Bunu nasıl yazacağım bilmiyorum ama evlilikte penis boyu önemli midir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaani, eşim de evliliğimizin ilk yıllarında 16 cm falan demişti, gayet iyi ve yeterli yani, üzerine 6 cm daha düşünemedim
Ahdhehe a
Bana da bir anlattı ki atla evleniyorum sandım nisanliyken, hemen hemen 15 16 olabilir bak hiç ölçmedim.

Yani cidden 10 cm olduğuna inanamıyorum ya ;(
Napalim kızım çekip uzatalim mi ?
Penis buldun killisini arıyorsun he!
Tamam bana sorarsan evet küçük.
Ama sana yeterli gelmese bu adamı sevgilin olarak tutmazdin değil mi

Ayyyyy bu yemin ederim benimde basıma geldi. O kdr küçüktü ki yükseldiğini bile anlayamiyordum. İlk başlarda aman ne olacak beni mutlu ediyor diyordum. Ama kavgalar artınca aklım direkt (tam birleşme olmadı bizde ) bu beni ztn yatakta mutlu da edemez diyordum. Gerçekten çok küçüktü. Aklıma hep ömür boyu bunla mi gececek diyordum sasirdim benim gibi kadınların olduğuna

Sonuçları merakla bekliyoruz sallamak kolay erkek milleti gerçekler yakında gün yüzüne çıkıyor

Konuyu açan kişi ölçtü mü nerden biliyor acaba kaç cm
Bende onu merak ediyorum açıkcası yani insan neden ölçüp hava atar veya çok küçük ayy der ki

Tatmin ediyor mu o önemli bence.

Şeyi heybetli olup 10 saniye süren cinsel ilişkilerde var o daha da vahim.

Bende onu merak ediyorum açıkcası yani insan neden ölçüp hava atar veya çok küçük ayy der ki

Tatmin ediyor mu o önemli bence.

Şeyi heybetli olup 10 saniye süren cinsel ilişkilerde var o daha da vahim.
psikoloji çok önemli zaten seksin en önemli kısmı ön sevişme gerçekten ön sevişmede üşenmeyen ne kadar erkek varsa onlarla ilişki hep iyi ilerliyor. Yani ilişki aslında onun büyüklüğünden ziyade bizim psikolojik olarak kendimizi vermemize bağlı. Şimdi küçük diye kafasına koyan biri nasıl bu hazza zaten kendini sokabilir ki. Oyüzden buna takılan biriyse hem erkeğe yazık hemde konuyu açan arkadaşa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…