- 21 Kasım 2017
- 28.826
- 124.907
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Hassas kalpler için dünya bir cehennem…Ben atın şeyini ilk gördüğümde bacak zannedip korkup ağlamıştım.Tabi küçüktüm ama şimdide değişen bir şey yoktur bence yine görsem ağlarım gibi.kdjdjd
Ben karış hesabı ile ölçmüştüm, kendisi söylemek istemedi diyeÖğrenmenin en iyi şekli çaktırmadan karış hesabı yapmak. Yerini unutmamak lazım ama nereye tekabül ediyor , kendin mezurayla bakarsın sonra(hiç yapmadım)
Bence sen de ağlardın.Hassas kalpler için dünya bir cehennem…
Parmağımla ölçtüm yani üstten erekte olduğunda ölçtüğümde 8 cm hatta 10 arası bi şey oluyor , dün konuşurken tatmin olmadığımı söyledim bana belki benim penisim küçüktür dedi . Bi şey diyemedimSonuçları merakla bekliyoruz sallamak kolay erkek milleti gerçekler yakında gün yüzüne çıkıyor
Konuyu açan kişi ölçtü mü nerden biliyor acaba kaç cm
Sanırım başta bu düşüncem yoktu ilişkiye girerken , ama sonra baktım ki aşağıda testisleride yok yani böyle sallanmıyor oda tuhafıma gitmişti yani şimdi bunları bilerek devam ediyorum nasıl olucak bilmiyorum,psikoloji çok önemli zaten seksin en önemli kısmı ön sevişme gerçekten ön sevişmede üşenmeyen ne kadar erkek varsa onlarla ilişki hep iyi ilerliyor. Yani ilişki aslında onun büyüklüğünden ziyade bizim psikolojik olarak kendimizi vermemize bağlı. Şimdi küçük diye kafasına koyan biri nasıl bu hazza zaten kendini sokabilir ki. Oyüzden buna takılan biriyse hem erkeğe yazık hemde konuyu açan arkadaşa
Acaba boyunun bi önemi var mı bu DurumdaBenim eski nişanlım kısaydı, penisi de 10-12 falandı, ama sorun olmuyordu bence. Pozisyonlarda falan iyiydik baya.
Pozisyonlara rahat girebiliyorsan bence hayır. Bir de içinde iyice hissediyorsanAcaba boyunun bi önemi var mı bu Durumda
O boyutta kalınlık ne olur? Neyse yaa belki de düşündüğümüz gibi değildir.Hissiyatı belirleyen kalınlık bence
Yok yaaa ortalama dışılarda varTürkiye ortalaması 11-13cm’miş daha büyük oldugunu iddia edenlere ölçmeden inanıp kanmayın sonra burda yazıp insanların beklentilerini arttırıyorsunuz
Uzunluk ve kalınlık doğru orantılı değil. Çeşit çeşit penis var. Daha fazla bir şey yazmayacağım.O boyutta kalınlık ne olur? Neyse yaa belki de düşündüğümüz gibi değildir.
Ben de tıkanıp kalıyorum bu konudaUzunluk ve kalınlık doğru orantılı değil. Çeşit çeşit penis var. Daha fazla bir şey yazmayacağım.
Bu konu yüzünden artık sevgilim olunca mutlaka dikkat edeceğim ya bunca zaman hiç merak etmemiştim bu konuyuYok yaaa ortalama dışılarda var
Sanırım hissediyorum ama ıslandığımda hissetmiyorum , kendisine farkında sanırım , belki benim penişim küçüktür dediPozisyonlara rahat girebiliyorsan bence hayır. Bir de içinde iyice hissediyorsan
Erken boşalması falan yoksa boşverSanırım hissediyorum ama ıslandığımda hissetmiyorum , kendisine farkında sanırım , belki benim penişim küçüktür dedi
Aynen erken boşalması yok neyse bakalım bi daha ki sevişmemiz de daha çok dikkat ederimErken boşalması falan yoksa boşver
Yani ülke ne halde, insanlar perişan evsiz barksız...Çok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
ErrorO nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?