Bundan sonrası için ne yapmalıyım ?

Bende üzülürdüm doğrusu ya haklısınız bence. Bundan sonra yapmanız gereken bence kayınvalidenize de iyi bir mesafe koyup bir daha eklememek olur

Bak sizde benimle benzer olayları yaşamışsınız. Ben görüşmedikçe daha da anlattı anlatma dedikçe paylaştı dayanamadım sildim. Evet bekji kaynanamı hayatımdan çıkarmadım ama tepki göstermek istedim bu yaptığı doğru değil. En azından çok rahatladım moranka.

Cok sevdigim bir dostumdu demissin. Insan herkesle arkadaslik kurabilir ama dostluk cok baskadir. Bu kadar sevdigin bir dostun nasil oldu ki birdenbire beddualar eden birine donustu? Dostun beddualar ediyor sen ses kaydini alip kayinvalidene dinletiyorsun. Bana iki taraf da masum gelmedi cunku oyle bir anda birinin ses kaydini almak aklimin ucuna bile gelmez. Yani siz dost falan degilmissiniz. Kayinvalidenle zaten mesafe koymaya calisiyorsun,dostunu hayatindan cikarmissin gerisini cok fazla takmaya gerek var mi? Sonucta sen bu iki kisiden de cok hoslanmiyorsun.

Olaylara senin baktigin noktadan bakarsak sen de kayinvalidenden cok cektin, cok sikayetcisin ama donup baktigin zaman hala onun evinde oturuyorsun. O zaman kayinvalidenin yaptigi da cok farkli degil bu durumda. Benim tavsiyem kendine dert aramayi birak. Durup durup kendini dolduracak seyler bulma.

Bu ailede zerre hatiriniz yok.(kurbanda gelip gitme.konusu sizindi galiba)Ama israrla kafaniza takmayi,bu aileyi onemsemeyi basariyorsunuz.Engellerim,hic yormam bile cenemi,kac yasinda kadina bu yastan sonra usul erkan mi ogretecegim?

Oğluna beddua eden kızla fotoğraf çekip size inat olsun diye prensesiiimm, güzelimm şeklinde durumlar mı paylaşıyor? Ucuzluk paçadan akıyor. Ben olsam silmeui bırak bir süre evine bile gitmem.

Çocuk gibi kadın ya
Muhattap bile olma

Oğluna beddua eden kızla fotoğraf çekip size inat olsun diye prensesiiimm, güzelimm şeklinde durumlar mı paylaşıyor? Ucuzluk paçadan akıyor. Ben olsam silmeui bırak bir süre evine bile gitmem.
Oğluna direk etmedi olarak düşünüyor sanırım bir de kız kendini haklı çıkarmıştım ben o anlamda demedim etmedim abarttı diye sever yalanı. Yahu nikahım ertelenmiş covid var kız bana diyor dikkat et bu kibirle gitmezsin. Ee ben kimle evleniyorum oğluyla ? Nikahımada gelmedi. Kızın annesi geldi seni biliyorum benimki problem dedi kadın. Kız benim nikahıma gelmediği gbi annemide göndermicem diyip annesinden beni annemi herkesi sildi gelmiş kaynanamlacafede fing atıyor.

Bu ailede zerre hatiriniz yok.(kurbanda gelip gitme.konusu sizindi galiba)Ama israrla kafaniza takmayi,bu aileyi onemsemeyi basariyorsunuz.Engellerim,hic yormam bile cenemi,kac yasinda kadina bu yastan sonra usul erkan mi ogretecegim?
Yok canım öğretemeyeceğim. Sildim zaten. Sadece doğumgünü var hediyesi hazırdı kızı kocası birşeyler almış akşam kutlayalım dedi ben bunun üzerine gidip mesafeli ve soğuk davranmayı düşünüyorum. Eşim biliyor çünkü dün olayın sıcaklığıyla ertelemiş duruyor pasta dolapta kızında. Silmişsin hayırdır derse nasıl tepki vereyim?

