptıramamYanlış yapmışsın. Seni nereden vuracağını iyi biliyor. Kayıtsız davranacaktin. Ki boşa cabaladigini sansın.
Tavsiyem hiçbir yorum yapma, üç maymunu oyna. Elbet bir yerde kvden vazgececek.
Yaşin benden eminim ki çok küçüktür. Abla tavsiyesi bende herşeyi takar, üzülür kendime dert ederdim. 34 ten sonra aklım basima geldi. Takmıyorum, duymuyorum. O zamanlar psikolojimi bozuyorlardi. Şimdi herşey süper. Sakin ol, coll takıl. Umursama bundan sonra.Haklısınız ama laf ağzımdan çıktığı için yaptım. Ayıp anne bana gizle sen gizlemezsen ben görmemek için silicem seni dediğim için sildim. Paylaşımları görseniz kayıtsız kalmak mümkün değil resmen bağırıyorlar senin inadına diye. Bunu kendime yaptıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?