Önemsemez ama kendimi iyi hisssetmek için silmek istedim. En azından yaptığının bedeli olarak bu olmalıydıEvladına edilen bedduayı içine sindirmiş bir kadın, sizin tepkilerinizi, kırılmalarınızı önemser mi sizce ?
Hiçbir şey yapmayın. Görmeyin duymayın. Yok saymak kadar güzel tepki yok.
HahaNe cektin be Sunshine1
Sen onun istediklerini yapmazsan oda senin sinirlerini bozup, ortalık karışsın diye uğraşır. Sen görmezden gel boşver.
Hemde ne rahatsızlık. Anne istersen oğlunla evlendir sende rahatla bende rahatlayayım falan diyeceğim.Başıma gelse beni de rahatsız ederdi.
Kayınvalideme mesafe koyardım.
Evet ilgisizim ilgi gösterdiğimde tepeme çıktı çünkü. Bende mesafeliyim kendisine karşı.Yanlis tabiki böyle yapması ben kaynana olacam ogluma bedua etmiş gelinimi bosver ben ne evime alırım ne ondan görüşürüm ya size gicikligina yapiyo da olabilir yada kayinvalideniz sizden ilgi bekliyor da olabilir
Haha ben öyle paylaşınca eşimle resmini başa sabitlemiş :) sanki yiyoruz oğlunu anlamıyorum bu tripleri. İnadıma yapıyorsa bedeli olmamalı mı ? Sonuçta yaptığının karşılığını biri vermeli diye düşündüm. Akrabaları var bende beni seven muhtemelen gördüklerinde “x le takipleşmiyorlar “ diye dedikodu yapıcaklar. Kaynanamda gösterş meraklısıdır aklı çıkar. Bakalım ne diyecek millete :)İnadına yapıyor sana KV
Söylemekle hata yapmışsın
Hiç görmezden gelecektin
Bakmayacaktın bile durumlara
Sen de inadına “ kocam her şeyim “ tarzı şeyler paylaş çatlasın kaynanan
Silicem demişsiniz- silmişsinizHerkese iyi haftalar diliyorum kızlar. Direk konuya giriyorum. Kayınvalidem ile ortak bi tanıdığımız var kız benimle yaşıt. Çok sevdiğim bir dostumdu. Nişan dönemimde arkadaşlığımı sonlandırdım kendisiyle. Özet geçmem gerekirse nişan saatime kadar karışıp sürekli bana hesap sorması beddualar etmesi laf sokması ve eşimle ilgili bi konuda beni yermesi ve daha bir çok şey. En son sıkıntılı dönemimde nasılsın demesi gerekirken beddua edip laf sokunca biz arkadaştık yazık diyip kendisiyle iletişimimi kopardım. Eşimede beddua etti :) kayınvalideme olayı anlatmak yerine arkadaşımın ses kaydını dinlettim o zamanlar nişanlıyım. Kayınvalidem de şok oldu inanamadı. Ortak tanıdık olduğu için hemde kızın yalan söyleme huyu olduğu için uyardım kayınvalidemi. O zamanlar kayınvalidem duyduktan sonra görüşmeyeceğini söyledi bende aralarındaki duruma müdahale etmeyeceğimi söyledim.
Evlendim ne hikmetse nispet ve inadıma yapar gibi kızla durumlar paylaşıyor. Öyle böyle değil ama “ canımm benim, iki gözümmm, ablasınınn bitanes gelmiş kutlamaya, beni özlemişşş güzelim “ ve daha fazlası. Kıskandığım değil ama inadıma yapıldığını ve huzursuz etmek için yapıldığını hissediyorum. Beni ilgilendirmez görüşmeleri ama ben o ailenin üyesiysem ve evladıyla evliysem en azından durumlarını gizleyemez mi ? Neyse dedim boşver olabilir umursama. Kızlar yok durmuyor kaynanam tekrardan gözüme sokarcasına. Sonra gelmiş bana beddua eden arkadaşımın doğumgününü soruyor. Ondan bahsediyor. Anne bana sorma hoş değil dememe rağmen prensesiim diye durumlar atıyor kızla. En son bi akşam “ anne bari bana gizle hoş olmuyor artık görünce yoksa ben görmemek için çıkıcam takipten dedim”. Sanki ben bunu dememişim gibi sabah durum atmış kendi evinde. Ya istediğini çağır görüş karışıcak değilim ama bunu da görünce midem bulanıyor artık.
Dayanamadım sildim kayınvalidemi durumlarınını görmemek için. Numarasını değil sosyal medya hesabını. Diğer yerden durumlarını sona aldım normalde burdan da bakmıyordum ama arkadaşım gönderdi ordan gördüm. Eşime söyledim o da savunmadı tabi annesini boşver bunlar için üzülme ne yapalım şimdi kızda inadına geliyor falan dedi. İnadına paylaşan anası değil sanki. Uzatmadım işteyim diye. İçimi dökmek istedim aslında kızı ya da kayınvalidemi kıskanmıyorum kıskançlık değil içimde ki. Yapılan şey hoşuma gitmiyor ve bunu söyledim kendisine. Ben ailesnden bi üyeyi kaybetmiş arkadaşlarıma bile bazen üzmemek için durum gizliyorum. Bazen bebek isteyen arkadaşlarımla konuşurken çocuktan bahsetmiyorum ne bileyim iş arayan arkadaşıma işimi övmüyorum. Söylenmedim tabikide kayınvalideme haddime değil hesapta sormadım ama bana gizlemezsem görmemek için silerim dedim ve sildim. Bundan sonrası için sizce ne yapayım ?
