- Konu Sahibi zorunlualann
-
At şeyi gibi diyecekdim az kalsinYoh yahu zorunlu olunca konu yazdım yhshsmahsha
Atı kim kaybetmiş ki biz bulalım anacimAt şeyi gibi diyecekdim az kalsin
Ahshaba
Tamam tamam at değil shshshshs
Ahdhehe aYaani, eşim de evliliğimizin ilk yıllarında 16 cm falan demişti, gayet iyi ve yeterli yani, üzerine 6 cm daha düşünemedim
Napalim kızım çekip uzatalim mi ?Yani cidden 10 cm olduğuna inanamıyorum ya ;(
10 cm olarak vurgulamanız için herhangi bir ölçüm yaptınız mı veya parmağınızla mı kıyasladınız?Yani cidden 10 cm olduğuna inanamıyorum ya ;(
Hissiyatı belirleyen kalınlık benceHissiyat olarak alakası var.
Gece gece ölçüm yapacağız bari yapmışken, çap ölçümü de yapalımTürkiye ortalaması 11-13cm’miş daha büyük oldugunu iddia edenlere ölçmeden inanıp kanmayın sonra burda yazıp insanların beklentilerini arttırıyorsunuz
Sonuçları merakla bekliyoruz sallamak kolay erkek milleti gerçekler yakında gün yüzüne çıkıyorGece gece ölçüm yapacağız bari yapmışken, çap ölçümü de yapalım
Ayyyyy bu yemin ederim benimde basıma geldi. O kdr küçüktü ki yükseldiğini bile anlayamiyordum. İlk başlarda aman ne olacak beni mutlu ediyor diyordum. Ama kavgalar artınca aklım direkt (tam birleşme olmadı bizde ) bu beni ztn yatakta mutlu da edemez diyordum. Gerçekten çok küçüktü. Aklıma hep ömür boyu bunla mi gececek diyordum sasirdim benim gibi kadınların olduğunaÇok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
Bende onu merak ediyorum açıkcası yani insan neden ölçüp hava atar veya çok küçük ayy der kiSonuçları merakla bekliyoruz sallamak kolay erkek milleti gerçekler yakında gün yüzüne çıkıyor
Konuyu açan kişi ölçtü mü nerden biliyor acaba kaç cm
psikoloji çok önemli zaten seksin en önemli kısmı ön sevişme gerçekten ön sevişmede üşenmeyen ne kadar erkek varsa onlarla ilişki hep iyi ilerliyor. Yani ilişki aslında onun büyüklüğünden ziyade bizim psikolojik olarak kendimizi vermemize bağlı. Şimdi küçük diye kafasına koyan biri nasıl bu hazza zaten kendini sokabilir ki. Oyüzden buna takılan biriyse hem erkeğe yazık hemde konuyu açan arkadaşaBende onu merak ediyorum açıkcası yani insan neden ölçüp hava atar veya çok küçük ayy der ki
Tatmin ediyor mu o önemli bence.
Şeyi heybetli olup 10 saniye süren cinsel ilişkilerde var o daha da vahim.
Tam tersi de olabilir, adam bu nasıl vajina almıyorum da diyebilir ahahahaYav bazen de evlilik dışı ilişkiyi eleştiriyoruz da, genelde evlenmeden ilişkisi olanlar cm ini büyüklüğünü falan bilerek evleniyor hayal kırıklığı yaşamıyor.
Tam tersi de olabilir, adam bu nasıl vajina almıyorum da diyebilir ahahaha
Ten uyumu bu değil... Ten uyumunuz iyi olsaydı bu konuyu açmazdın, üzgünüm.Hayır bana karşı çok arzulu istekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?