- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Saçmala istersen , sen hayatına devam etmiyor musun ? Hayat devam ediyor , siz bu konuyla beni yargılayamazsınız , açıp duamı da ederim üzülüyorsam ben üzülürüm , sen bunu nereden bileceksin. Allah seni ıslah etsin de doğrunun bu olmadığını görYani ülke ne halde, insanlar perişan evsiz barksız...
Sen hala çük peşindesin! Allah seni ıslah etsin, akıl fikir versin.
Hayatıma devam ediyorum ama en azından senin gibi çük derdinde değilim. Şu acının içinde bu konuyu açmaya bile utanmamışsın. İnsanlar neyin derdinde, sen neyin derdindesin. Zaten eski konularını da biliyoruz. İşin gücün erkek arkadaş ve seks...Saçmala istersen , sen hayatına devam etmiyor musun ? Hayat devam ediyor , siz bu konuyla beni yargılayamazsınız , açıp duamı da ederim üzülüyorsam ben üzülürüm , sen bunu nereden bileceksin. Allah seni ıslah etsin de doğrunun bu olmadığını gör
Amin amin inşallahHayatıma devam ediyorum ama en azından senin gibi çük derdinde değilim. Şu acının içinde bu konuyu açmaya bile utanmamışsın. İnsanlar neyin derdinde, sen neyin derdindesin. Zaten eski konularını da biliyoruz. İşin gücün erkek arkadaş ve seks...
Başka birşey değil! Rabbim bu Berat Kandili'nde sana akıl fikir ihsan eylesin.
Aaaa minik solucan yaa tut çek kopar gitsin one öyleÇok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
Herife sen şöyle bi dur dedim yatakta hayal edemedim pozisyonu kafam almadı sabah sabah diyo napıyosunO nasıl oluyor
Konuyu cevap yazmadan okuyacaktım ama dayanamadım seni okuyuncaBen karış hesabı ile ölçmüştüm, kendisi söylemek istemedi diye
Konulari hortlatmakta mahmut gibi olunÖnemli olan senin boyun kilon rahim boyun belki sana ideal mesela bana esimin 18 cm tam geliyor
Ahahah at bacim hakkindirDur ya iki hava atcam
Konu eskiymiş ama giriş cümlesine öldüm bittim.agahahahahahÇok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
Klozeti olmayan tuvaletle mükemmel iste ??Konu eskiymiş ama giriş cümlesine öldüm bittim.agahahahahah
Penis boyu 10 cm olan biri nasıl çok mükemmel olabiliyor allaşkına? Az mükemmeldir o.ahshsjshdb
En buyuk Derdin bu olsunSaçmala istersen , sen hayatına devam etmiyor musun ? Hayat devam ediyor , siz bu konuyla beni yargılayamazsınız , açıp duamı da ederim üzülüyorsam ben üzülürüm , sen bunu nereden bileceksin. Allah seni ıslah etsin de doğrunun bu olmadığını gör
aladdinin sihirli lambası mı bu ovaladıkça içinden cin çıkacak ne görüyorsan odur boyu idare etBende böyle düşünerekten devam ediyorum ten uyumumuz gerçekten çok iyi iğrenmiyor her şeyi yapar ama erekte olduğunda bile o kadar küçükki bilmiyorum ilişkiye girdikçe büyür mü acaba
Menopozdan sonra ıslanma sorunu oluyor, libido düşmese bile ve istek olsa bile kadın gençken olduğu gibi her an ilişkiye hazır ve nazır olmuyor, önsevişme gerekiyor. Erkeklerimiz de önsevişme konusunda tembel olunca kadına ilişki işkence gibi geliyor.evet. çevremde orta yaşın üzerinde ki kadınlardan sürekli bu cümleyi duyuyorum. yada konuşma şekilleri bu bilemem ama cinsellikten işkence gibi söz ediyorlar. ben aksini söylediğimdeyse şaşırıyorlar ve 'aaayyy kız sende az değilsiiiin' gibi bir tepki geliyor.
Adam değil de, kendisi sorun etmiş gibi.Erkek arkadaşınız bunu kompleks yapmadıysa sorun yoktur ama kompleks yaptıysa sorun olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?