Bunu kaynana dese küsersin ama kendi annen derse?

bence hamilelikten dolayı hassassın o yüzden fazla alınmışsın.anneler neler söyler neler...benim annem "ah kızım ahh seni alan neylesin şeyine ip bağlasın da oturup her öğün ağlasın der..." hani alınılmayacak laf da değil ama hiç tınlamıyorum gülüyorum. artık hoşuma bile gitmeye başladı şu laf.sırf söylemesi için kızdırasım geliyor :)

Ta şehir dışından yaşlı kadın gelecek bu sicakta ev temizlemeye el insaf. O geleyim diye tuttursa sizin" olmaz anne yorulmani istemiyorum" dememiz gerekir. Tutun birini yapsin, kendinizi de annenizi de uzmeyin.
Bunun aynısını yazacaktım ben de. Diğer yorumları şaşkınlıkla okudum.

Kadın geleyim demiş otobüs parası çok tutar yalnız geleceksen gelme demişsiniz hem. Hem de gelmiyor diyorsunuz.
Benim annem de beğenmez evimi, anneler genelde böyledir ki arkadaşlarım temiz titiz bulur beni :) tutun 2 kadın temizletin. Değmez üzülmeye

Güve dediğiniz küçük kelebekler ise onlar dışardan da gelebiliyor. Annenizin dediğinde bişey yok. Dediğiniz gibi alınganlık olmuş. Temizlik o kadar nankör bir iş ki belki bir haftadır uğraşıyorum ben ondan öncesi de var tabi ve yine bitmiyor yine biri bitiyor biri çıkıyor. Bugün utu yaparken ayaklarım felç geçiriyordu resmen Allah a şükür bir sağlık sıkıntım yok ama bir evi her daim temiz tutmak mümkün olmuyor

Geçenlerde Annemi eve kadın aldıktan sonraki gün çağırdım ki temiz görsün diye :KK53:
Bu ne kadar oyuncak be atsana şunları dedi
Anneler beğenmez bacım takma

Bence biraz alınganlık ediyorsunuz. Anneler kızlarını beğenmezler yani. Bu genel olarak böyledir.

Benim annem eşimle ilk tanıştığında demiştiki "oğlum bence bunu alma. Bu hiç çekilecek bi tip değildir"

Bi keresinde ben 7 sene aradan sonra eve döndüğümde bana demişti ki "sen yokken ne rahattim niye geldin ki" dedi.

Ben de dedim ki " canim burası benim babamın evi. Hanımefendi gibi oturuyorsan otur. Oturmazsan atarım kapıya".

Annem şok tabi. "Yalnız iyi cevaptı" dedi. Güldük geçtik.

Annem o benim ya. Ciğerimin köşesi.

Üzülürüm bazen. Ama kirilamam. Unuturum.

Siz de annenize alınmayın. O bir anne
Sizi beğenmemesi çok normal.
Üniversite için başka şehre gidince haftalarca ağlamıştı, ilk senenin yaz tatilinde gelince off her yerde saçların var bıktım bıktımmm hem ne güzel odanı kurutma/ütü odası olarak kullanıyordum eve gelip düzenimi bozdun diye trip atmıştı. Ahahaahahah :D

Üniversite için başka şehre gidince haftalarca ağlamıştı, ilk senenin yaz tatilinde gelince off her yerde saçların var bıktım bıktımmm hem ne güzel odanı kurutma/ütü odası olarak kullanıyordum eve gelip düzenimi bozdun diye trip atmıştı. Ahahaahahah :D
Klasik anne tripleri. Gercekten bizi istemedikleri icin demiyorlar sonuçta. Anne olur da evladının kılına üzüntü değsin ister mi hic..

Merhaba kizlar düşük tehlikem var ve yaklasik 3 haftadir hic birsey yapmiyorum. Eşim yapabildigi kadar yapmaya calisiyor. Evin durumu kotu. Bir de ustune guve gordum. Neyse annem birsey olursa cagir gelirim demisti. Aradim hep birlikte gelsenize dedim makul bir sebep soylediler hep birlikte gelmemek icin tamam dedim. Annem tek geleyim dedi bende otobus fiyatlari cok artmis 1 kisinin biletiyle hep birlikte gelinir bosver o zaman dedim. Ya birini tutarim ya da yavas yavas yaparim. O zaman birini tut dedi bende acaba dolap iclerini de silecek mi istedigim gibi yapmazsa soyle boyle yap diyemem ki dedim bir de benden yasli biri gelirse hic diyemem oyle bir yapim var.
Sonra bana dedi ki sanki kendin cok mu iyi yapiyon da kadinin yaptigini begenmiyorsun evinde heryer heryerde dedi. Ne diyecegimi bilemedim gozumden yas akmaya basladi birseyler soyleyip telefonu kapattim. Sonra aglamami tutamadim bu sefer aglamaktan kustum.

Esim noldu noldu diye ustume geldi telefonda oldugumu bilmiyordu. Birseey yok dedikce ustume geldi napiyordun oda da falan. Anlattim bende niye cagiriyosun ki dedi bende cagirirsan gelirim demisti dedim geldi mi yani dedi bu sefer iyice moralim bozuldu.
Keşke annem hamileyken basımda olsaydı da söyleseydi... Başka da bir yorum yapamıyorum bence hamile olduğunuz için fazla duyhusalsınız

ona da kuserim hatta kendimden dusunuyorum kv ye kusmem anneme kuserim...
ya benim ahdim var burada da dursun kizim ya da oglum ne zaman bana ihtiyac duyarsa yanlarinda olucam. ikiletmeyecegim asla ve asla...
hamilesin morelini bozma. ben kendi anneme ikinci hamileligimi 5. ayda soyledim (ilk hamileligimin tup bebek oldugunu da cok sonradan ogrendi) onda da artik cok kilo almistim ondan yoksa doguma 1 hafta kala soylemeyi planliyordum. ilk hamileligimi de logusaligimi da zehir etti. yani o derece samimiyiz anacugumla...

bak karnindaki senin cocugun. senin kiymetlin sen annen gibi olmayacaksin bunu dusun...

