Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

cam tabiki sağlık ben olabildiğince herşeyimi cam aldım

birkaç da tupper aldım umarım memnun kalırım

tupper bende araştırıyorum canımm uygun bir yer bulursam alcam biraz bişeyler.. forumda okudum biraz herkes çok memnun fiyat araştırması yapcam biraz bakalım.. sen neler aldın ?

biter tatlım biter benim tek bir iğnem bile yoktu canım bir anda evliliğe karar verdik ve mart ayından beri aldım herşeyimi 4 ay gibi kısa bir sürede canım

senin evlenmene daha var yavaş yavaş biter ben her ay 500-1000 tl arası çeyiz için harcadım maddi olarak çöktüm ama çoğu bitti

sıkma kendini

tupper bende araştırıyorum canımm uygun bir yer bulursam alcam biraz bişeyler.. forumda okudum biraz herkes çok memnun fiyat araştırması yapcam biraz bakalım.. sen neler aldın ?

canım ben tupperfoni dükkanına baktım ama bana pahalı geldi

açık artırmadan satış yapan bir satıcı vardı tupper_hayat ondan aldım uyguna geldi tabi saış yapanlar daha ii bilirler

mesela antartika mı alacaksın fiyatına bak gitti gidiyordan tm satıcılara ona göre karar ver

dur ekliyim canım aldıklarımı ve fiyatlarını

Son düzenleme:

sorma canım yaa bende ödüyoum nerdeyse o kadar.. önceden aldıklarımı saymazsak bende marttan bu yana çeyiz düzüyorum... düğünüm eylül gibi olaack o zamana biter inşallah.. senin ne zaman düğün ?

tamam canım bekliyorum..

peynir dünyasını 31 tlye aldım bu büyük olanı baya bi büyük ben orta alacaktım kalmamış

antartika 4*800ml 28 tl bu da dondurucuda kullanılıyor

antartika 1.3lt bu da 12.5

3 şekerpare 3*600 ml 27 tl

türkiyem set 22 tl

canım ben bu fiyatları açık artırmadan aldım hep akip ettim biteceği zamanı sonra da aldım 100 tl üzeri kargo ücretsizdi 125 tl üzeri de hediye vardı 120 tutmuştu alcaklarım

tupper asansör göndermiş bir de hediye

Son düzenleme:

26 ağustos :)))) çok az kaldı yaaaa

3 haftacık

çok sağol canım güle güle kullan sende...

hımm Allah yardımcınız olsun o zaman canım..

sağol canım ıvır zıvır her şey tamam da mobilya eşya yok oturacağımız yer kesin belli değil zaten orda da o kadar çeşit yok köy gibi bir ilçede olucaz Allah yardım etsin gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…