Bunu niye doğurdun?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kıyamamış mıdır? Doğumunda yanında olmamış hiç bi manevi desteği yok bu nasıl kıyamamak.
Yani haklı olduğunuz şeyler olabilir ama affedin. Olan olmuş. Benim annem de darlanır gelemez öyle sıkıntıya. Kabullendim artık. Napim atsan atılmaz satsan satılmaz

Yani haklı olduğunuz şeyler olabilir ama affedin. Olan olmuş. Benim annem de darlanır gelemez öyle sıkıntıya. Kabullendim artık. Napim atsan atılmaz satsan satılmaz
Onca yillarin birikimi olabilir..depresyonda olabilir...sikintiya gelemeyebilir..insanin ici kitap deyilki okuyasin..

Olabilir ya ben bile kendime bazen diyorum annemde der bana üçüncü icin bunu niye dogurdun diye art niyet oldugunu sanmam annelerimiz bizi dusunuyor halimizi goruyor ondan

sebep her ne olursa olsun ozellıkle evlat sevgısını bılen bır kadının baska bır kadına hele kı bu cocuguysa canının canıysa boyle bır cumle kuramaz arkadaslar

kayınvalıdem 5 aylık hamıleydım cok zorlu sıkıntılı bır hamılelıgım vardı 38 cm kıst sag yumurtam komple alındı dusunun... acıdan nefes alamıyorken bana altından kalkamayacaksanız neden cocuk yaptınız dedı ! bu asla unutamayacagım ve yerı geldıgınde ÇAAT dıye yuzune vurmak ıcın bekledıgım bır acıdır.
annem bana annenızın kurdugu cumleyı kursaydı aynı sekılde tepkımı alırdı

burda konu sahıbı bu sozu kayınvalıdem dedı dese hepınız baska turlu yorum yapardınız

cocuk bu tabıkı yorar hangı cocuk kolay buyuyor kı ''bunu nıye dogurdun'' dıyebılmek kımsenın haddı degıl

ben bu gıbı konularda cok katıyım malesef mesafemı koyardım

Benm annem değil canım konu sahibi ben değilim. Evladın anneyi affetme yada etmeme gibi bi durumu söz konusu dahi olamaz zaten ama gercekten bazı insanlar ne analık yapabiliyo nede babalık. Yinede gölgesi yeter başımızdan eksik olmasın deriz.. Allah kimsenin eksikliğini göstermesin kimseyi de kimseye muhtaç etmesin inşallah

Annem iki torununa da olur biter ama bni yorgun gorunce ne vardi da acele ettin bilmem ne sayar durur :)) bence komik guluyorum ben.

Niye alindiniz bilmemem ucnku iliskinizi bilmiyorum, ama ben yorulsam annem de der sanirim:) biri yetmiyormuydu yazik degil mi sana diye.

halinize gerçekten üzülen insan yardımcı olmaya çalışır. bir haftasonu için torunları ile ilgilenir size zaman bırakır.
aa yok yapamıyorsa ortalıkda dolaşıp ayak bagı olmasınlar
Allah tan sizin eşiniz valideniz yardımcınız annenizi aratmıyor.
bu yönden bakıp şansınıza şükredin

Annen niye kaynana gibi davranıyor ki ona ne?
Bunu niye doğurdun repliği bunda tam tersi aklıma geldi:)
Teyzemin kızı vardı annesine vik vik doğurup durmussun demişti iki tane yeter diyordu ama üç tane oldu:) büyük konuşmamak gerek

Biz ulkece sizofren olmusuz inanlarin takintilarini okudukca Allahim sen koru diyorum

1 1907 doğum konunuzu okudum da boşverin Allahaşkınıza
normal anne gibi değil ki anneniz
bigün hepsini vurun yüzüne demek istedim ama demeyeyim ben neyse

benim annemde 3.nün zamanı gelmedi mi der bende ona kızarım
hepsi aynı olmuyor işte takılmayın

2. bebeğine hamile kardeşime delisin dedim. Niyetim kötü değil çocuk büyütmenin zorluklarını bildiğim için.

Anneniz size bir mesaj vermeye çalışıyor galiba :) Güldüm yorumunuza kusura bakmayın.

Öncelikle tabi ki çocuk bakmak zor
Ama bence neden doğurdu, çocuk yapma demek yerine anneyi motive edici şeyler söylemek gerekiyor
Çünkü artık o çocuk dünyaya geldiyse illaki bakılacak ve anne bakacak
Ne bileyim büyüyecekler, geçecek, güzel olacak felan demek gerekmez mi doğurmasaydın demek yerine

İkincisi ise ben asla çocuklarımdan şikayet etmiyorum
Yorulsam da ağzımı açmıyorum ama annem oturduğu yerden rahatsız oluyor

Tekrar ediyorum benim annem torunlarını elinden tutmuş değil
1 saat bakmadı ikisine de ben 40 derece ateşle süt ateşi oldum iki çocukla eşim yurtdışında çocuklara yalnız baktım
Çünkü annemi çağırmam gelmez
Ancak çocukları ayda bir görüşünce görüyor
O zamanda niye doğurdun diyor
Yani şimdi benim ki alınganlık mı yoksa kızmakta haklı mıyım
Bari karışmasın ya

annenizle daha karmaşık bir soğukluk var aranızda. sizi etkileyen cümle konu başlığınız olmuş ama...

Anneler hep cocuklarini düşünür senin cocuklarini düşündüğün gibi

Annenizin size veya cocuklariniza kotu niyet besledigini sanmam. Anne o. Siz de annesiniz kendinizden pay bicin. Cocugunuzun kotulugunu ister misiniz? Bence alinganlik yapiyorsunuz. Ben de su anda ikinciyi dogursam aman neden dogurdun bunu der eminim

Diyebilir ne var ki. Sizin yoruldugunuzu dusunmus olabilir.neden art niyet ariyorsunuz ki anneniz sonucta. Benim annem ablamin yaninda yigenime catır çatir beddua eder ablami bebegi cok yordugu icin tabiki. Ablam da guler geçer.:)

Nasıl yahu, öz torununa beddua mı ediyor? Ve ablanız buna gülüyor öyle mi?
Annem dahi olsa kimse asla çocuğuma kötü söz söyleyemez.
Kaldı ki kızımın üzerinde annemin emeği çoktur, buna rağmen öyle bir hakkı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…