Merhaba kizlar düşük tehlikem var ve yaklasik 3 haftadir hic birsey yapmiyorum. Eşim yapabildigi kadar yapmaya calisiyor. Evin durumu kotu. Bir de ustune guve gordum. Neyse annem birsey olursa cagir gelirim demisti. Aradim hep birlikte gelsenize dedim makul bir sebep soylediler hep birlikte gelmemek icin tamam dedim. Annem tek geleyim dedi bende otobus fiyatlari cok artmis 1 kisinin biletiyle hep birlikte gelinir bosver o zaman dedim. Ya birini tutarim ya da yavas yavas yaparim. O zaman birini tut dedi bende acaba dolap iclerini de silecek mi istedigim gibi yapmazsa soyle boyle yap diyemem ki dedim bir de benden yasli biri gelirse hic diyemem oyle bir yapim var.
Sonra bana dedi ki sanki kendin cok mu iyi yapiyon da kadinin yaptigini begenmiyorsun evinde heryer heryerde dedi. Ne diyecegimi bilemedim gozumden yas akmaya basladi birseyler soyleyip telefonu kapattim. Sonra aglamami tutamadim bu sefer aglamaktan kustum.

Esim noldu noldu diye ustume geldi telefonda oldugumu bilmiyordu. Birseey yok dedikce ustume geldi napiyordun oda da falan. Anlattim bende niye cagiriyosun ki dedi bende cagirirsan gelirim demisti dedim geldi mi yani dedi bu sefer iyice moralim bozuldu.

eşinize anlatmasaydınız ya, ben hiç koz verilmemesi taraftarıyım, yarın öbür gün saçma bir yerde kullanmaması için. karakteri öyle değildir belki ama neme lazım.

Geleceğini söylemiş ama siz otobüs fiyatlarını soylemissiniz.
Hep birlikte gelinince zaten temizlik olmaz, üstüne hatta zorluk olur.

Biraz mantıksız yaklaşmışsınız ve bence fazla tepki gostermissiniz.

Yapamadığınız için normal kirlenmesi.

Gelecek kişiye telefonda söyleyeceksiniz ; detaylı ve güzel bir temizlik istiyorum.

Dolap içi , koltuk artık ne istiyorsanız söyleyeceksiniz.

Söyleyememek gibi bir durum garip geldi.

Temizlik yapmaya geliyor ve siz yonlendireceksiniz. işi bu.

Annenizle sorunlarınızı eşinize anlatmayın derim. Sonradan yüzünüze çarpılabilir

Anneniniz dediği laf hoş olmamış ama çok fazla alınganlık yapmışsınız,kadın zaten gelmekte istemiş istemese kızmakta çok haklısınız

aslında annenız hıc kotu bırsey dememıs kadını zaten temızlıge cagırıyorsunuz evın ne hal oldugunu bılıyor evet pissin deyınce ne sorun oluyor onu anlayamadım kayınvalıdemı temızlıge cagırsam oda aynı seyı dese ona da alınmam en ıyısı evın o hale gelmesını beklemeden duzenlı yardımcı hanım destegı almak annelerımız nıye pisligimizi temızlesın kı saglık sorununuz varsa yardımcı hanımlar ıslerını guzel yapıyor

temızlık sırketını arayıp detaylı temızlık ıcın cagırırsanız dolap ıclerı falan dıye 1 gunde hepsını yapar bır ekıp yoksa 2 gun ust uste bırını cagıracaksınız annenızde yası sızden buyuk ondan ısteyebılıp bu ısı ekmek kapısı yapmıs bırınden ısteyememek nasıl bır durum cozemedım :)

Annemin bana kullandigi cumleleri siz bir duysaniz. Anne diye sineye cekiyoruz ama bazen yenilmeyecek yutulmayacak seyler soyeyebiliyorlar. Agzimizi acsak hayirsiz ve nankor evlat oluruz. Halbuki anneannem annemin korkusundan cit diyemiyor. Yumusak bir tonda sitem etse bile hasliyor kadini. Sonrada annem benden boyle razi ben soyle hayirli bir evlatim diyor. Annemin babasina cekmemesini oyle dilerdimki. Sizin annenizin yaptigida hos olmamis. Zaten zor durumdasiniz ustune boyle laflar etmekle ne gectiyse eline. Benimde dusuk tehlikem vardi kucuk bir cocugum var mecburiyetten bir hafta yaninda kaldim son gunlerde artik artik aglaya aglaya eve zor attim kendimi. Annelik adi altinda kendilerinde her hakki sakli tutmalari kadar sacma birsey yok. Ama gelde anlat :)

Bilet pahalı gelme demişsiniz.kadının ne suçu var?alınmanıza gerek yok ev dağınıksa dağınıktır.herkesin evi mükemmel olmak zorunda değil.zaten anne standartı yüksek olur.açık arayan hertürlü bulur.

Back
X