Evet annem bana aynen böyle dedi ikinci bebeğim için
İkisine koştururken bana baktı ve
İlki biraz büyümüştü bunu niye doğurdun ? Dedi
Yok canım gayet ciddi öfleyerek söylüyo:) espiri yapmıştır belki de.
Diyebilir ne var ki. Sizin yoruldugunuzu dusunmus olabilir.neden art niyet ariyorsunuz ki anneniz sonucta. Benim annem ablamin yaninda yigenime catır çatir beddua ederEvet annem bana aynen böyle dedi ikinci bebeğim için
Yok canım gayet ciddi öfleyerek söylüyo
Diyebilir ne var ki. Sizin yoruldugunuzu dusunmus olabilir.neden art niyet ariyorsunuz ki anneniz sonucta. Benim annem ablamin yaninda yigenime catır çatir beddua ederablami bebegi cok yordugu icin tabiki. Ablam da guler geçer.:)
Diyebilir ne var ki. Sizin yoruldugunuzu dusunmus olabilir.neden art niyet ariyorsunuz ki anneniz sonucta. Benim annem ablamin yaninda yigenime catır çatir beddua ederablami bebegi cok yordugu icin tabiki. Ablam da guler geçer.:)
Aynen oyle. Babaannesi dese oldukca kotu niyetli derim ve gozunu de oyarim. Ama benim annem ablam cok yoruldugu icin cok uzuluyor sabri tasabiliyor bazen. Ablam dogumdan beri 15 kilo verdigi icin anne yuregi dayanamiyor ve agzindan oyle kelimler cikabiliyor.Annem benim ya da kardeşimin bebeğine beddua edecek,gülüp geçeceğim,diyeceğim ki,nolcak ya,annanesi sonuçta Ama babaanne bunu dese gözünü oyarsınız
Zavallı bebek,annesi onu herşeyden koruyacak sanıyordur
Ne varki bnm annemde hep der .)). Az duraydın yaa diye söylenir.dEvet annem bana aynen böyle dedi ikinci bebeğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?