- 13 Eylül 2015
- 21.893
- 68.789
- 598
Sana birşey diyeyimmi,ben böyle bir şeyle karşılaşmadım,3 yavrum var,annem,hele babam gönüllerini yapmak için dört döner.Ama karşılaşsaydım yavrum ve ben gözünde tütünceye kadar evine gitmezdim.Ben çalışıyorum bebeğime bakıcı bakıyor büyük çocuğuma bakan yardımcımız 5 senedir bizimle
Bakıcı gelemezse babaanne o da yoksa ben ya da baba işten izin alıp bakarız
Annemle aynı şehirdeyiz 1 saat bile ikisine de bakmışlığı yoktur
Çünkü ilk doğumumda hastane de kalmak istemedi
İkinciye hiç çağırmadım büyüğe sabah yardımcımız baktı gece de hastane de benimle kaldı
Yani beni düşündüğünden söylediğini zannetmiyorum
Kimden gelirse gelsin,beddua bedduadır.Ablanız çok yoruluyorsa o bebekte dünyaya gelmeyi kendi istemedi.Ana babası bile isteye yapmıştır herhalde,yoldan bulmamışlarsaAynen oyle. Babaannesi dese oldukca kotu niyetli derim ve gozunu de oyarim. Ama benim annem ablam cok yoruldugu icin cok uzuluyor sabri tasabiliyor bazen. Ablam dogumdan beri 15 kilo verdigi icin anne yuregi dayanamiyor ve agzindan oyle kelimler cikabiliyor.
Yigenimde çoklu gida alerjisi var. Canim ablam sadece zeytin, pekmez ve marul yiyebiliyor. Bu sebepten dogumdan beri cok kilo verdi(6 aydir) ve taninmaz halde diyebilirim. Ve yigenimde sakin bi bebek degil. Surekli agliyor. Ablam islerini yapamiyor, 3 cocugu var. Bunalimda nerdeyse. Depresyona girecek diye korkuyoruz. Onun bu halini gorunce annem de dayanamiyor. Ne sebeple olursa olsun diyorsunuz ama anne yuregi iste kizinin o halde olmasina dayanamiyorKimden gelirse gelsin,beddua bedduadır.Ablanız çok yoruluyorsa o bebekte dünyaya gelmeyi kendi istemedi.Ana babası bile isteye yapmıştır herhalde,yoldan bulmamışlarsa
Çocukların senin kuzunsa sende annenin kuzususun bence kadıncagiz istenmedigini düşünüyor 1 adim geri duruyorEvet annem bana aynen böyle dedi ikinci bebeğim için
İkisine koştururken bana baktı ve
İlki biraz büyümüştü bunu niye doğurdun ? Dedi
İyi niyet yok arkadaşlar şöyle ki
Ben çalışıyorum bebeğime bakıcı bakıyor büyük çocuğuma bakan yardımcımız 5 senedir bizimle
İkinciye hiç çağırmadım büyüğe sabah yardımcımız baktı gece de hastane de benimle kaldı
Yigenimde çoklu gida alerjisi var. Canim ablam sadece zeytin, pekmez ve marul yiyebiliyor. Bu sebepten dogumdan beri cok kilo verdi(6 aydir) ve taninmaz halde diyebilirim. Ve yigenimde sakin bi bebek degil. Surekli agliyor. Ablam islerini yapamiyor, 3 cocugu var. Bunalimda nerdeyse. Depresyona girecek diye korkuyoruz. Onun bu halini gorunce annem de dayanamiyor. Ne sebeple olursa olsun diyorsunuz ama anne yuregi iste kizinin o halde olmasina dayanamiyor
Allah ablanıza kolaylık versin.İşi zor.Bu durumda anneniz daha pozitif ve anlayışlı olmalı.Bugünlerin geçeceği, çok tatlı bir bebeği olduğu,anneliğin kolay olmadığı yönünde şeyler söylemeli bence.Ağızdan çıkanın önemli olduğuna inanırım ben.Yigenimde çoklu gida alerjisi var. Canim ablam sadece zeytin, pekmez ve marul yiyebiliyor. Bu sebepten dogumdan beri cok kilo verdi(6 aydir) ve taninmaz halde diyebilirim. Ve yigenimde sakin bi bebek degil. Surekli agliyor. Ablam islerini yapamiyor, 3 cocugu var. Bunalimda nerdeyse. Depresyona girecek diye korkuyoruz. Onun bu halini gorunce annem de dayanamiyor. Ne sebeple olursa olsun diyorsunuz ama anne yuregi iste kizinin o halde olmasina dayanamiyor
Evet annem bana aynen böyle dedi ikinci bebeğim için
İkisine koştururken bana baktı ve
İlki biraz büyümüştü bunu niye doğurdun ? Dedi
İyi niyet yok arkadaşlar şöyle ki
Ben çalışıyorum bebeğime bakıcı bakıyor büyük çocuğuma bakan yardımcımız 5 senedir bizimle
Siz de bunu gülerek anlatıyorsunuz, ilginç!Diyebilir ne var ki. Sizin yoruldugunuzu dusunmus olabilir.neden art niyet ariyorsunuz ki anneniz sonucta. Benim annem ablamin yaninda yigenime catır çatir beddua ederablami bebegi cok yordugu icin tabiki. Ablam da guler geçer.:)
İlk doğumunda neden hastaneye gelmedi?Nasıl gelmez yani anlayamadım.İnsan yavrusunu doğumda yalnız nasıl bırakır.
Anneniz size hic destek olmamis bu konuda, kendisi saglikli ve yardim edebilecek gucte mi peki? Ya da siz mi istemedeniz onun bakmasini?
annenizi dinleyin..dogru söylüyor..benimde yetiskin cocuklarim var..cok üzdüler beni..zaman ilerledikce cocuk eyitimi zorlaşiyot...ahir zamandayiz...benim su anki aklim olsa bende 1 cocuktan fazla yapmazdim herhalde...en kücük ibreti bu konudaki cevaplardan alabilirsiniz .mesela..anne babaya saygi yok artik...Çocuk bakmak çok yoruyor insanı o da kıyamamıştır. Annem ablama, b.k mu vardı da doğurdun demişti. Benim çocuğum yok, bana da aman kızım evlattan hayır yok sakın 2 tane doğurma 1 yeter diyor. Ben şok
Kıyamamış mıdır? Doğumunda yanında olmamış hiç bi manevi desteği yok bu nasıl kıyamamak.Anneniz size üzülmüştür. Malum siz çocuklarınız için nasıl endişeleniyorsunuz, o da sizin anneniz, kıyamamıştır size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?