- 17 Haziran 2024
- 3.563
- 24.077
- 228
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işkembeden kokoreç yapın (tavada sote, bol baharat) ufff. Yemekteyiz'e döndü burasıEskiden hayvancılık çok fazla idi eşimin ailesi koyunculuk yapmışlar yıllarca hala yapıyorlar ama sakatat yemezler
Bende çok severim ciğer böbrek kalp
Annem mesela karnını yıkar hayvanın tertemiz kar gibi yapar saatlerce uğraşır ama mükemmel olur sıkma yaparız
Biz kurbandan kurbana et görebilirdik o yüzden annem hiç bir yerini bosa gidermezdi
Kore yemekleri kalp bensushi de efsane mesela oğlum anime çok seviyor Kore filmleri vs sushi japon yemekleri vs yedik oğluma almıştım ısrar etti biraz tadına baktım çok da sevdim geçen babasıyla tatile gitmis orada ahtapot yemişler bana para verseler üste yiyemem ama oğluma neden yedin vs demedim
Su an yemeksepetini açtım, ne soylesem diye bakiyorum. Her seyi canım cekti ahshdYemekteyiz'e döndü burası![]()
Patlat bir sushi bacimSu an yemeksepetini açtım, ne soylesem diye bakiyorum. Her seyi canım cekti ahshd
Bizim buraya böyle uzak doğu mutfağı açılmış gençler çok tercih ediyor bayılıyorlar oğlum ısrar etti gittik pahalı da ama çocugun gözü kalmasın dedim yeğenimide aldık gittim 1 menü söyledik böyle karışık az az 3 4 çeşit.vardi bayıldıkBakın mesela ben sushi denemedim ama o ne demiyorum :))) Lakerda yiyordum babam çok da güzel yapardı ama sushigerçekten lezzetli yapan bir yerde denemem lazım, bazı lezzetleri işin ehli yaparsa güzel oluyor bilmeyen yapınca bir daha yemek mi tövbe dedirtiyor
![]()
Yaa şöyle acılı ekşili bi noodle yanında da kızarmış ekşi soslu tavuk off off diyorum ayy bi yerim şişcek şimdiSu an yemeksepetini açtım, ne soylesem diye bakiyorum. Her seyi canım cekti ahshd
Valla bizde kelle paça, işkembe, ciğer, bağırsağından kokoreç, beyin, kalp vs yenir, hem ailem çok yapardı hem İstanbul’da akşamcıların uğrak yeri olan işkembeciler çok meşhurdu sabaha karşı gider çorba içerdik oralarda.Eskiden hayvancılık çok fazla idi eşimin ailesi koyunculuk yapmışlar yıllarca hala yapıyorlar ama sakatat yemezler
Bende çok severim ciğer böbrek kalp
Annem mesela karnını yıkar hayvanın tertemiz kar gibi yapar saatlerce uğraşır ama mükemmel olur sıkma yaparız
Biz kurbandan kurbana et görebilirdik o yüzden annem hiç bir yerini bosa gidermezdi
Un helvası mi fakir tatlısiymis geçen eşim söyledi azıcık ya 200 TL verdim 4 5 Kasık ha vardı ha yoktuBir gün iş yerine San Sebastian yapıp götürmüştüm. Orda ki arkadaşlardan biri bu zengin tatlısı ben fakir tatlısı seviyorum demişti. Fakir tatlısının ne olduğunu sordum, un helvası, sütlaç, irmik helvası dedi.
Çok sağlıklı oysa drlar sürekli kelle paça yiyin vs deyip duruyorValla bizde kelle paça, işkembe, ciğer, bağırsağından kokoreç, beyin, kalp vs yenir, hem ailem çok yapardı hem İstanbul’da akşamcıların uğrak yeri olan işkembeciler çok meşhurdu sabaha karşı gider çorba içerdik oralarda.
Bizde yeriz elimde sever ve çokta sağlıklı ne alaka ya herkes herşeyi yerKızlar merhaba
Eşimle aramızda geçen bir konuyu sizlere bahsetmek istiyorum. Ben aslen doğulu ama Mersin'de doğmuş birisiyim eşim de Egeli .
Belki bilenler olabilir tavuk ciğeri yeriz biz mesela pilava ya da kızarma şeklinde herneyse geçen markette gördüm alacaktım eşim sen çok mu fakirdin bu kadar ya dedi bunlar fakirlerin yediği şeyler dedi çok tuhafıma gitti evet oldukça fakirdik ama ben hataylı arkadaşlarında böyle şeyler yediğini duymuştum yani merak ediyorum fakirlik belirtisi olan yiyecekleri
Sushi sevmiyorum da pilav ustu donere bir goz kirpiyorum su an, sonra aklima tavuklu krep giriyor, arada beytiye icim gidiyor sonra ali nazik diyorum. Bir de yukarida sütlaç denmis agzim sulandı. On kisilik yemek soyleyecegim sanirimPatlat bir sushi bacim
Oğlumda hastasıKore yemekleri kalp ben![]()
Aynen, rahmetli annem biz küçükken hem protein alalım hem kemiklerimiz güçlensin diye beyin salatası, işkembe kelle paça yapardı, eşim trafik kazası geçirdiğinde kaburgaları çatladı, doktor kelle paça yiyecek dedi.Çok sağlıklı oysa drlar sürekli kelle paça yiyin vs deyip duruyor
Dışarıda pahalı. Ama evde yapınca fakir işi oluyormuş.Un helvası mi fakir tatlısiymis geçen eşim söyledi azıcık ya 200 TL verdim 4 5 Kasık ha vardı ha yoktu
Çok sağlıklı oysa drlar sürekli kelle paça yiyin vs deyip duruyor
Bizde yerdik hep ama bizde fakirdik galiba doğru söylüyorKızlar merhaba
Eşimle aramızda geçen bir konuyu sizlere bahsetmek istiyorum. Ben aslen doğulu ama Mersin'de doğmuş birisiyim eşim de Egeli .
Belki bilenler olabilir tavuk ciğeri yeriz biz mesela pilava ya da kızarma şeklinde herneyse geçen markette gördüm alacaktım eşim sen çok mu fakirdin bu kadar ya dedi bunlar fakirlerin yediği şeyler dedi çok tuhafıma gitti evet oldukça fakirdik ama ben hataylı arkadaşlarında böyle şeyler yediğini duymuştum yani merak ediyorum fakirlik belirtisi olan yiyecekleri
Eee bu durumda adam patates püresini bile evlenince görmüş kim fakir buradan belliPatates püresi yaptım birgün hayatımda böyle lezzetli birşey yemedim dedi ben şok oldum yani