- 16 Ekim 2017
- 698
- 889
- 33
Yani haklı olduğunuz şeyler olabilir ama affedin. Olan olmuş. Benim annem de darlanır gelemez öyle sıkıntıya. Kabullendim artık. Napim atsan atılmaz satsan satılmazKıyamamış mıdır? Doğumunda yanında olmamış hiç bi manevi desteği yok bu nasıl kıyamamak.
Onca yillarin birikimi olabilir..depresyonda olabilir...sikintiya gelemeyebilir..insanin ici kitap deyilki okuyasin..Yani haklı olduğunuz şeyler olabilir ama affedin. Olan olmuş. Benim annem de darlanır gelemez öyle sıkıntıya. Kabullendim artık. Napim atsan atılmaz satsan satılmaz
Benm annem değil canım konu sahibi ben değilim. Evladın anneyi affetme yada etmeme gibi bi durumu söz konusu dahi olamaz zaten ama gercekten bazı insanlar ne analık yapabiliyo nede babalık. Yinede gölgesi yeter başımızdan eksik olmasın deriz.. Allah kimsenin eksikliğini göstermesin kimseyi de kimseye muhtaç etmesin inşallahYani haklı olduğunuz şeyler olabilir ama affedin. Olan olmuş. Benim annem de darlanır gelemez öyle sıkıntıya. Kabullendim artık. Napim atsan atılmaz satsan satılmaz
Evet annem bana aynen böyle dedi ikinci bebeğim için
İkisine koştururken bana baktı ve
İlki biraz büyümüştü bunu niye doğurdun ? Dedi
İyi niyet yok arkadaşlar şöyle ki
Ben çalışıyorum bebeğime bakıcı bakıyor büyük çocuğuma bakan yardımcımız 5 senedir bizimle
Bakıcı gelemezse babaanne o da yoksa ben ya da baba işten izin alıp bakarız
Annemle aynı şehirdeyiz 1 saat bile ikisine de bakmışlığı yoktur
Çünkü ilk doğumumda hastane de kalmak istemedi
İkinciye hiç çağırmadım büyüğe sabah yardımcımız baktı gece de hastane de benimle kaldı
Yani beni düşündüğünden söylediğini zannetmiyorum
Anneniz size bir mesaj vermeye çalışıyor galiba :) Güldüm yorumunuza kusura bakmayın.Çocuk bakmak çok yoruyor insanı o da kıyamamıştır. Annem ablama, b.k mu vardı da doğurdun demişti. Benim çocuğum yok, bana da aman kızım evlattan hayır yok sakın 2 tane doğurma 1 yeter diyor. Ben şok
annenizle daha karmaşık bir soğukluk var aranızda. sizi etkileyen cümle konu başlığınız olmuş ama...Öncelikle tabi ki çocuk bakmak zor
Ama bence neden doğurdu, çocuk yapma demek yerine anneyi motive edici şeyler söylemek gerekiyor
Çünkü artık o çocuk dünyaya geldiyse illaki bakılacak ve anne bakacak
Ne bileyim büyüyecekler, geçecek, güzel olacak felan demek gerekmez mi doğurmasaydın demek yerine
İkincisi ise ben asla çocuklarımdan şikayet etmiyorum
Yorulsam da ağzımı açmıyorum ama annem oturduğu yerden rahatsız oluyor
Tekrar ediyorum benim annem torunlarını elinden tutmuş değil
1 saat bakmadı ikisine de ben 40 derece ateşle süt ateşi oldum iki çocukla eşim yurtdışında çocuklara yalnız baktım
Çünkü annemi çağırmam gelmez
Ancak çocukları ayda bir görüşünce görüyor
O zamanda niye doğurdun diyor
Yani şimdi benim ki alınganlık mı yoksa kızmakta haklı mıyım
Bari karışmasın ya
Diyebilir ne var ki. Sizin yoruldugunuzu dusunmus olabilir.neden art niyet ariyorsunuz ki anneniz sonucta. Benim annem ablamin yaninda yigenime catır çatir beddua ederablami bebegi cok yordugu icin tabiki. Ablam da guler geçer.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?