Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

yeni çeyizlerini güle güle kullan canım:) bide oturma odası için almak istediklerini eklemişsin renk kombini çok güzel insanın içini açıyor bende bu tarz bir şey istiyorum. valla her oda içinde farklı bir konsept düşünmen çok güzel ilerde inş bende belki öyle yaparım kısmet

çok sagol canım sende güle güle kullan cicilerinii :)) evet nasipi olursa öyle yapmayı düşünüyorum çünkü her alanda aynı havayı yansıtmak bir süre sonra sıkacaktır insanııı.. inşallah canım istediğin gibi olsun her şeyyy...

english home dan aldığım mutfak takımım... bulaşık önlüğü fırın eldiveni tutaç servis takımı 4 kişilik..diğerlerinin resimlerini bulamadım bulunca eklerim...
Eki Görüntüle 475124

kızlar dün dayanamayıp serinin devamını aldım :)) takım olarak elimde mevcut artık umarım memnun kalırız... bunlar leke falan tutuyor mu kii bilginiz varmı ?
masa örtüsü+2 tane runner+6 kişilik peçete+6 kişilik amerikan servis+6 tane peçete halkası+2 tane tutaç+bulaşık önlüğü+fırın eldiveni+ekmeklik...

canım ikea ya gitmişsin yakın zamanda indirim var mıydı bne de gidicem de sıcakta yalnız gidesim gelmiyor

bir de tepsinin fiyatı ne kadardı

canım ikea ya gitmişsin yakın zamanda indirim var mıydı bne de gidicem de sıcakta yalnız gidesim gelmiyor

bir de tepsinin fiyatı ne kadardı

valla canım bana fiyatlar uygun geldi pahalı olan ürünlerde var tabide.. uygun fiyata alınabilecek bir sürü şey var.. tepsiyi 20 tl ye aldım çook beğenerek aldım ama :) daha bir sürü şeyde gözüm kaldı :S

biliyorum canım uygunlar ben de memlekete gelir gelmez saldırmıştım ikea ya tepside gözm kaldı alamadım malesef bir daha gidicem inşallah

bunları almıştım ben de

dün kipadan aldıklarım.. kavanozlar 5 tl tanesi reçellikler 2,5
4 tane kavanoz adım bir büyük boy ve 2 tane daha aynı boy alacam

Son düzenleme:
eksik al al bitmiyor yaa bakalım bu liste ne zaman ericek )

Kızartma tenceresi
Yumurta çırpıcı
Merdane
Kağıt havluluk
Mutfak sabunluğu
Narenciye sıkacağı
Blender
Mikser
Tost makinası
Katı meyve sıkacağı
Çay makinası

Peçetelik ve peçete halkaları
Şamdan
Bıçak Seti
Günlük yemek örtüsü ve peçeteleri
Özel günler için yemek örtüsü ve peçeteleri
Amerikan servisler
Battaniye
Yorgan
Yastık
Bornoz takımı
Tahta kaşık ve spatula
Kahve fincanları
Kapaklı kek tabağı
Mutfak tartısı
Salon takımı örtüsü
Alez
tupper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…