bunlar normalmi

arkadaşa ne çektin demek istiyorum.gözüne perde inmiş de kalbine ne oldu?sen annesin öncelikle böyle bir şeye cüret etme gücünü nerden almış bu adam siz vermiş olmayasınız?

evi mi kırıp dökecek, arabayı mı biyerlere vuracak.
sana ve çocuklarına zarar vermedikten sonra hiç önemi yok.
bırakmasan daha çok zarar göreceksin, hatta belli ki çocuklarında görecek.
bırak kardeşim, ne olacaksa olsun.
baktın şiddetleniyor şikayette bulun savcılığa.
ki bence bu kalıptaki bir kimlik hiçbirşey yapamaz.

Bu yaşananlar elbette doğru değil bakın size bir olay anlatacagım bu olay annemin uzaktan bir akrabasının başına geldi yıllar önce ben o zaman küçüktüm fakat duyduklarım ve annemin anlattıklarıyla ögrendim.

Annemin akrabası olan bir abla bu ablanın eşi vefat ediyor 2 de çocugu var bu ablamız çok zengin birisi o zamanda zengindi şimdide zengin eşi vefat ettikten sonra bir beyle tanışıyor aşık oluyorlar ama sadece ablamız oluyor karşı taraf parası için aşık olmuş bütün sulale bu birliktelige karşı çıkmış o zamanlar adamın niyetini anlamışlar ama ablamız oralı bile olmamış yedirmiş içirmiş,adamın ailesine bile bakmış hatta üzerine araba bile almış nasılsa evlenecegiz gözüyle bakıyor ama adam evlilige hiç yaklaşmıyor adam en son ev bile istemiş abladan o ev olayından sonra ablanın aklı başına gelmiş ve adamdan ayrılmış çünkü sadece kadını para için kullanıyor başka hiçbir şey yok.

Ablaya bütün sulalesi destek oldu arkadanda biz varız sana hiçbirşey yapamaz merak etme dediler gerçekten te herkes destek verip sahip çıktı şuan abla başka bir beyle evli çok mutlu yuvası var çocuklarını el üstünde tutan bir kocası var.

hayır onu tanımıyorlar, ben nikah masasına oturacak noktaya gelmeden çocuklarıma böyle birşeyden bahsetmek anlatmak istemedim, iyide yapmışım onların psikolojisi etkilenmeden bitiricem allahın izniyle

gel kardeşim bak dini bütün bir insanmışsın Allaha güven nerde dua nerde ? burası yalan dünya her şey geçici? o çocukalrın vebali ne olur bu dünya sana zehir olmaz mı?

Bence burada esas önemli konu bu kişi bu adamdan nasıl kurtulacak?
.... Senin konunu kendime yakın hissettim. ...

Beni de güldürdün minnoşCanım sen bence haline çok şükret.

Söylediğine katılıyorum madem kurtulmak istiyor onun yolunu bulmak lazım.

Son düzenleme:
Böyle bir adamla evlenmeniz asrın hatası olur. Bu adamdan kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın. Peşinizi hemen bırakacağını da sanmam çünkü çok çıkarı var sizin üzerinizde, bunlardan elbette kolay kolay vazgeçmeyecektir. Siz en başta bir annesiniz, o kişiye olan sevginizi kesinlikle bir tarafa bırakmalısınız. Şayet bu adamdan kurtulmazsanız size de çocuklarınıza da hayatı zindan eder.Diyelim ki o kişi sizin seçiminiz olacağı için elimle ettim boynumla çekerim diyebilirsiniz ama çocuklarınıza bunu yaşatmaya hakkınız yok. Çocuklarınızın iyiliğini bir kenara bırakarak aşkı meşki düşünecek lüksünüz yok maalesef.

bak ne güzel yazmışsınız emeğine yazık diye, ben ona diyorum bu ilişki için ne emekler harcadım bana nasıl nankör dersin diye, o bana diyorki asıl nankör sensin asıl ben emek harcıyorum emek dediğide tuttu annesinin karşısına çıkardı beni istemeyeceklerini bile bile, buymuş emeği, ailesini arkasına alıyomuş

sana söyleyim en kötü erkek tipi bu.hatta bunun başka sevgilileri de vardır.

aşk falan yok zaten kalmadı bende uyandım artık farkettim herşeyi, çocuklarım bu dünyada benim için herşeyden üstündür, ne durumda olursam olayım önce onlar gelir benim için, bütün çabam bu yüzden zaten, iyikide çocuklarım onu tanımıyorlar bilmiyorlar,

