- 3 Şubat 2018
- 6.690
- 25.494
- 548
- 28
Hah bekliyordum kesin yazarlar diye![]()
Gerçekler acıdır. Seven ve sevmeyen bir insanın hareketleri kendini net belli eder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah bekliyordum kesin yazarlar diye![]()
Gerçekler acıdır. Seven ve sevmeyen bir insanın hareketleri kendini net belli eder.
Niye? Yalan da olabilir, kandırmaca da olabilir. Çevremde gördüm genç bayan.Gerçekler acıdır. Seven ve sevmeyen bir insanın hareketleri kendini net belli eder.
Doğru diyorsunuz. Zaten hamileliğin, doğumun, emzirmenin yükü kadınların üzerinde. Adamlara bir heyecanlanmak, heves etmek kalıyor, çoğu zaman o da yok.erkekler kadınlar gibi heyecanlanmıyor diye diye erkeklerin böyle dümdüz kalas olmasını normalleştirdiniz, hayatıma giren erkeklerin tamamı ince ruhlu nazik ve heyecanlanabilen tiplerdi yani böyleleri mevcut kusura bakmayın.
anne ne kadar heyecanlanabiliyorsa baba da o kadar heyecanlanabilmeli. çevremde örnekleri de var. siz böyle yapa yapa beklentiyi düşürüyorsunuz sonra erkekler neden kılını kıpırdatmıyor.
evet belli eder ama bu kıyası yapmak için yeterli veri yok bence.
adam somut olarak hastane randevusuna gitmemiş. izin alamamış annesini aramış vs vs düşünmüş sonuçta..
başkada veri yok konuda konu sahibesinin büyük büyük yaşaması dışında.
erkekler kadınlar gibi heyecanlanmıyor diye diye erkeklerin böyle dümdüz kalas olmasını normalleştirdiniz, hayatıma giren erkeklerin tamamı ince ruhlu nazik ve heyecanlanabilen tiplerdi yani böyleleri mevcut kusura bakmayın.
anne ne kadar heyecanlanabiliyorsa baba da o kadar heyecanlanabilmeli. çevremde örnekleri de var. siz böyle yapa yapa beklentiyi düşürüyorsunuz sonra erkekler neden kılını kıpırdatmıyor.
bunada katılmıyorum
anne olarak 2 hamileliğimde de heyecanlanmadım. doğurduğum ana kadar sıradan bir meseleydi. kadın yada erkek ayırmadan kucağına almadan o sevinci o hevesi o sevgiyi hissetmeyen insanlar var yani.
Niye? Yalan da olabilir, kandırmaca da olabilir. Çevremde gördüm genç bayan.
Normal zamanda ince ruhlu, eşine karşı anlayışlı, duyarlı bir erkek hamilelikte de bunu devam ettirir evet ama zaten öyle olmayanlar testte çift çizgiyi görünce, 180 derece dönmüyor, dönmez. Yani eldeki malzeme belliyken ondan olmadığı birşeye dönüşmesinin beklemek sadece hayal kırıklığı olur.erkekler kadınlar gibi heyecanlanmıyor diye diye erkeklerin böyle dümdüz kalas olmasını normalleştirdiniz, hayatıma giren erkeklerin tamamı ince ruhlu nazik ve heyecanlanabilen tiplerdi yani böyleleri mevcut kusura bakmayın.
Normal zamanda ince ruhlu, eşine karşı anlayışlı, duyarlı bir erkek hamilelikte de bunu devam ettirir evet ama öyle zaten öyle olmayanlar testte çift çizgiyi görünce, 180 derece dönmüyor, dönmez.
Bu heyecan meselesi de erkek kadından önce fıtrat meselesi bence. İki hamileliğimde öyle ekstra bir heyecan yaşamadım. İlk kalp atışını duyduğumda benim burada ağlamam gerekiyordu niye böyle oldu diyerek güldüm doktorumla.
Hamilelik haberini alınca hiç mutlu olmamış, küçük bir tartışmada kes sesini geç içeri hatanı anlayana kadar demiş, akşam da kv de yemek yerken ultrason fotoğraflarına bakmak istememiş montunu alıp çekmiş kapıyı dışarı gitmiş. Bunlar da gayet somut veriler. Seven insanın yapacağı hareketler asla değil.
hiç mutlu olmamış mı yazmış? ben sanki benim kadar mutlu olmadı diye okudum. neyse çok farketmez insan neyle karşılaşacağını bilmediği için heyecanlanmayabilir bence normal. belki süpriz oldu isteyerek hamile kalınmadı. her insanın beklentimiz doğrultusunda tepki vermesini beklersek hiçbir ilişkiyi yürütemeyiz.
adamın üslubu konusunda katılıyorum. hatta kes sesiniden ziyade geç içeri hatanı anlayana kadar kısmı daha berbat bence. karısının eğitmeni falan sanıyor kendini zaar.
öyle insanlar elbette var fakat kadın heyecanlanabiliyorsa erkek de bunu yapabilmeli yapması gayet normal diye düşünüyorum.