Abla haklısın elbette dert edilmez umursasam ilk başta umursar görüşmeyeceksin falan derdim. Umursamaktan değil birinin ona hatasını göstermesi gerekiyordu diye düşündüm. 24 yaşındayım.Yaşin benden eminim ki çok küçüktür. Abla tavsiyesi bende herşeyi takar, üzülür kendime dert ederdim. 34 ten sonra aklım basima geldi. Takmıyorum, duymuyorum. O zamanlar psikolojimi bozuyorlardi. Şimdi herşey süper. Sakin ol, coll takıl. Umursama bundan sonra.
Kız geldiler bana sevmediği eltisni kahveye çağırıp canım yengem falan yazıcam hahahaBak buraya yazıyorum yakında kavga edip küser onlar kaynananda sen haklıymışsın der size. (Böyle olursa yorumumu bulup yazın)
Sanırım o yüzden yapiyo olabilir beni kıskansın da ilgi göstersin diye olabilir çünku tipik kaynana stiliEvet ilgisizim ilgi gösterdiğimde tepeme çıktı çünkü. Bende mesafeliyim kendisine karşı.
Almanlarin en sevdigim yonlerinden biri bizdeki "seyimden asagi Kasimpasa" yi ciddi anlamda uygulamalari.Herkese iyi haftalar diliyorum kızlar. Direk konuya giriyorum. Kayınvalidem ile ortak bi tanıdığımız var kız benimle yaşıt. Çok sevdiğim bir dostumdu. Nişan dönemimde arkadaşlığımı sonlandırdım kendisiyle. Özet geçmem gerekirse nişan saatime kadar karışıp sürekli bana hesap sorması beddualar etmesi laf sokması ve eşimle ilgili bi konuda beni yermesi ve daha bir çok şey. En son sıkıntılı dönemimde nasılsın demesi gerekirken beddua edip laf sokunca biz arkadaştık yazık diyip kendisiyle iletişimimi kopardım. Eşimede beddua etti :) kayınvalideme olayı anlatmak yerine arkadaşımın ses kaydını dinlettim o zamanlar nişanlıyım. Kayınvalidem de şok oldu inanamadı. Ortak tanıdık olduğu için hemde kızın yalan söyleme huyu olduğu için uyardım kayınvalidemi. O zamanlar kayınvalidem duyduktan sonra görüşmeyeceğini söyledi bende aralarındaki duruma müdahale etmeyeceğimi söyledim.
Evlendim ne hikmetse nispet ve inadıma yapar gibi kızla durumlar paylaşıyor. Öyle böyle değil ama “ canımm benim, iki gözümmm, ablasınınn bitanes gelmiş kutlamaya, beni özlemişşş güzelim “ ve daha fazlası. Kıskandığım değil ama inadıma yapıldığını ve huzursuz etmek için yapıldığını hissediyorum. Beni ilgilendirmez görüşmeleri ama ben o ailenin üyesiysem ve evladıyla evliysem en azından durumlarını gizleyemez mi ? Neyse dedim boşver olabilir umursama. Kızlar yok durmuyor kaynanam tekrardan gözüme sokarcasına. Sonra gelmiş bana beddua eden arkadaşımın doğumgününü soruyor. Ondan bahsediyor. Anne bana sorma hoş değil dememe rağmen prensesiim diye durumlar atıyor kızla. En son bi akşam “ anne bari bana gizle hoş olmuyor artık görünce yoksa ben görmemek için çıkıcam takipten dedim”. Sanki ben bunu dememişim gibi sabah durum atmış kendi evinde. Ya istediğini çağır görüş karışıcak değilim ama bunu da görünce midem bulanıyor artık.
Dayanamadım sildim kayınvalidemi durumlarınını görmemek için. Numarasını değil sosyal medya hesabını. Diğer yerden durumlarını sona aldım normalde burdan da bakmıyordum ama arkadaşım gönderdi ordan gördüm. Eşime söyledim o da savunmadı tabi annesini boşver bunlar için üzülme ne yapalım şimdi kızda inadına geliyor falan dedi. İnadına paylaşan anası değil sanki. Uzatmadım işteyim diye. İçimi dökmek istedim aslında kızı ya da kayınvalidemi kıskanmıyorum kıskançlık değil içimde ki. Yapılan şey hoşuma gitmiyor ve bunu söyledim kendisine. Ben ailesnden bi üyeyi kaybetmiş arkadaşlarıma bile bazen üzmemek için durum gizliyorum. Bazen bebek isteyen arkadaşlarımla konuşurken çocuktan bahsetmiyorum ne bileyim iş arayan arkadaşıma işimi övmüyorum. Söylenmedim tabikide kayınvalideme haddime değil hesapta sormadım ama bana gizlemezsem görmemek için silerim dedim ve sildim. Bundan sonrası için sizce ne yapayım ?