Dostumdu gunces. Üni tercihine kadar ben yaptım. Evlerimizde kaldık lise sıra arkadaşımdı. Yediğimiz ayrı gitmezdi ailelerimiz de tanışır. Sen ol hayatımda sadece derdi. Psikolojil sorunları vardı nişan dönemimde ilgilenemedim kendisiyle. İş ev babamın sorun çıkarması derken her akşam ağlardım. 90 kişi evde nişn yaptık ve doğal olarak kimseule ilgilenemedim gece 3 de yatıp işe gittim. Alınmış bir sürü laf saydı. Bohça için ailecek gittik ve arkadaşlarımı çağırmadım çünkü benim yakın dostum tek o değildi. Onada saydırdı yapma bak en güzel zamanlarım desemde ne var be mutlusun dedi.
Tamam dedim. Aylar geçti nasılsın diye bile yazmadı. Laf sokmalı durumlar da cabası. Kadir gecesi nikahım ertelenmiş covid maaşımı alamıyorum kız bana laf sokmalı durum atıyor. Ay gunces dayanamadım arkadaşım ben seni mutlu edemedim bu dönemde kusuruma bakma dedim. Fakat dost olsaydık bana bu şekilde yaklaşmazdın diye de ekledim. Anlattım mesajda. Sonra ses attı işte ses kaydına almadım. Senin aslaa nikahına gelmicem kibirlisin sen benim sayemde bu noktadasın diye birsürü şey saydı. dost olarak yanımda destek olduğu için onun sayesinde evlenmişim :) iyilikler yüzüme vurulup beddua edilinde yazık biz arkadaştık dedim ve engelledim. Kayınvalidem sorunca da bundan engelledim buyur dedim.
Evet günces ben evinde oturuyorum kayınvalidemin bana dua edin kendi evimiz olsun çünkü hep ben dua ediyorum. Aile düzenleri böyle memlektteki evi eşim yaptığı için bu ev onun kayınpederiminde değil ev aslında dedesinin. Farklo mevzular ama yinede kendi paramla almak isterim tokiye yazıldım ve çalışıyorum.
Kayınvalidem olmasaydı inanın onuda silmiştim hayatımdan. Aile olunca mesafeli ilişki yürütmek gerekiyor bazen çünkü kötü yanları olsa da iyi yanları da var.

Şey canım dedikodumu yapıyorlar :) o kız gelmeden önce herkes hakkında ki bildikelrimi söyleyeceğim diye durum atmış:)

Yakınım ama uzakta olsa daha sık görüşürdüm düşün. Ayda 1 ya da 2 bir aradayız ya da değiliz. Çok uzun zaman oldu çağırmayalı. Sanırım bu mesafeden de inadıma yapıyor olabilir.

E nasil mesafe koymak oluyor bu?Dogumgunune oglu tek gitsin?

Gereksiz yere kafaya takıp olayı büyütmüşsünüz. Bırakın ne yazıyorsa yazsın. Siz küstünüz diye kadın sana göre mi hareket edecek? Size nispet mi yapıyor olgun değil demek ki ama siz de olgun değilsiniz.

İstediğini yazıp yapabilir ama evet rahatsız oluyorsam ve bunu umursamıyorsa değer vermiyor demekki. Sonuçta ben bana beddua eden kızın suratını kaynanamla görmek zorunda değilim ki ?

Şey canım dedikodumu yapıyorlar :) o kız gelmeden önce herkes hakkında ki bildikelrimi söyleyeceğim diye durum atmış:)
Sunshine ben seni anlamıyorum bu aileyle olan ilişkini de çok güzel yapmışsın çıkmışsin takipten bu yazdığıni esime gosterirdim sonra da buluşup dedikodumu yapmwk hoşlarına gidiyor annen de zerrece hatrum yok kızı yaşındaki kızla buluşup beni cekistiriykr bundan sonra ona göre davranacagim derdim . Senin kayınvaliden tuhaf sende tuhafsin. İnsan dostunun ses kaydını kaynanasina atar mı resmen açığım var bu da düşmanım git onunla dedikodumu yap demişsin yapıp paylasinca da sinirlendim deyip ekmeğine yağ surmussun kız sen niye böylesin

Papatyam öyle değill. Kız bana ses kaydı attı uzun böyle baya. Kayınvalideme iletişimimi kestiğimi söyledim nişanlıyken o da ne söylemiş aç bakayım dedi bende dinlettim. 2 dakikadan sonra tamma kapat sinirleniyorum terbiyesiz dedi arkadaşıma öyle bi nefret kusmaydı arkadaşımda ki ben yapmadım yani kaynanama atmadım.
Bu arada eşime söyledim. Dalgamı geçiyor annen benimle uyardım hiç mi değerim yok kızdım ve çıktım takipten anneni paylaşım yapmasaymış dedim. Ben sizin ailenizdenim etik değil yaptığı dedim.
Aslında kayınvalideme sinirlendim görüşme etme demedim karışmadım beni ilgilendirmez ama gözüme sokunca uyardım. Anne bana gizle bari sevmiyorum kızı görmek istemiyorum sende paylaşıyorsun gıcık kapıyorum sana dedim. Kadın sanki ben dememişim gibi kahvaltıya çağırmış evine ya akrabaları gelinle takipleşmediğini görünce sorduklarında ne dicek acaba. Gelinime hiçe saydım o da beni sildi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…