Artık çevremizde öyle garip ilişkiler duyuyorum ki onlara bakınca konu sahibinin üzerine bu kadar gidilmesini anlayamadım, konu sahibi sırılsıklam aşık olmuş karşısındakini de adam zannetmiş ve olması gerekenden çok daha fazla ödün vermiş ama bunlar sadece maddi yönden olmuş, şimdide hatasını anlamış kurtulmak istiyor. Kendi söylediğine göre cinsellikte yaşamamış, ya bunların yerine adamla imam nikahı kıyıp (şimdilerde zinayı bu şekilde kapatmak oldukça moda) çocuklarının yaşadığı evde o adamla yaşasaydı, adam hem çocuklarına hem arkadaşa olmadık eziyet etseydi daha mı iyiydi. Konu sahibi demiyor ki ben onun aşkından ölürüm ayrılamam, en az zararla nasıl ayrılmalıyım diyor, sert dille eleştirmeden, zaten zorda olan birine yol göstermek daha doğru değil mi ?

Allah eminim gönlüne göre birini çıkaracaktır karşına.sen Allahtan iste.onun lutfuna sığın.etraf insi şeytanlarla dolu.bir derdin olursa açarsın bir konu biz sana yardımcı oluruz.

Adam resmen sizi kullanıyor ve maaş ödemek sigortasını ödemek ne ya başıma ağrılar girdi silkelenip kendinize gelin arkadaşım

anladığım kadarıyla haliniz vaktiniz yerinde şansınız var bu yüzden.. bir gece çocuklarınızı da alın bir otele yerleşin yada kardeşinizle kalın... eviniz boş kalsın bi süre hemen evi taşımayın çünkü ev taşınırken kamyonu takip edebilir yakanızı kolay bırakacağını hiç sanmıyorum hem elinden bu imkanlar gittiği için hem de sizin gözünüz açıldığı için kaybettiğinden çıldıracaktır.ev şuan en hasas konu bence çünkü çocuklarınız var her ihtimale karşı güvende tutmaya çalışın. 2 3 hafta sonra yine bir gece siz orada yokken evi taşıtın yeni taşındığınz eve de hemen geçmeyin.. o da biraz sakinleyip belki yorulur bu sürede.

arabanın yedek anahtarı sizde var mı bılmıyorum ama garaja geldiğinde kardeşinize söyleyin alsın gitsin bi otoparka parketsin sakın onun olsun aman diye düşünmeyin o adama 50 kuruş dahi bırakmayın!

sömürülüyorsunuz apaçık..
sizin böyle bir adama ihtiyacınız yok ki.
evlilik size ne katacak şu durumda hiç
ağrısız başınızı ağrıtmayın bu adamla.
hem sırtınızdan geçinecek hem de efelik taslayacak

Son düzenleme:

biz ona böyle tepki vermezsek anlamaya bilir ama.biz onu eleştirmek için değil yardımcı olmak için yazıyoruz.umarım o da böyle düşünüyordur.

Madem ki isin borsa uzerine,o zaman sana bir bahane.araba senin bahcede gece.yedek anahtarla al gotur baska yere.telefon et buna borsada cok buyuk oynadigini,herseyini kaybettigini yolsuzluk vs yanlis isler yaptigini hapse bile girebilecegini soyle.o gece de oradan tasin.nasilsa sen genelde evden calisiyorsun.cocuklari da tanimiyor.
Boyle asalak tipler boyle bir durumda cok guzel tuyerler.para yoksa napsin seni.
Cinsellk de yok madem ne bagin var bu pisligi cekecek.

benim kendi içimde çözemediğim nokta, yüzüne ayrılcam diyince sıkıntı oluyor bu böyle olmayacak belli, eee başka ne yapsam nasıl yapsam bilemiyorum, çocuklarımı bir geceliğine anneme bıraksam o gece taşınsam diyorum, ama bu işin birde gidip ev bakması var o nasıl olacak nasıl çıkarım evden bu konuda çaresizim. Markete gidiyorum ona haber verip, 3 dakika sonra yanımda bitiyo, market yahu, ev alışverişi, ona bile gidemez oldum m.. s tan online sipariş verdiriyor. Anneme gidiyorum orda kalıyorum 1 gece çocuklarımla, ablamlar falan geldiğinde toplaşıyoruz öyle. 2 hafta önce gece yatıyorum annemde saat 1,30 aradı napıyosun, yatıyorum, aşağı in bakim annendemisin gerçekten. indim baktı gitti. böyle hasta biri

Canım bize en başta eğer bu adamdan nasıl kurtulabilirim deseydi sanırım daha yumuşak olabilirdik.

Ama bunlar normal mi?Deyince durum değişiyor.

Ben başta anlattıklarından çocuklarını başından atmış sevgilisi ile parasını yiyiyor sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…