Aslında uzun süredir takık değilim gayet normalim güç savaşına da girmiyorum. Geçen yemeğe davet etti kabul etmedim çaya gelin dedi olur anne tabi dedim eşime söyledm gittik. Görümcemle de mesela bazen eşime derim kardeşinide çağır istersen diye. Kayınvalidem köyden birşeyler getirir teşekkür ederim. Aslında çok normal gidiyor ilişkilerimiz olması gerektiği gibi.Silicem demişsiniz- silmişsiniz
Bundan sonra yapmanız gereken birşey yok
Tekrar eklmeyeceksiniz oldu bitti
Kv denin storyleri çokmu önemli?
Ben olsam kâleye bile alıp muhatap olmazdım kim kimle vıcık vıcık oluyor beni ilgilendirmezdi
Oğluna beddua etmiş biriyle samimi olan kadın sizi önemseyeceği fikrine nasıl kapıldınız anlamadım şahsen
Ama sizin bu ailenin her ferdiyle çok derdiniz var, onlara takıksınız onlarda size takık o yüzden karşılıklı güç savaşı içindesiniz
Onları önemsediğiniz sürece böyle devam eder
Hayatınıza onlar yokmuş gibi devam etmediğiniz sürece işiniz zor
Ben ona dedim ki sen böyle yaptıkça sinir oluyorum sana gizle bana sevmiyorum o kızı diye. Daha ne kadar açık olabilirim kiSanırım o yüzden yapiyo olabilir beni kıskansın da ilgi göstersin diye olabilir çünku tipik kaynana stili
Bu yolda canımmiçiii yazdığı kızı bana gizleyebilir diye düşünüyorum.Almanlarin en sevdigim yonlerinden biri bizdeki "seyimden asagi Kasimpasa" yi ciddi anlamda uygulamalari.
O diger kisi kayinvalideye muhtemelen bambaska bir hikaye anlatti ve onun da hatlari karisti, kendince yol bulmaya calisiyor.
Konu acilinca tepki verme, sen o kisi hakkinda kararini vermissin, sessiz kal, konuyu degistir. Ne uzerine git, ne gecmisi ne gelecegi ac. Hic duymamis yasanmamis gibi davran.
dusunme. Oncelikle bu konu hakkinda 1 sn bile dusunme, enerjini zamanini harcama. Birak. Sen bu olayi yasamadin, onu tanimiyorsun, bu olayin senin hayatinda negativ/positiv etkisi yok. Sil. Sifirla. Ruhunu bu konudan serbest biraktigin an gercekten "Kasimpasa" olacak hersey (ki benim dememle tabi ki olmaz, buna senin karar verip, kendini ikna etmen lazim)Bu yolda canımmiçiii yazdığı kızı bana gizleyebilir diye düşünüyorum.
Bir iki gün kocanızla çekip atın laf sokucu videolar var onlardan atın Whatsappaniza zaten salak değilse anlar diye düşünüyorum zaten Lafın kendisine olduğunu anlayınca yazacaktır ben öyle yapıyorum ağzımı bile açmıyorum bazen anliyo bazen anlamıyor videodan sonra kim hataliysa yazıyor bu gerçekBen ona dedim ki sen böyle yaptıkça sinir oluyorum sana gizle bana sevmiyorum o kızı diye. Daha ne kadar açık olabilirim kikıskançlık tarzım değildir birine fazla ilgi göstermekte. İnsanlar ilgilerini kendileri belirler iyi olursa iyi olurum ama beni akşam akşam yine sinir etti
Aranızı düzeltmeye çalışıyor olabilirAslında uzun süredir takık değilim gayet normalim güç savaşına da girmiyorum. Geçen yemeğe davet etti kabul etmedim çaya gelin dedi olur anne tabi dedim eşime söyledm gittik. Görümcemle de mesela bazen eşime derim kardeşinide çağır istersen diye. Kayınvalidem köyden birşeyler getirir teşekkür ederim. Aslında çok normal gidiyor ilişkilerimiz olması gerektiği gibi.
Anlamıyorum herşey yolundayken geliniyke kötü olma çabası neden ? Benide ilgilendirmez ama inadıma ve bilerek yapıyor. Bırakın paylaşmayı bana kız hakkında muhabbet edip onla ilgili soru soruyor. Defalarxa rahatsız oluyorum sevmiyorum dememe rağmen yapması hoş değil. Ben sakin iyi stabil olmaya çalıştıkça deliriyorlar.
Hahayapmıyorum ve yapmadıkça böyle camgülü. İstediği gibi gelin olmayacağım kendim gibi olacağım. Ya bi kere anne dalgamı geçiyorsun kız bana beddua etti bana doğumgünü soruyorsun dedim kadın yine devam. Gelin yüzüme bakmasın diye uğraşıyor herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?